Panasonic HC-VXF1 - Camera video cu filmare 4K

Panasonic
 
Cod produs: 125039501
Panasonic HC-VXF1 - Camera video cu filmare 4K
 
 
Compara acest produs cu:

Panasonic HC-VXF1 este o camera video 4K cu senzor BSI CMOS si obiectiv zoom Leica Dicomar foarte luminos (f/1.8), care capteaza cu peste 70% mai mai multa lumina, in comparatie cu modelele precedente. Este dotata cu functii de nivel profesional, inclusiv vizor electronic, si capacitatea de a opera manual asupra distantei de focalizare, inelului de zoom si a diafragmei.

Noul obiectiv Leica Dicomar are un zoom remarcabil de extins: 24x, de la o distanta focala de 24 mm pana la 600 mm (echivalent 35mm). Distanta focala 24 mm (echivalent 135) permite includerea in cadru a grupurilor mari de persoane sau a peisajelor cu o perspectiva ampla. De asemenea, ecranul este rabatabil. Sistemul de stabilizare a imaginii de la modelele precedente, de tip Hybrid O.I.S pe 5 axe, a evoluat prin incorporarea tehnologiilor Ball O.I.S. System si Adaptive O.I.S.


 

Calitate premium la rezolutie 4K

Obiectivele de inalta performanta, care au indeplinit standardele exigente de calitate Leica Camera AG pentru rezolutie si contrast, minimizeaza riscurile de aparitie a reflexiilor parazite, producand imagini de foarte buna calitate. Folosind modul 4K la filmarea actiunilor cu desfasurare rapida, putem ulterior obtine fotografii din inregistrarea respectiva, poze care sunt altfel imposibil de obtinut cu un aparat foto obisnuit.

Calitate ridicata pentru filmarea de aproape

Noul obiectiv Leica Dicomar are un zoom remarcabil de extins: 24x, de la o distanta focala de 24 mm pana la 600 mm (echivalent 135). Modificarea distantei focale se face prin deplasarea a patru grupuri de lentile, ceea ce conduce la obtinerea unei constructii compacte. Distanta focala 24 mm (echivalent 135) permite includerea in cadru a grupurilor mari de persoane sau a peisajelor cu o perspectiva ampla. De asemenea, prin rotirea ecranului LCD, se pot obtine si selfie-uri.

Stabilizarea imaginii prin noul sistem Hybrid O.I.S.

Sistemul de stabilizare a imaginii de la modelele precedente, de tip Hybrid O.I.S pe 5 axe, a evoluat prin incorporarea tehnologiilor Ball O.I.S. System si Adaptive O.I.S. Tehnologia Ball O.I.S. System reduce frecarea interna si imbunatateste performanta pentru vibratiile de mica amplitudine. Tehnologia Adaptive O.I.S. optimizeaza stabilizarea optica prin integrarea de informatii despre pozitia de filmare, conditiile specifice si caracteristicile utilizatorului. Sistemul de stabilizare reduce suplimentar vibratiile, in special in timp ce se modifica distanta focala, astfel incat sa puteti obtine videoclipuri clare chiar si la distanta focala maxima.

Noua camera dispune de tehnologia Level Shot, prin care se detecteaza si se compenseaza automat imaginile luate cu camera prin corectarea orizontului.

Rezultate profesionale cu ajutorul vizorului electronic si cu inelele cu reglaj manual

Camera video Panasonic HC-VXF1, varful de gama al noii serii, dispune de dotari capabile sa satisfaca solicitarile profesionistilor si amatorilor avansati.

Vizorul electronic, rabatabil, permite incadrarea subiectului din orice pozitie. Inelele cu acces manual pentru focalizare, diafragma si zoom permit controlul cu precizie al parametrilor de filmare in timpul inregistrarii.

Camera dispune de doua butoane dedicate Manual/Auto si Focus/Iris/Zoom, pentru controlul precis al acestor parametri.

De asemenea, sunt implementate tehnologii avansate precum: Variable White Balance, cu interval de setare intre 2.000 K si 15.000 K, Focus Expand/Peaking si un buton personalizabil (similar butonului Fn de la camerele foto), a carui functie poate fi aleasa de utilizator, in functie de necesitati.

Functia 4K Cropping pentru realizarea de videoclipuri fara greseli

Functia 4K Cropping permite inregistrarea de secvente video la rezolutie 4K, ce pot fi apoi editate si salvate la rezolutie Full HD. Prin aceasta operatiune, utilizatorul poate schimba unghiul asupra subiectului si poate indeparta din cadru unele elemente nedorite.

De exemplu, prin Post Auto Tracking (Auto Tracking Crop), puteti inregistra un subiect, cum ar fi un copil in miscare rapida si impredictibila, poate fi filmat in 4K cu superangularul, iar camera va urmari automat fata copilului si va extrage cadre Full HD, adaugand si stabilizarea subiectului. De asemenea, prin selectarea manuala a subiectului si mutarea cadrului, puteti schimba incadrarea lui. Totodata, in cazul subiectelor cu miscari lente si previzibile, prin aceeasi tehnica de atingere si miscare, prin reincadrare, puteti indeparta din imagine unele elemente nedorite.


-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-VXF1 - Camera video cu filmare 4K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto