Panasonic Lumix TZ57 Negru

Panasonic
 
Cod produs: 125017055
Panasonic Lumix TZ57 Negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Panasonic Lumix TZ57 este un aparat foto ce se adreseaza celor ce cauta o solutie compacta, dar fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea imaginii. Acest aparat de fotografiat cu dispune de un design elegant si modern si in ciuda dimensiunilor compacte are de un obiectiv cu zoom optic 20x si stabilizare de imagine.

Compact, robust si foarte versatil, multumita zoomului 20x si a filmarii Full HD, Panasonic Lumix TZ57 este aparatul foto ideal pentru concedii sau calatorii, fiind potrivit pentru o multime de subiecte fotografice: instantanee, peisaje, portrete, etc.

Este un aparat foto foarte facil de utilizat, fiind perfect pentru intreaga familie, multumita functiilor automate si a comenzilor intuitive.


• Senzor CMOS 16.0 Mpx
• Zoom optic 20x
• Plaja focala 4,3 - 86,0mm (24 - 480mm echivalent in format 135)
• Monitor LCD rabatabil 3.0" cu 1,040,000 de puncte
• Filmare Full HD 1080p
• Conectivitate Wi-Fi & NFC


Selfie-uri uimitoare 

 Panasonic LUMIX DMC-TZ57 este dotat cu un obiectiv cu zoom optic 20x si cu un ecran LCD ce poate fi rabatat la 180 grade, ce alaturi de functiile Defocusing, Soft Skin si Slimming va vor permite sa obtinetineti selfie-uri uimitoare. Surprindeti scene memorabile si partajati-le folosind conectivitatea Wi-Fi.
Obiectiv cu zoom optic 20X 

Panasonic Lumix DMC-TZ57 dispunde de un obiectiv cu un zoom optic de 20x si o plaja focala de la 24 - 480 mm (echivalent in format 135). Acesta obiectiv va permite sa surprinde o gama uriasa de subiecte de la prim-planuri si portrete, fotoreportaj pana la peisaje impresionante.
Conectivitate Wi-Fi si NFC 

Functiile Wi-Fi si NFC pot fi acccesate foarte usor, astfel veti putea transfera foarte usor imaginile dumneavoastra catre un dispozitiv inteleigent sau computer sau spre publicarea pe diferite site-uri sau retele de socializare. Transferati imaginile si filmele pe un dispozitiv inteligent compatibil NFC, atingandu-l pur si simplu de aparatul foto.
Incadrare usoara, vizibilitate excelenta chiar si in lumina soarelui

Ecranul LCD de 3.0" cu 1040 K puncte, tratamente antireflex, permite un unghiuri lar de vizionare al aparatului   permite o incadrare usoara, navigare facila prin meniuri si redarea clara a imaginilor si filmelor, chiar si in lumina puternica. 


-#Aparate Foto Compacte#Panasonic#Panasonic Lumix TZ57 Negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto