Panasonic HC-V550EPCT-K Negru + Cap rotativ VW-CTR1 RS125012150-1 Resigilat

Panasonic
 
Cod produs: RS125012150-1
Panasonic HC-V550EPCT-K Negru + Cap rotativ VW-CTR1 RS125012150-1
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Produs expus in magazin, ambalaj usor deteriorat, prezinta semne usoare de uzura, cateva urme fine pe display.


Detalii produs:

Imortalizati imagini minunate cu propria mana

Un puternic zoom inteligent de 90x impreuna cu zoom-ul optic de 50x intr-un aparat compact. Înregistrati scene memorabile la o calitate inalta a imaginii cu senzorul BSI si functia Level Shot imbunatatita si partajati-le cu functia Wi-Fi incorporata.

• Inregistrare video Full HD 1920 x 1080
• Wi-Fi incorporat
• Conectivitate NFC
• Zoom optic 50x
• Zoom inteligent 90x
• Stabilizare de imagine in 5 axe Hybrid O.I.S +
• Moduri de creative de control incorporate
• Functie Baby Monitor


Zoom inteligent 90x si zoom optic 50x
Camera este dotata cu zoom inteligent 90x si zoom optic 50x. Acest model vă permite să filmaţi subiecte aflate la distanţă, care sunt prea îndepărtate pentru a putea fi surprinse clar cu funcţiile convenţionale de zoom.
Funcţia Level Shot
Funcţia Level Shot (filmare dreaptă) detectează automat şi corectează orice înclinare a imaginii filmate. Modelele din 2014 utilizează procesare hibridă bazată pe un senzor de accelerare şi un senzor de rotaţie, îmbunătăţind astfel monitorizarea înclinării cu 30%, pentru o mai mare stabilitate a filmării. Imaginile sunt filmate mai drept, chiar şi atunci când filmaţi dintr-o poziţie dificilă, dintr-un unghi foarte jos sau foarte înalt.
Conexiune prin NFC dintr-o singură mişcare
Fără a vă descuraja cu setări iniţiale complicate, NFC vă permite să conectaţi camera video la un smartphone sau la o tabletă dintr-o singură mişcare.
Supravegherea bebeluşului
Cu ajutorul funcţiei Wi-Fi, puteţi vedea ce face bebeluşul dvs. preluând imaginile pe un smartphone sau pe o tabletă într-o altă încăpere. Funcţia Push Notification alertează smartphone-ul sau tableta atunci când senzorul de voce detectează că s-a trezit copilul sau că gângureşte; puteţi chiar să vorbiţi cu bebeluşul prin monitor.

Senzor de înaltă sensibilitate
Combinaţia dintre senzorul de înaltă sensibilitate nou dezvoltat şi procesorul Crystal Engine PRO, cu performanţa sa deosebită de reducere a zgomotului, permit înregistrarea unor imagini luminoase, de calitate înaltă şi cu nivel redus de zgomot, atât în condiţii de penumbră, cât şi la lumină puternică.
Puteţi înregistra imagini în cele mai diverse situaţii, inclusiv în interior sau pe timp de noapte.

Unghi de cuprindere grandangular, 28 mm
Gama largă de fotografiere extinde posibilităţile de exprimare fotografică – de la unghi larg de 28 mm până la zoomul inteligent 90x. Aceasta vă permite să filmaţi orice, de la peisaje panoramice până la imagini telefoto, pentru a obţine imagini dinamice cu subiecte aflate la distanţă.
HYBRID O.I.S. + cu corecţie pe 5 axe
HYBRID O.I.S. + utilizează corecţia pe cinci axe pentru a elimina complet efectele de neclaritate a imaginii, de la filmarea în unghi larg până la cea cu zoom foarte puternic. Aceasta vă permite să filmaţi imagini clare, fără estompare, în aproape orice condiţii.
Fotografiere cu 10,0 megapixeli
Modul Still Picture Recording vă permite să fotografiaţi la o rezoluţie maximă de 10 megapixeli.*

* Pentru imagini înregistrate cu un raport de 16:9.
Remote Shooting / Remote View
Aplicaţia „Panasonic Image App” vă permite să utilizaţi un smartphone sau o tabletă pe post de telecomandă cu vizualizare în timp real şi să operaţi camera video de la distanţă.

Videourile şi fotografiile din cameră pot fi vizualizate pe un smartphone sau pe o tabletă şi apoi încărcate pe o reţea de socializare.
Monitorizarea locuinţei
Când plecaţi de acasă, puteţi monitoriza şi înregistra în interiorul locuinţei, obţinând videouri de calitate, şi puteţi vorbi cu membrii familiei sau cu animalele dvs. de companie prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.
Derulare personalizată şi partajare simplă
Puteţi să vă bucuraţi de funcţia de derulare personalizată cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei imediat după ce aţi filmat. Scenele dvs. preferate pot fi partajate pe o reţea socială printr-o simplă manevră de glisare şi fixare.

Colaj foto cu imaginile preferate
Creaţi un colaj foto cu cele mai bune scene, alegându-le direct din video.
Conexiune prin NFC dintr-o singură mişcare si difuzare în timp real
Fără a vă descuraja cu setări iniţiale complicate, NFC vă permite să conectaţi camera video la un smartphone sau la o tabletă dintr-o singură mişcare.
Chiar şi fără NFC, puteţi folosi codul QR pentru a stabili setările Wi-Fi simplu şi rapid.

Funcţia Wi-Fi încorporată permite difuzarea în timp real a evenimentelor importante prin Ustream. Astfel puteţi transmite în direct imagini unor persoane cu acces la Internet aflate în diverse părţi ale lumii. Aveţi la dispoziţie şi o funcţie care vă permite să trimiteţi la anumite adrese prestabilite un e-mail pentru a anunţa începerea transmiterii.

Remote Pan Tilt Cradle (dotare opţională)
Conectaţi camera la dispozitivul Remote Pan Tilt Cradle (comercializat separat) şi o puteţi face să se rotească automat. Senzorul de mişcare şi funcţia de recunoaştere a chipurilor vă permit să captaţi automat videouri cu toţi participanţii la o petrecere sau un alt eveniment. Senzorul de mişcare vă permite chiar să folosiţi camera pentru a vă supraveghea animalele de companie când nu sunteţi acasă. Puteţi să folosiţi funcţia direct din camera video sau la distanţă, cu ajutorul aplicaţiei Panasonic Image App.

Ecran LCD tactil de 3.0-inch
Acest ecran LCD uşor de vizualizat de 7,5 cm / 3.0" permite utilizarea tactilă. Aveţi astfel la dispoziţie posibilităţi de folosire intuitivă, fără a fi nevoiţi să ridicaţi privirea de pe ecranul LCD.


Creative Control
Efectele de filtru – Miniature Effect, 8mm Movie, Silent Movie şi Time Lapse Recording – fac posibilă filmarea de videouri impresionante, adaptate la împrejurarea specifică în care filmaţi.

Mod iA (intelligent Auto) / iA Plus
Această funcţie puternică detectează condiţiile de filmare, ajustează automat setările şi activează funcţiile pentru a asigura rezultate optime. Pe lângă aceasta, modul iA Plus vă permite să reglaţi compensarea expunerii şi balanţa de alb prin simpla apăsare a butonului de pe ecranul LCD.
Conectare şi copiere pe un HDD extern
Datele înregistrate pot fi copiate uşor pe un HDD fără a fi nevoie de utilizarea computerului.

Iată cazurile în care nu se poate conecta direct un HDD cu port USB la camera video:

- HDD-ul cu port USB are capacitate sub 160 GB sau peste 2 TB

- HDD-ul cu port USB are două sau mai multe partiţii

- HDD-ul cu port USB are alt format decât FAT32

- Dacă doriţi să conectaţi HDD-ul printr-un distribuitor USB (USB hub)

- Dacă HDD-ul cu port USB nu este de tip desktop.

-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-V550EPCT-K Negru + Cap rotativ VW-CTR1 RS125012150-1#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto