Pentax Ricoh 15mm F4 DA ED HD AL Limited - negru

Pentax
 
Cod produs: 125007333
Pentax Ricoh 15mm F4 DA ED HD AL Limited - negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Pentax Ricoh 15mm F4 DA ED HD AL Limited este un obiectiv superangular cu unghi de cuprindere de 86° si distanta focala echivalenta de 23mm, in format 35mm, perfect pentru fotojurnalism si fotografie documentara, portrete cu context si peisaje cu perspectiva ampla.

Tratamentul optic multistrat reduce reflexiile nedorite si imbunatateste contrastul, claritatea si reproducerea culorilor. Suplimentar, lentila frontala are un tratament SP (Super Protect) menit sa protejeze impotriva prafului, uleiului sau urmelor de degete.

Cu dimensiuni compacte, Pentax Ricoh 15mm F4 DA ED HD AL Limited include sistemul Quick-Shift, care va permite sa focalizati manual oricand, chiar daca aparatul este setat pe focalizare automata. Parasolarul culisant incorporat previne reflexiile generate de razele de lumina incidente si mentine un nivel ridicat de contrast si claritate.


• Obiectiv de portret cu unghi de cuprindere de 68° si distanta focala echivalenta de 105mm, in format 31.5mm.

• Tratamentul optic multistrat reduce reflexiile nedorite si imbunatateste contrastul, claritatea si reproducerea culorilor.

• Suplimentar, lentila frontala are un tratament SP (Super Protect) menit sa protejeze impotriva prafului, uleiului sau urmelor de degete.

• Sistem Quick-Shift, care va permite sa focalizati manual oricand, chiar daca aparatul este setat pe focalizare automata.

• Parasolar culisant incorporat tip petala.125007333

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Pentax#Pentax Ricoh 15mm F4 DA ED HD AL Limited - negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto