Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Panasonic HC-W570 - camera video Full HD

Panasonic
 
Cod produs: 125017110
Panasonic HC-W570 - camera video Full HD
 
 
Panasonic HC-W570 este o camera video compacta Full HD, dotata cu o camera secundara, pozitionata pe marginea ecranului LCD. Panasonic HC-W570 filmeaza cu ambele camere simultan si le monteaza automat in clipuri picture-in-picture.

Zoom-ul optic 50x este insotit de stabilizare optica de imagine HYBRID O.I.S.+ si poate fi extins la 90x, prin intermediul tehnologiei digitale inteligente.

• Filmare Full HD
• Senzor MOS BSI 1/5.8" de 2.5Mpx
• Camera secundara articulata 2Mpx
• Inregistrare Picture-In-Picture
• Zoom optic 50x
• Zoom inteligent 90x
• Stabilizare pe 5 axe HYBRID O.I.S.+
• Fotografii de 10 Mpx
• Conectivitate Wi-Fi si NFC 

Filmare dubla

Panasonic HC-W570 este prevazuta cu o camera secundara pivotanta, pozitionata pe marginea ecranului LCD articulat. Camera secundara va permite sa filmati concomitent din doua unghiuri. De exemplu, ii puteti filma pe cei dragi si in acelasi timp si pe dvs., sau puteti filma atat un cadru larg impreuna cu un detaliu aflat la distanta. Functia de copiere de rezerva inregistreaza un clip Picture in Picture si, in fisier separat, un film cu imaginea din camera principala, fara a afisa fereastra secundara.

   

Zoom optic 50x, zoom inteligent 90x

Panasonic HC-W570 are obiectiv Panasonic cu zoom optic 50x, care poate fi etins la 90x, gratie tehnologiei digitale inteligente. Puteti filma cu usurinta subiecte aflate la o distanta considerabila, fara a afecta calitatea imaginii finale.

Stabilizare optica pe 5 axe HYBRID OIS+

Panasonic HC-W570 este dotat cu cea mai avansata tehnologie de stabilizare optica de la Panasonic, pentru a furniza filme clare, indiferent de distanta focala utilizata. Stabilizarea HYBRID OIS+ compenseaza miscarea camerei pe 5 axe si reduce tremuratul camerei atunci cand filmati din mers sau cand utilizati plaja superioara a zoom-ului optic.

Senzor BSI

Senzorul BSI capteaza imagini de inalta calitate, bine expuse si cu zgomot de imagine scazut, atat in situatii de iluminare normala, cat si in lumina scazuta. Acesta va permite sa inregistrati imagini minunate intr-o multitudine de situatii, inclusiv in scene de interior sau pe timp de noapte.

Obiectiv grandangular

Obiectivul grandangular, de 28mm - echivalent 35mm, efera perspective ample, perfecte pentru scene de peisaj sau imagini de grup cu cei dragi. Unghiul de cuprindere larg este util in special atunci cand doriti sa faceti o fotografie de grup intr-o incapere mica, astfel incat toata lumea sa apara in cadru.

Smartphone-ul devine camera secundara

Panasonic HC-W570 introduce posibilitatea de a suprapune o imagine secundara, surprinsa cu telefonul mobil si transmisa prin Wi-Fi. Cu ajutorul functiei Wireless Twin Camera puteti astfel sa integrati doua incadrari diferite in acelasi cadru (optiunea Picture-in-Picture).
-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-W570 - camera video Full HD#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto