Panasonic DMC-LF1 12.1Mpix Zoom optic 7.1x Wide 10fps - RS125005075 Resigilat

Panasonic
 
Cod produs: RS125005075
Panasonic DMC-LF1  12.1Mpix Zoom optic 7.1x Wide 10fps - RS125005075
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

A fost expus in showroom. Prezinta zgarieturi pe display.


Detalii produs:

Panasonic DMC-LF1este un aparat foto foarte compact dar robust si elegant, dstinat atat fotografilor profesionisti cat si celor amatori ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.

Echipat cu un senzor CMOS mare, de 12 megapixeli, cu format 1/1.7" (7.44 x 5.58 mm) si un sistem de procesare a imaginii Venus, Panasonic DMC-LF1 va ofera imagini extraordinare de fiecare data, indiferent de conditiile de fotografiere .

Obiectivul Leica VARIO-SUMMICRON ofera o calitate optica de exceptie ce asigura rezultate spectaculoase, mai ales cand fotografiati noaptea sau in conditii de iluminare slaba. Obiectivul are o diafragma maxima f/2 si un unghi vizual echivalent cu cel al unui obiectiv de 28mm in format 135.

Conectivitatea WIFI va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri.

• Conectivitatea WIFI
• Monitor de 3' ( 7.5cm) asigura o vizualizare buna si navigare rapida
• Obiectiv cu o diafragma maxima f/2.0
• Obiectiv cu zoom 7.1x (28–200 mm echivalent in format 135)
• Senzor de imagine CMOS de 12.1megapixeli
• Filmare la rezolutie Full HD (1080p)
• Inel de control programabili permite accesul rapid la functii precum zoomul sau parametrii de expunere
• Moduri de expunere manuale (P/S/A/M)
• Rafala de 4 fps


• Senzor CMOS de 12,1 MP de inalta sensibilitate
Senzorul CMOS de tip 1/1,7 (7.44 x 5.58 mm) si o rezolutie de 12.1 megapixeli asigura imagini bogate in detalii, cu contrast foarte bun si culori naturale si saturate. Imagini capatate vor avea o calitate excelenta, fara niciun cusur.

• Procesor de imagine Venus
Procesorul de imagine Venus alaturi de senzorul CMOS de inalta sensibilitate va permite sa realizati fotografii cu zgomot redus si calitate ridicata a imaginii, chiar si la lumina redusa, cu sensibilitate de pana la ISO 12800 - reducand necesitatea utilizarii blitului sau a unui trepied.

• Obiectiv versatil cu sistem de stabilizare a imaginii POWER O.I.S.
Un obiectiv f/2,0 luminos extinde suplimentar posibilitatile de fotografiere in conditii de lumina mai redusa. Un obiectiv ultra-grandangular de 28 mm va permite sa fotografiati peisaje uluitoare, iar un zoom 7.1x flexibil va aduce aproape de subiect. Sistemul de stabilizare a imaginiii POWER O.I.S.va da posibilitatea sa fotografiati cu timpi cu pana la 4 trepte mai lungi, asigurandu-va fotografii si clipuri video clare si detaliate.

• Inel programabil pe obiectiv
Inelul de control al obiectivului permite accesul rapid la functii precum zoomul, diafragma, timpul de expunere, focalizarea sau sensibilitatea ISO.
• Conectivitatea WIFI
Va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri. Este o functie foarte utila atat pentru fotojurnalisti cat si pentru fotografii de studio ce au nevoie de un transfer rapid si sigur al datelor.
• Filmare Full HD
inregistrati filme Full HD 1080p superbe la 60 cps. O miniconexiune HDMI-CEC permite redarea fara pierderi pe un televizor HD compatibil.
• Ecran de 7,5 cm (3,0”)
Ecranul este de 7,5 cm are un contrast foarte bun si reda cu fidelitate culorile, fiind eficient atat la fotografierea efectiva cat si la redarea fotografiilor sau filmelor inregistrate.

-#Aparate Foto Compacte#Panasonic#Panasonic DMC-LF1 12.1Mpix Zoom optic 7.1x Wide 10fps - RS125005075#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto