Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Panasonic HC-VX870 - camera video 4K

Panasonic
 
Cod produs: 125017108
Panasonic HC-VX870 - camera video 4K
 
 
Panasonic HC-VX870 este o camera video compacta cu filmare Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli), zoom optic 20x stabilizat (HYBRID OIS+) si conectivitate Wi-Fi. Rezolutia 4K inseamna de patru ori Full HD, adica un nivel impresionant de detaliu in imagine. Rezolutia ridicata permite extragerea de fotografii de 8Mpx din clipurile video. Panasonic HC-VX870 filmeaza Slow Motion la rezolutie Full HD, cu 120fps nativ sau 240 fps interpolat.

Panasonic HC-VX870 introduce posibilitatea de a suprapune o imagine secundara, surprinsa cu telefonul mobil si transmisa prin Wi-Fi. Puteti astfel sa includeti doua unghiuri diferite in acelasi cadru.

• Filmare 4K Ultra HD
• Fotografii de 8Mpx
• Senzor MOS retroiluminat 1/2.3"
• Filmare dubla - cu camera telefonului, prin Wi-Fi
• Obiectiv Leica Dicomar
• Diafragma maxima f/1.8 - f/3.6
• Zoom optic 20x
• Zoom inteligent 4K: 25x; Full HD: 40x
• Stabilizare HYBRID OIS+ pe 5 axe
• Filmare Slow Motion 1080p la 240 fps
• Filmare HDR
• Extrage fotografii 4K din clipuri
• Operare de la distanta si Live View prin Wi-Fi
• Night Mode cu IR


 

Calitate premium intr-un corp compact

Camera video compacta Panasonic HC-VX870 are un design ergonomic, cu butoane dedicate care ofera acces rapid la functiile importante. Panasonic HC-VX870 inglobeaza dotari de top: filmare Ultra HD 4K, mod Slow Motion (120 fps nativ, 240 fps interpolat) in Full HD, obiectiv Leica Dicomar cu diafragma maxima f/1.8 - f/3.6 si zoom optic 20X, stabilizare de imagine HYBRID OIS pe 5 axe, filmare dubla - cu camera telefonului mobil, filmare HDR si conectivitate Wi-Fi cu posibilitati de control si monitorizare la distanta.

4K Ultra HD - detalii impresionante

Clipurile filmate in 4K surprind momentele dragi in cele mai fine detalii. Panasonic HC-VX870 filmeaza nativ in 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD. In momentul in care veti converti fisierele 4K in Full HD, imaginile vor avea un nivel superior de claritate in comparatie cu o filmare Full HD standard.


Extrageti momentul perfect

Panasonic HC-VX870 pune la dispozitia utilizatorilor functia Foto 4K, care va permite sa extrageti cele mai reusite cadre, sub forma de fotografii cu o rezolutie de 8Mpx.

Obiectiv Leica Dicomar 20x - claritate maxima si distorsiuni minime

Panasonic HC-VX870 a fost dotat cu un obiectiv Leica Dicomar, proiectat sa ofere imagini clare pe intreaga plaja focala. Zoom-ul optic 20x va permite sa incadrati subiecte variate, de la grupuri de prieteni la o petrecere, pana la animale salbatice aflate la distanta.

Obiectivul Leica Dicomar are o constructie optica avansata, care reduce eficient efectele nedorite de ghost (neclaritate) si flare (reflexii).


Filmare HDR - pentru scenele cu contrast ridicat

Optiunea de filmare HDR (High Dynamic Range) este recomandata pentru scenele cu contrast ridicat. Panasonic HC-VX870 balanseaza automat umbrele si zonele supra-expuse, pentru a oferi o expunere cat mai apropiata de perceptia ochiului uman.

Stabilizare optica HYBRID OIS+ pe 5 axe

Panasonic HC-VX870 integreaza cea mai avansata tehnologie de stabilizare optica de la Panasonic, pentru a furniza filme clare, indiferent de distanta focala utilizata. Stabilizarea HYBRID OIS+ reduce eficient tremuratul camerei atunci cand filmati din mers sau cand utilizati plaja superioara a zoom-ului optic.

Conectivitate Wi-Fi cu functii avansate

Panasonic HC-VX870 este dotat cu conectivitate Wi-Fi, care permite control si monitorizare (Live View) de la distanta, prin intermediul aplicatiei de mobil Panasonic Image.
Panasonic HC-VX870 introduce posibilitatea de a suprapune o imagine secundara, surprinsa cu telefonul mobil si transmisa prin Wi-Fi. Puteti astfel sa includeti doua unghiuri diferite in acelasi cadru (optiunea Picture-in-Picture).

-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-VX870 - camera video 4K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto