Panasonic AG-UX180 - Camera video profesionala 4K

Panasonic
 
Cod produs: 125029965
Panasonic AG-UX180 - Camera video profesionala 4K
 
 
Din 19.12.2016

Cu performate video cu adevarat uimitoare inglobate intr-un design compact si ergonomic si comezi intuitive, Panasonic AG-UX180 este proiectat pentru filmari din mana, fara trepied, fiind potrivita pentru o multime de proiecte video, de la documentare, la filmari de evenimente, concerte sau chiar cinematografie.

Cu un senzor tip MOS de 1" ce poate captura imagini la calitate 4K cu pana la 60fps, alaturi de obiectiv zoom 20X, AG-UX180, ofera o polivalenta exceptionala, raspunzand exigentelor tuturor videografilor si cameramanilor, fiind un instrument potrivit pentru o multime de proiecte video.

Camera dispune de trei inele separate pentru ajustarea diafragmei, a zoomului si focalizarii, oferind un control maxim asupra imaginilor captate.

• Senzor: MOS
• Dimensiune senzor: 1"
• Filmare: UHD 4K @ 60p
• Memorie: Dual SDHC/SDXC
• Obiectiv: 20-480
• Zoom: 20x Zoom Lens
• Diafragma maxima: f/2.8
• Sistem de stabilizare a imaginii O.I.S.


 

Detalii sporite, zgomot redus

Filmati imagini incredibile cu ajutorul senzorul CMOS mare, de 1,0". Cu o zona de captare a luminii de circa sase ori mai mare decat marimea senzorilor CMOS dintr-o camera video conventionala, obtineti zgomot redus si detalii vii la lumina scazuta.
Zoom extrem de puternic

Distanta fata de subiect nu mai constituie o problema. Aduceti totul mai aproape cu zoomul optic 20x mentinand totodata o claritate excelenta a imaginilor. foarte precisa in fiecare cadru, fie ca fotografiati de aproape, sau de la departare. 
Calitate cinematografica

Filmati la calitate cinematografica DCI cu de patru ori mai multe detalii decat Full HD. 4K asigura adancime si claritate inegalabile. Inregistrarile se pot realiza intr-o multime de formate MPEG-4 AVC/H.264 High Profile (MOV/MP4, asigurand imagini uimitoare de fiecare data.
Sitem de stabilizare a imaginii 

Panasonic HC-UX180 dispune de un sistem novator de stabilizare a imaginii. Acesta este deopotriva optic ce este menit sa compenseze miscarile nedorite, garantand filmari fluide cu adevarat uimitoare.
-#Camere Video Profesionale#Panasonic#Panasonic AG-UX180 - Camera video profesionala 4K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto