Panasonic DMC-FZ82, 60x, 4K video, Negru

Panasonic
 
Cod produs: 125033106
Panasonic DMC-FZ82, 60x, 4K video, Negru
 
 
Compara acest produs cu:

Lumix DMC-FZ80 reprezinta un update al camerei FZ70. Ofera acelasi zoom puternic 60x si obiectivul cu superzoom 20-1200mm si diafragma f/2.8-5.9, insa adauga un senzor de 18 megapixeli si un procesor imbunatatit. Puteti filma 4K/ 30p (pentru clipuri video de max. 15 minute). O gama larga de functii 4K va stau la dispozitie, precum Post Focus, Focus Stacking and 4K Photo. Filmarea la viteza mare este de asemenea posibila: 240 fps 640 x 480 si 120 fps 1280 x 720.

Puteti fotografia in rafala la 10 fps (cu locked focus). Camera dispune de asemenea de un ecran de 3" tactil, vizor electronic si conexiune Wi-Fi.

Lumix DMC-FZ80 este ideal pentru fotografia de peisaj sau wildlife. Cu zoom-ul puternic puteti fotografia cu usurinta animale salbatice de la distanta. Senzorul MOS de inalta sensibilitate si procesorul de imagine Venus Engine ofera o performanta imbunatatita.


 
Evitati problemele generate de distanta utilizand un obiectiv puternic, cu zoom optic 60x
Camera LUMIX FZ82 este prevazuta cu obiectivul LUMIX DC VARIO care are o distanta focala minima de 20 mm si zoom optic 60x (echivalent 35 mm: 20-1200 mm), fapt ce face posibila inregistrarea de la distanta a unor peisaje dinamice, a animalelor salbatice si a pasarilor - atat sub forma unor fotografii, cat si sub forma unor materiale video. Obiectivul permite o distanta focala minima de 20 mm (superangular), unghiul de captare fiind cu aproximativ 140% mai larg comparativ cu o distanta focla de 24 mm. POWER O.I.S. activ suprima eficient tremurul mainii atat in cazul inregistrarii fotografiilor, cat si in cazul inregistrarii imaginilor video.

Camera LUMIX FZ82 este prevazuta cu functia de zoom inteligent, care extinde gama de transfocare cu pana la 120x, mentinand o calitate superioara a imaginii chiar si in cazul combinarii cu transfocarea digitala. In plus, raportul de transfocare poate fi extins mai mult cand se combina zoomul inteligent cu adaptorul de teleconversie DMW-LT55 (accesoriu optional), cu ajutorul caruia se poate capta cu usurinta suprafata lunii.

Inregistrati momente unice cu un timp de raspuns foarte scurt folosind functiile 4K PHOTO si 4K Video
Un nou senzor MOS de 18.1 megapixeli, de inalta sensibilitate, este acum integrat in camera LUMIX FZ82. Acesta, impreuna cu performantul LSI Venus Engine, acesta asigura o scurtare a timpului de raspuns dar si o crestere a sensibilitatii si a calitatii imaginii. Incorporand o tehnologia de redare a semnalului digital de mare viteza, FZ82 inregistreaza 10 (AFS)/ 6 fps (AFC) la o rezolutie totala de 18.1 megapixeli, folosind un declansator mecanic.

Profitand de avantajele tehnologiei 4K, utilizatorii pot realiza fotografii 4K utilizand camera LUMIX FZ82. Functia 4K PHOTO permite utilizatorului sa imortalizeze  momentele extrem de rapide la 30 fps, extragand mai apoi cel mai bun cadru din fisierul rafala 4K si salvandu-l sub forma unei singure fotografii. In plus, mai multe imagini simultane pot fi salvate automat ca fotografii 4K. Astfel, pot fi salvate maximum 150 de cadre care urmeaza dupa un cadru specificat, in 5 secunde.

Camera este de asemenea prevazuta si cu functia Post Focus, care le permite utilizatorilor sa selecteze zonele de focalizare dorite chiar si dupa efectuarea inregistrarii. Acest lucru este util in special in situatii precum inregistrarea macro, in care este necesara o focalizare stricta sau pentru schimbarea mesajului transmis de fotografie prin modificarea subiectului focalizat. Aceasta functie a fost dezvoltata combinand tehnologia de focalizare automata de mare viteza si de mare precizie DFD (Depth From Defocus) si tehnologia 4K. Atat Post Focus, cat si Focus Stacking (combinarea imaginilor focalizate diferit intr-o sigura fotografie) pot fi activate rapid apasand butonul dedicat amplasat la indemana, in partea de sus a camerei.

De asemenea, LUMIX FZ82 inregistreaza imagini video 4K QFHD de inalta rezolutie, extrem de fluide, la 3840x2160, pe langa imagini video full-HD 1920x1080, in format AVCHD Progressive sau MP4 (MPEG-4/H.264), cu focalizare automata continua.

Camera permite utilizarea functiei 4K Live Cropping (decupare 4K in timp real) in timpul inregistrarii imaginilor video pentru obtinerea unei panoramari sau transfocari stabile. Datorita functionarii digitale a acestei camere, panoramarea si efectuarea transfocarii imaginilor se desfasoara fluent, deoarece nu se misca fizic lentilele obiectivului.

De asemenea, este disponibila o varietate de optiuni de inregistrare din care utilizatorii pot alege: High Speed Video  (video de inalta viteza), Time Lapse (fotografiere in secventa) si Stop Motion Animation (animatie cadru cu cadru). Modul High Speed Video (video de inalta viteza) inregistreaza subiecti aflati in miscare rapida.

Realizati imagini si filme uluitoare chiar si in lumina solara puternica
Camera este dotata cu un ecran tactil de 3 inci avand o rezolutie de 1040K pixeli si este prevazuta cu un camp de vizualizare de aproximativ 100%. Sistemul cu comanda tactila permite utilizatorului sa focalizeze imediat un subiect si chiar sa elibereze declansatorul prin simpla atingere a ecranului.

De asemenea, LUMIX FZ82 este prevazuta cu un vizor de tip LVF de 0.2 inci si o rezolutie ridicata de 1170K pixeli si un camp de vizualizare de 100%. Datorita frecventei ridicate de 60 fps, decalajul imaginii este, de asemenea, redus la minimum, fapt ce permite inregistrarea subiectilor in miscare rapida inclusiv in conditii de lumina solara puternica.

Camera LUMIX FZ82 ofera un control manual al tuturor parametrilor pentru a permite utilizatorilor un proces creativ total. De asemenea, designul aparatului a fost reproiectat pentru a asigura o stabilitate perfecta chiar si in timpul unor inregistrari de lunga durata.

Alte functii
Conectivitate wireless usoara cu smartphone-uri prin Wi-Fi
LUMIX FZ82 integreaza conectivitatea Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) pentru a oferi o experienta de inregistrare mai flexibila si transmiterea instantanee a imaginilor printr-o operare usoara. Dupa conectarea camerei si instalarea pe smartphone/ tableta a aplicatiei Panasonic dedicate - Image App pentru iOS/ Android -  utilizatorii pot inregistra, rasfoi si transmite imaginile de la distanta. De asemenea, utilizatorii pot transfera imaginile imediat, utilizand o varietate de servicii compatibile cu mediile de socializare.

Incarcare c.a./USB
Acumulatorul camerei poate fi reincarcat prin intermediul unui adaptor de curent alternativ sau prin conectorului USB, in functie de preferintele utilizatorului.-#Aparate Foto Compacte#Panasonic#Panasonic DMC-FZ82, 60x, 4K video, Negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto