Program Afiliere F64ANUNT - Dorim sa va anuntam ca începând cu 10 iulie 2017 am intrat in reteaua de afiliere 2Performant. Decizia a fost luata în urma feedback-ului primit de la voi, pentru a putea oferi variate modalitati de promovare si o mai mare transparenta (atat in evidenta comisoanelor cat si a campaniilor lansate).

In plus, de pe 12 septembrie sistemul de afiliere intern de pe F64.ro a fost inchis. Astfel, cookie-urile de afiliere si comisioanele se vor inregistra doar in reteaua de afiliere 2Performant.

Asteptam cererile de plata si facturile pana pe 12 octombrie 2017 inclusiv. Iar pentru orice detalii legate de afiliere va asteptam intrebarile pe mail la afiliere@f64studio.ro. Va vom raspunde cu drag in maxim 48 de ore lucratoare.ANUNT - Va anuntam ca incepand cu 1 August 2016 plata comisioanelor se va face doar pe baza unui contract de prestari servicii marketing si factura. Persoanele fizice pot retrage toate comisioanele neachitate pana pe 31 iulie.

Comisioanele obtinute in cadrul F64 sunt considerate venituri comerciale si, ca orice venit obtinut pe teritoriul Romaniei, acesta este impozitat, fiind necesara si plata tuturor contributiilor aferente acestor sume.Ce este programul de afiliere al F64 Studio?


Acum iti poti imbogati trusa foto sau poti face bani colaborand cu noi ! Cum ? Foarte simplu - prin Programul de Afiliere F64 Studio noi iti alocam un cod unic de afiliat iar tu il oferi cunoscutilor sau il promovezi online. Atunci cand cei care au folosit codul sau link-ul tau de afiliat isi fac cumparaturile pe site-ul nostru, tie iti intra in cont 2% din valoarea comenzii lor !Cum pot promova codul sau link-ul meu de afiliat ?


Pe blogul sau site-ul personal sub forma de bannere (pe care ti le punem noi la dispozitie), review-uri la produse, link-uri, sau pe messenger, pe mail, prin retele gen facebook sau twitter, pe forumuri, graffiti, pancarde pe stadion, porumbei voiajori si orice altceva iti trece tie prin cap. Metoda chiar nu conteaza.Cum folosesc clientii codul meu de afiliat ?


Codul tau poate fi folosit in mai multe moduri - sub forma de insiruire a unor caractere alfanumerice (de ex. f123456) pe care sa le scrii pe un servetel la o terasa, sub forma unui link catre site-ul nostru sau catre un produs din acesta (de ex. www.f64.ro/f123456/ ), sau sub forma unui banner. Indiferent ca introduc codul sau fac click pe link sau banner, clientii vor fi marcati ca veniti prin tine si in cazul in care plaseaza o comanda tu primesti comisionul aferent.

Link-ul tau de afiliat va cuprinde codul tau unic, in genul www.f64.ro/f123456/
Pentru a link-ui direct catre un produs din site folosind codul tau de afiliat, nu trebuie decat sa introduci codul in link.
De exemplu: www.f64.ro/f123456/nikon-d300s-body.htmlVreau ! Cum pot deveni si eu afiliat F64 ?


Nimic mai simplu ! In doar 4 pasi poti deveni partenerul nostru:

1. Logheaza-te cu contul tau in site sau creeaza-ti cont daca nu ai deja unul.
2. Din meniul de client regasit in partea dreapta sus a site-ului alege optiunea "Program afiliere".
3. Citeste conditiile programului, pune bifa daca esti de acord cu ele si apasa pe butonul "Inscriere".
4. Gata ! Ai devenit afiliat F64. Acum iti poti accesa din meniul de client optiunile caracteristice afiliatilor (rapoarte, bannere, cerere plati etc). Acum mai trebuie doar sa iti alegi unul din bannerele noastre pentru a-l publica pe site-ul tau sau sa copiezi link-ul tau de afiliat pentru a-l oferi potentialilor clienti.
Cum imi revendic banii castigati ?


Cererea de retragere a sumei din cont se poate face doar dupa ce atingeti o valoare de minim 100 Lei proveniti din comisioanele de afiliere. In momentul in care cererea a fost plasata, suma respectiva va fi dedusa din contul dvs. de afiliat.

Plata sub forma de cash se poate face doar catre persoane juridice sau PFA, prin transfer bancar, printr-un contract standard de presari servicii si factura emisa de catre acestia catre F64 Studio SRL.

Dupa ce ati inregistrat cererea de plata din contul dvs de afiliat, trebuie sa ne trimiteti factura eliberata pe adresa Str. Vigilentei 7, Sect. 5, Bucuresti, in atentia departamentului Contabilitate-Afiliere. Virarea banilor se va face in decurs de maxim 15 zile lucratoare de la data receptionarii facturii.Incepand cu 1 August 2016, plata castigurilor se va face in baza unui contract de prestari servicii marketing si factura.

Contractul se va putea realiza doar cu persoanele fizice autorizate (PFA) sau persoanele juridice (SRL, SA, s.a.). Acestea trebuie sa fie autorizate conform codurilor CAEN pentru desfasurarea serviciilor de publicitate. Cu toate ca si veniturile obtinute in calitate de PFA sau persoana juridica sunt supuse impozitarii conform Codului Fiscal din Romania, taxele si impozitele nu sunt retinute la sursa (de catre F64), iar afiliatul are toate obligatiile de a le declara si plati conform normelor in vigoare.

Plata comisioanelor se face pe baza de factura. La descrierea serviciilor prestate in factura este necesar a se mentiona: Prestari Servicii Marketing Conform Contract NR xxxx / Data.

*** Pana in data de 31 iulie 2016, persoanele fizice pot retrage toate comisioanele neachitate pana in acest moment, sub forma de puncte sau bani. Pot inregistra cereri de plata sau puncte in platforma de afiliere si acestea vor fi onorate in termen de maxim 30 de zile de la inregistrarea cererii.

Vom retine la sursa impozitul pe venit de 16% din sumele realizate, pentru ambele modalitati de plata. In cazul in care afiliatul persoana fizica nu este angajat cu un contract de munca, va primi instiinare pentru plata contributiilor de asigurari sociale (CAS), in cota de 10,5% si de asigurari sociale de sanatate (CASS), in cota de 5,5%.Detalii si conditii generale


- in momentul in care va inscrieti in Programul de Afiliere solicitand un cod de afiliat, se considera ca sunteti implicit de acord cu regulamentul si prevederile stabilite pentru acest program.
- programul de afiliere se desfasoara incepand cu 1 Mai 2010 (etapa I) respectiv 24 Noiembrie 2010 (etapa II), pe intreg teritoriul Romaniei.
- la program pot participa persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice, cu domiciliu (sau sediu) stabil in Romania, indiferent de nationalitate, care au cont creat pe www.F64.ro si care sunt considerate ca fiind potrivite pentru a reprezenta F64 Studio SRL.

- procentele de castig provenite din vanzari nu fac obiectul unei negocieri
- procentul din valoarea comenzii va intra in contul dvs. doar dupa ce aceasta este finalizata (pt comenzile cu plata ramburs, perioada de validare este de 7-14 zile, dupa ce suma aferenta a intrat in contul nostru bancar).
- procentul de venit 2% pt afiliat este valabil si se aplica timp de 60 de zile de la prima accesare a link-ului / bannerului afiliatului de catre client.
- procentul de 2% castig va reveni ultimului afiliat accesat de catre client, in decurs de 60 de zile de la accesarea unui link / banner de afiliat.
- procentul de venit se aplica la fiecare comanda plasata de catre client, indiferent de numarul de comenzi facute, timp de 60 de zile de la prima accesare a linkului / bannerului de afiliat.
- procentul de venit 2% pt afiliat este fix in primele 6 luni de la inscrierea in programul de afiliere. Dupa aceasta perioada, procentele aplicate pot suferi modificari in functie de eficacitatea afiliatului. Modificarile iti vor fi communicate prin e-mail si vor fi vizibile si in contul tau.

- in anumite campanii si promotii ale unor produse, exista posibilitatea ca procentul de castig sa cresca sau sa scada, in functie de tipul promotiei. In cazul promotiilor speciale vor fi puse la dispozitia afiliatilor bannere dedicate iar disponibilitatea acestora va fi anuntata prin e-mail
- exista posibilitatea ca procentul de castig sa nu se aplice pentru produsele care deja se afla intr-o promotie speciala sau lichidari de stoc.
- nu se acorda comisionul de castig afiliatului pentru comenzile plasate de catre clientii F64 care fac parte dintr-un program de fidelizare (clienti silver/gold, distribuitori, etc) sau pentru comenzile in care a fost folosit un Cupon Cadou F64
- comisionul se calculeaza la valoarea reala incasata a comenzii si nu se iau in calcul discounturile aplicate.
- programul de afiliere este valabil si se aplica doar in cazul comenzilor plasate on-line, indiferent de modalitatea de plata sau ridicare a acestora, nefiind valabil in cazul comenzilor plasate direct din sau folosind computerele disponibile in showroom-ul F64 Studio, alt sediu F64. De asemenea comenzile inscrise de catre un agent F64 nu vor fi contorizate in programul de afiliere.
- nu vor fi tolerate modalitatile de promovare de tip spam/mesaje nesolicitate catre potentialii clienti sau orice alte practici care contravin legislatiei in vigoare. Aceste practici pot duce la anularea contului de afiliat si invalidarea comisionului survenit.
- nu vor fi acceptate tentativele de fraudare a programului de afiliere, de orice tip sau natura ar fi ele. Nu vor fi acceptate tentativele de exploatare a slabiciunilor de natura tehnica sau morala a programului de afiliere. Nu vor fi validate comisioanele alocate in urma plasarii unor comenzi de pe un cont de client creat de catre un afiliat doar in vederea obtinerii comisionului pe contul sau. Nu vor fi validate comisioanele in cazul in care afiliatul induce in eroare clientii in orice mod sau face afirmatii mincinoase, cu scopul de a-i convinge pe acestia sa faca click pe banner/link-ul de afiliat sau sa foloseasca codul acestuia intr-o comanda.
Toate comisioanele sau cererile de plata a comisionaleor care in urma verificarilor de catre personalul F64 cad sub incidenta acestor conditii vor fi considerate invalide si anulate in consecinta.
- link-urile de afiliere pentru F64.ro nu vor fi acceptate pe website-uri care sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie F64.ro.
- nu se accepta link-urile de afiliere postate pe site-uri care sunt fundamentate pe orice altceva decat continut autentic.
- este interzisa desfasurarea programului de afiliere prin Google AdWords. Comisioanele generate prin aceasta modalitate vor fi respinse.
- puteti oricand accesa statisticile referitoare la comenzile facute folosind codul dvs de afiliere, vedea starea si valoarea comenzilor sau a produselor achizitionate etc. Comisioanele se recalculeaza automat la fiecare 2 ore, de aceea pot aparea mici intarzieri intre momentul comenzii si afisarea castigului provenit din aceasta.
- participantii la program nu pot folosi codul personal pentru propriile comenzi plasate in site-ul www.F64.ro


      
Bannere si statistici afiliere (Click pt zoom 100%)Politica de promovare pe Google AdWords


Este interzisa derularea de campanii AdWords pe cuvinte cheie constand in brandurile promovate de F64: Canon, Nikon, Sony, Tamron, Sigma etc sau numele domeniului: F64, F64.ro, F64 Studio si alte variatii ale brand-ului si domeniului. Comisioanele generate prin aceasta modalitate vor fi respinse. Pentru o buna colaborare treceti brandurile respective la cuvinte cheie negative.


Pentru detalii suplimentare privind Programul de Afiliere F64, ne puteti contacta la adresa afiliere@f64studio.ro


* F64 Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare al castigurilor, valoarea comisioanelor, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de afiliere a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, abilitat sau potrivit pentru a ne reprezenta.

 Prin participarea la aceasta Campanie, afiliatii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.Suport   Termeni si conditii   | Aventurile lui Pixelatu' la F64   | Formular de retur   | Avantaje si beneficii Client F64   | Program Fidelizare Clienti   | Cum cumpar   | Livrare   | Program Afiliere F64   | Upgrade echipament foto F64   | Puncte de fidelitate   | Wishlist F64   | Conditii consignatie   | Service si garantii   | Securitate   | Condica de sugestii si reclamatii   | Dictionar Fotografic   | Cuponul cadou   | Politica returnare   | TAX Free   | Epayment   | Finantare in Rate   | F64 Bulletproof Asigurare Aparate Foto   | Inchiriere si finantare prin Grenke   | Despre Cookie-uri   | Inchiriere echipament foto   | Printing F64


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro