Panasonic HC-V160

Panasonic
 
Cod produs: 125017112
Panasonic HC-V160
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Panasonic HC-V160 este o camera video, foarte usor de utilizat de catre toti membrii familiei, ce va imortaliza cele mai frumoase amintiri in imagini full HD pline de detalii si culori stralucitoare.

• Rezolutie Full HD 1080p @ 60fps
• Stabilizare optica de imagine
• Senzor MOS cu retroliluminare
• Zoom optic 38x
• Monitor LCD de Imagine
• Mod Auto Inteligent


Obiectiv cu zoom optic 38x 

Un obiectiv extrem de versati, cu un zoom optic incredibil, de 38x al camerei Panasonic HC-V160 va permite sa surprinde o gama uriasa de subiecte de la prim-planuri si portrete, fotoreportaj pana la peisaje impresionante. De asemenea, camera dispune de functia de zoom inteligent, extinzand zoomul pana la valoarea de 77x.
Imagini incredibi de clare
Stabilizare optica de imagine va permite sa capturati imagini clare in orice conditii, indiferent daca aveti filmari statice sau dinamice, cu zoomul extins la maxim. Acest stabilizator optic de imagine este cu adevarat novator, fiind extrem de eficient in compensarea tremurul camerei.
Imagini vibrante in orice conditii

Cu ajutorul senzor de imagine CMOS de 2,51 MP cu retroiluminare veti obtine performante deosebite si imagini clare si detaliate, cu zgomot redus, gratie senzorului de imagine extrem de sensibil. Acesta poate inregistra imagini cu o luminozitate de doar 4 luxi. 
Monitor lizibil de LCD de 2.7 "

Ecranul LCD 2. 7 inch articulat ofera vizibilitate excelenta chiar si atunci cand filmati direct in lumina soarelui. De asemenea permite o cadrarea foarte usoara si navigare facila prin meniurile camerei video.


-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-V160 #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto