Panasonic HC-X920EP-K Negru - camera video Full HD, 3MOS BSI, zoom optic 12X, Wi-Fi

Panasonic
 
Cod produs: 125004668
Panasonic HC-X920EP-K Negru - camera video Full HD, 3MOS BSI, zoom optic 12X, Wi-Fi
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Panasonic HC-X920 este o camera video compacta de top care ofera o calitate a imaginii impresionanta, gratie noului sistem de 3 senzori BSI 3MOS System PRO, procesorului Crystal Engine Pro II si obiectivului LEICA Dicomar F1.5 cu zoom optic 12X. Pe langa reproducerea excelenta a culorilor si rezolutia inalta, noul 3MOS System PRO ofera imagini pline de detaliu in situatii de lumina scazuta, ce pot fi partajate instant prin Wi-Fi.


• Trei senzori BSI 1/2.3" 3MOS
• Filmare Full HD in AVCHD Progressive
• Obiectiv Leica Dicomar cu zoom optic 12X
• Diafragma maxima f/1.5
• Fotografii la rezolutie de 20.4Mpx
• Stabilizare Hybrid OIS cu 5 axe
• Control de la distanta prin Wi-Fi
• Video Streaming Live
• Home Monitoring in timp real
• Ecran tactil LCD de 3.5"
• Pentru a consulta un Ghid de conexiuni Wi-Fi, CLICK AICI!

• Filmati in lumina slaba si observati detaliile - 3MOS System Pro cu senzori BSI va ajuta sa filmati si sa fotografiati cu zgomot de imagine redus, chiar si in lumina slaba.

Panasonic HC-X920 foloseste un obiectiv Leica Dicomar F1.5, renumit pentru capacitatea sa de a oferi imagini clare si o dinamica excelenta. Gama larga de inregistrare mareste posibilitatile de diversificare a expresivitatii fotografice, plaja focala extinzandu-se de la 29,8mm grandangular la un zoom inteligent de 25x. Acest lucru faciliteaza inregistrarea a tot ceea ce se poate inregistra, de la scenele panoramice la imagini telefoto pentru o abtine scene dinamice cu subiecte aflate la mare distanta.

• Sistemul de stabilizare a imaginii HYBRID O.I.S.+ utilizeaza o corectie pe 5 axe pentru a realiza o reducere uniforma a tremurului. De asemenea, stabilizatorul contribuie si la obtinerea unor efecte foarte interesante cand filmarea este realizata din mers. Astfel imaginile filmate in diferite conditii sunt clare si au contururi bine definite, fara sa fie tremurate.

Panasonic HC-X920 are un inel manual pentru un control deplin asupra camerei. Inelul manual lat permite o operare intuitiva a diafragmei, a zoomului, a focalizarii, a vitezei obturatorului si a balansului de alb. Nivela afisabila asista utilizatorul in inregistrarea unor imagini drepte cu ajutorul nivelei electronice orizontale si verticale. Vizorul electronic extensibil cu 263.424 puncte este usor de folosit si foarte confortabil pentru focalizare si alte ajustari. Permite vizualizarea fara dificultate atunci cand se filmeaza scene in lumina puternica a soarelui, lumina care face dificila vizualizarea pe ecranul LCD.

Functia incorporata de Wi-Fi permite transmiterea in timp real prin Ustream, chiar in timpul inregistrarii imaginilor in full HD. Se poate trimite e-mail pentru a anunta pornirea transmisiei la adresele de e-mail prememorate. Modul de monitorizare a locuintei (Home Monitoring) permite utilizatorului verificarea de la distanta, prin intermediul unui telefon inteligent sau a unei tablete, a animalelor de companie sau a familiei aflate acasa.

Panasonic HC-X920 este echipat cu functia Level Shot (filmare dreapta), ca o completare la sistemul de stabilizare pe 5 axe HYBRID O.I.S.+, un sistem care combate eficient aparitia unei imagini tremurate, neclare, pe toata durata inregistrarii. Functia Level Shot detecteaza si corecteaza automat inclinarea imaginilor inregistrate. Se inregistreaza astfel imagini clare cu neclaritate de miscare mult redusa si la linie orizontala chiar daca se filmeaza dintr-o pozitie instabila sau incomoda, cum ar fi de exemplu filmarea dintr-un unghi de jos sau de sus

• Capturati miscarile rapide in detalii fine - Un procesor de imagine de mare viteza Crystal Engine Pro II va asigura o calitate imbunatatita a imaginii si performanta atunci cand fotografiati subiecti in miscare rapida.

• Usor de vizualizat si de redat clipuri video si imagini - Vizionati materialele dvs. video pe ecranul LCD tactil de 3,5", cu un contrast ridicat si unghi larg de vizionare.

• Inregistrati o coloana sonora excelenta indiferent de conditiile in care filmati, multumita sistemului de inregistrare audio 5.1.
HC-X920EP-K


-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-X920EP-K Negru - camera video Full HD, 3MOS BSI, zoom optic 12X, Wi-Fi#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto