Anunt important
                                                                                                                   Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 48 ore de la procesare. Va multumim !                                                                                                                   
Inchide

Printing F64

Printing F64 de vei alege, fotografii frumoase vei culege


Tu iti incarci fotografiile, noi le printam; tu le primesti, noi ne bucuram. Simplu de utilizat, serviciul de Printing F64 vine in sprijinul tau si te ajuta sa dai viata fotografiilor tale oricand prin intermediul ultimelor tehnologii de printare.

Adaugi, personalizezi, printezi. Totul in doi timpi si trei miscari. Alegi dimensiunea potrivita, tipul hartiei fotografice si al ramei, iar apoi comanzi. In acest mod, poti sa pastrezi toata viata momentele imortalizate, dand viata amintirilor tale.

De asemenea, serviciul Printing F64 te ajuta sa pastrezi amintiri de neuitat, impreuna cu cei dragi, sub forma de fotomagneti in dimensiunile 10x15 cm sau 13x18 cm. Fie ca ii ridici direct din magazin sau doresti sa ii primesti acasa prin curier rapid, fotomagnetii asteapta nerabdatori sa se lipeasca de frigiderul tau.

In plus, daca esti pasionat de fotografia pe film, Printing F64 vine in sprijinul tau cu un serviciu special creat pentru developarea si scanarea filmelor foto si printarea analog.

Filme sunt developate cu grija si atentie la detaliu, apoi sunt scanate digital si, nu in ultimul rand, cele mai bune cadre sunt printate analog pe hartie fotografica. O reteta perfecta pentru iubitorii de fotografie pe film.

Poti folosi online aplicatia de Printing F64 chiar acum accesand adresa print.f64.ro !FAQ - Intrebari frecvente Printing


  1. Pot sa comand, in acelasi timp, atat produse prin serviciul de Printing, cat si alte produse de pe www.F64.ro?
  2. Cand mi se livreaza comanda in cazul in care comand atat un produs prin serviciul de Printing,
      cat si un aparat foto?
  3. Cand se face livrarea pentru produsele de Printing?
  4. Cum platesc?
  5. Ce este fotografia incadrata?
  6. Ce este fotografia taiata?
  7. Se pot returna fotografiile printate?


 1. Da, poti comanda, in acelasi timp, atat produse prin serviciul de Printing, cat si alte produse comercializate de F64. La adaugarea produselor in cos, vei fi directionat in mod automat pe pagina cosului tau de cumparaturi. Aici, vei putea sa revezi lista produselor alese si sa actualizezi cantitatea lor sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
Livrarea produselor se va face dupa inscrierea si confirmarea comenzii.

 2. Pentru comenzile ce contin atat produse de Printing, cat si aparate foto, accesorii foto etc., livrarea se va face în functie de termenul de livrare al produselor comandate prin intermediul serviciului de Printing F64. Pentru mai multe detalii, citeste raspunsul la urmatoarea intrebare.

 3. Pentru fotografiile printate pana la dimensiunea A3 (30x40 cm) inclusiv, livrarea atat in Bucuresti, cat si in restul tarii se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile inscrise pana la ora 15:00 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile inscrise dupa aceasta ora.

 Pentru fotografiile printate la dimensiuni mai mari de A3 (30x40 cm, livrarea atat in Bucuresti, cat si in restul tarii se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) pentru comenzile inscrise pana la ora 15:00 si in termen de 72 de ore (trei zile lucratoare) pentru comenzile inscrise dupa aceasta ora.

 4. Plata se poate face:
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. F64 Studio S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.), astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore;
- online, prin card. Procesatorul nostru de plati este PayU

 5. Fotografia incadrata este cea careia i se adauga margini albe atunci cand formatul fotografiei nu corespunde cu una dintre dimensiunile standard ale imprimantei. Astfel, nu vor fi necesare taieri sau eventuale reincadrari ale fotografiei.

Imprimanta nu va deforma niciodata fotografiile, indiferent de modul de printare, proportiile pastrandu-se intotdeauna.

 6. In cazul fotografiei taiate, imprimanta va face automat cateva decupari, astfel incat formatul rezultat sa corespunda cu cel standard al printerului.

Imprimanta nu va deforma niciodata fotografiile, indiferent de modul de printare, proportiile pastrandu-se intotdeauna.

 7. Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi problema in maximum 48 de ore de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de retur, poti accesa urmatoarea pagina www.f64.ro/pages/returnare.html

Fotografiile se vor returna fie personal, fie prin curier, la showroom-ul F64 din Bulevardul Unirii nr. 45, sector 3, Bucuresti.Tabelul de corespondenta:

  • fotografie tip 10x15 corespunde dimensiunii de 102x152mm;
  • fotografie tip 13x18 corespunde dimensiunii de 127x178mm;
  • fotografie tip 15x21 corespunde dimensiunii de 152x210mm;
  • fotografie tip A4 corespunde dimensiunii de 210x305mm;
  • fotografie tip A3 corespunde dimensiunii de 305x400mm.FAQ - Intrebari frecvente Developare, scanare si print analog


  1. Ce metoda de developare folositi?
  2. Se pot mentiona indicatii speciale de tip "push", "pull", "granulatie fina" etc?
  3. Se pot face interventii de reglare a contrasului si a tonalitatii pentru printurile analog?
  4. Care este diferenta dintre procesul manual si procesul automat in cazul filmelor negativ color?
  5. Am un film vechi, se mai poate developa?
  6. Ce fac daca nu sunt multumit de filmul developat? Dar de fotografiile scanate?
  7. Se pot returna fotografiile printate analog?
  8. Ce este si cui se adreseaza proof scan-ul?
  9. Nu pot ajunge la magazin pentru developare/scamare. Ce trebuie sa fac sa va trimit filmele?
  10. In cat timp va fi gata un film foto pe care il aduc pentru developare si scanare?

 1. Metoda implicita pentru filmele alb/negru este o metoda semi-statica compensatorie cu revelator de tip Rodinal. Metoda este potrivita pentru majoritatea tipurilor de emulsie. Pentru filmele color sunt folosite chimicale Fuji Hunt, one-shot, proaspete.

 2. Pentru cereri specifice de tipul "push", "pull", "granulatie fina", "acutanta maxima"," latitudine tonala maxima" comanda minima este de 4 filme per optiune.

 3. Printul analog este realizat in conformitate cu o imagine digitala prelucrata care reprezinta tinta de contrast/tonalitate. Printul final va fii cat de aproape permite negativul de imaginea "tinta" fara interventii locale de tip dodge-burning. Se fac interventii de expunere si filtre de contrast pentru a aduce imaginea aproape de imaginea "tinta".

 4. Ambele procese folosesc chimicale originale si se realizeaza la cele mai inalte standarde. In cazul procesului C41, developarea manuala este preferata pentru rolele de 120 sau plan-film.

 5. Oricat de vechi ar fi un film, se poate inca developa. daca filmul nu este inca expus se va compensa o treapta de expunere pentru fiecare 5 ani vechime. Daca rola a stat expusa si nedevelopata, de cele mai multe ori imaginile sunt acolo, calitatea lor fiind influentata de felul in care a fost pastrat filmul. Daca filmul a stat la intuneric si nu a fost supus la temperaturi mari, imaginea nu va fi afectata de trecerea timpului.

 6. In cazul in care, pentru orice motive, filmul sau imaginea este distrusa, F64 va suporta integral returnarea contravalorii peliculei afectate. Pentru fisierele scanate si primite deja de client, F64 se angajeaza sa rescaneze intregul film dau doar cadrele pentru care se reclama o neconformitate.

 7. Daca ai primit fotografiile neconform (zgariate, avariate din cauza transportului, patate, etc ), este necesar sa ne semnalezi problema in maximum 48 de ore de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de retur, poti accesa urmatoarea pagina www.f64.ro/pages/returnare.html

 8. Ce este si cui se adreseaza proof scan-ul?
Proof scan-ul se adreseaza celor care vor sa aiba o imagine clara a ceea ce a inregistrat pelicula. Este practic inlocuitorul contact-printului care se folosea inainte de aparitia posibilitatii de digitalizare. Scanarile se realizeaza la o rezolutie de 1200dpi in format JPEG pentru formatul 35mm sau 800dpi pentru format mediu. Imaginea rezultata contine suficienta informatie pentru orice uz in format electronic. Proof scan nu este potrivit pentru print iar pentru aceasta varianta nu este disponibila functia digital ICE.

Ce este scanarea Pro?
Toate scanarile pro se realizeaza on format TIFF si cu digital ICE activat pe optiunea Quality. Scanarile PRO beneficiaza de corectarea curbelor pe fiecare cadru in parte.

Pro scan 2400dpi
Pro scan 2400dpi este ideal pentru printuri de 70x50 si este destinat cadrelor de pe filme format 120.

Pro scan 3200dpi
Pro scan 3200dpi este ideal pentru printuri de pana la 30x40cm si este destinat cadrelor de pe filme format 135.

Pro scan 4800dpi
Pro scan 2400dpi este ideal pentru printuri de 100x120 cm si este destinat cadrelor de pe filme format 120.

Pro scan 6400dpi
Pro scan 6400dpi este ideal pentru printuri de pana la 100x120cm si este destinat cadrelor de pe filme format 135.

 9. In cazul in care nu puteti ajunge la magazin puteti inscrie o comanda direct din aplicatia online bifand modalitatea de livrare prin curier rapid inainte de finalizarea comenzii.

Exista o taxa de pick-up de 10 lei pe care va fi nevoie sa o platiti in momentul in care achitati intreaga comanda online prin card bancar, iar noi, in baza acestei taxe, ne vom ocupa sa trimitem un curier catre dumneavoastra sa ridice filmele. Practic dumneavoastra doar plasati comanda iar noi ne ocupam de restul.

In orice caz, va vom contacta inainte de a trimite curierul pentru sa stabili impreuna toate detaliile.

 10. Termenul in care procesam o comanda de developare si scanare este de maxim 7 zile calendaristice din momentul in care intram in posesia filmului/filmelor foto.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne scrieti la printing@f64studio.roFotocartea F64


Pretul este afisat in timp real in aplicatie in functie de alegerile tale, acestea fiind determinate de tipul de prezentare a fotocartii, de format, dimensiune, hartie si coperti. Aveti posibilitatea adaugarii unui numar mai mare de pagini, insa acestea insumate nu pot depasi un maxim de 120 de pagini. Fiecare 8 pagini adaugate se vor taxa suplimentar, iar pretul afisat initial este pentru 24 pagini.

Preturile variaza intre 45 - 275 lei (TVA inclus).Intrebari frecvente generale Fotocartea F64


1. Cat dureaza pana primesc fotocartea comandata?
2. Fotocartile sunt verificate inainte sa fie trimise la printare?
3. Pot sa previzualizez si sa verific personal continutul fotocartii inainte sa finalizez comanda?
4. Am salvat o fotocarte pe care vreau sa o accesez ulterior sa o finalizez si sa plasez comanda. Ce trebuie sa fac?
5. Pot sa modific fotocartea dupa ce am plasat comanda?
6. Ce fel de legaturi si coperti folositi?
7. Ce este fotocartea layflat?
8. Ce inseamna coperta brosata?
9. Ce fel de hartie folositi pentru printare?


1. Termenul maxim de procesare a unei comenzi de fotocarte este de 7 zile calendaristice.

2. Orice proiect este verificat inainte sa fie trimis la printare. Clientii sunt notificati in cazul in care identificam neconcordante in proiect.

3. In sectiunea Proiectele mele, in dreptul fiecarui proiect, editati proiectul pe care doriti sa-l previzualizati. Odata ajunsi in aplicatie aveti acces la butonul Previzualizeaza.

4.
A. accesati pagina fotocartii din site ( print.f64.ro/fotocarte.html )
B. dati click pe Creeaza Fotocartea
C. veti fi redirectionat in pagina de logare - aici va logati in contul dumneavoastra de client F64
D. dupa ce va logati veti fi redirectionat inapoi in pagina fotocartii
E. din pagina fotocartii accesati sectiunea Fotocartile mele ( este un buton deasupra bannerului mare cu mamica si copilul care rasfoiesc o fotocarte )

5. Din momentul in care plasati comanda nu mai puteti efectua modificari fotocartii. In cazul in care totusi doriti ceva modificat este nevoie sa ne contactati de urgenta pe adresa printing@f64studio.ro pentru a ne comunica acest lucru.

6. Albumele au legaturi brosate sau layflat, cu coperti tari sau moi.

7. Layflat este o tehnica de legare prin care este posibil ca atunci cand paginile fotocartii sunt deschise sa nu existe nicio indoitura la mijloc, paginile ramanand complet plate. Fotocartile layflat sunt optiunea ideala pentru a pastra intacte fotografiile panoramice, care se intind pe latimea a doua pagini.

8. Cartile brosate reprezinta cea mai populara metoda de finisare a cartilor, beneficiind de cel mai bun cost si de o buna rezistenta. Colile de interior sunt incleiate si au atasata o coperta dintr-un suport de o grosime superioara (170-300g/mp). In aceasta categorie intra mai multe tipologii de produse, existand versiuni care implica bloc interior cusut sau brosarea cu clape.

9. Fotocartile se imprima pe hartie super lucioasa, fotografica sau de calitate superioara 300g.Intrebari frecvente configurator Fotocartea F64


1. Cum schimb tema fotocartii sau cum cum aplic diferite pagini tematice la fotocartea mea?
2. Ce inseamna simbolul de avertizare galben care apare pe unele fotografii?
3. Cum adaug text la fotocarte?
4. Ce browsere sa folosesc pentru a deschide editorul online?
5. Pot face copy paste la un text dintr-ul alt document in fotocarte?
6. Ce inseamna semnul X rosu pe pagina fotocartii?
7. Cum incarc fotografii intr-o fotocarte?
8. Cum schimb ordinea paginilor?
9. Cum mut doua pagini?
10. In ce format trebuie sa fie fotografiile?
11. Cum imi salvez proiectul in editor?


1. Pentru a schimba tema fotocartii, dati clic pe Tema, prezent in partea de sus a editorului online. Alegeti o tema noua, si apoi dati clic pe Salvati. De notat ca schimbarea temei nu va schimba intreaga carte, dar va schimba optiunile de Layouts, Backgrounds si Stickere care pot fi aplicate la fotocarte.

2. Simbolul galben avertizeaza asupra faptului ca fotografia sau stickerul are rezolutie mica si ca s-ar putea imprima pixelat sau neclar datorita dimensiunii reduse. Pentru a evita aparitia acestui semn, fie redimensionati fotografia sau sticker-ul sa fie mai mari, fie incarcati alte fotografii care sa aiba rezolutie mai mare.

3. Pentru a adauga text la fotocarte, dati clic pe butonul Adauga text, situat in partea dreapta, sus, a editorului.

4. Va recomandam sa folositi versiuni updatate ale browserelor. Recomandarile noastre sunt Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer.

5. Da. Pentru a copia textul, dati clic pe butonul Adauga text si faceti paste (sau CTRL+V) in casuta de text.

6. Semnul X rosu inseamna ca ai sters pagina respectiva din fotocarte - dar ca nu poate fi stearsa complet pentru ca este asociata cu alta pagina. Aceasta pagina va aparea goala in fotocarte daca nu adaugi continut. Pentru a sterge definitiv aceasta pagina, trebuie sa stergi cele doua pagini care sunt asociate.

7. Pentru a adauga fotografii, dati clic pe butonul Adauga poze din editor, situat in partea stanga, sus, pe a doua linie de meniu. Apoi ai posibilitatea sa adaugi poze din calculatorul tau, sau din aplicatiile Facebook, Flickr, Picasa, PhotoBucket, SmugMug.
Pentru a adauga poze din calculatorul tau, alege butonul Adauga fotografii din calculatorul meu. Pentru a alege mai multe fotografii, selectati-le tinand apasata tasta CTRL, apoi dati click pe Open. Veti primi un mesaj de confirmare a incarcarii. Fotografiile pe care le-ati adaugat le gasiti in partea din stanga a editorului (ele sunt vizibile daca sunteti in tab-ul Fotografii.
Pentru a adauga poze din Facebook, Flickr, Picasa, PhotoBucket sau SmugMug, urmariti acest tutorial. (explicatiile sunt mai complexe).

8. Muta cursorul peste imaginile in miniatura ale paginilor (se afla in partea de jos a editorului). O sa observi ca pagina selectata este intotdeauna evidentiata printr-un chenar portocaliu. Cand ai ajuns cu mouse-ul peste pagina pe care vrei sa o muti, fa click si apoi prin drag and drop, ia fotografia si deplaseaz-o in locul dorit, luand in acel moment degetul de pe mouse.

9. Se procedeaza ca la schimbarea ordinii unei pagini normale, prin click pe layout, si apoi deplasarea acestuia in locul dorit.

10. Fotografiile trebuie sa fie in format .jpg. Pentru obtinerea unei calitati bune la printare, fotografiile ar trebuie sa fie de cel putin 4MB si 300dpi. Dimensiune maxima pentru fisiere este momentan de 15MB. Se recomanda sa fie in sRGB, dar fisierele CYMK sunt acceptate, de asemenea. Va recomandam sa editati sau sa faceti corectari de culoare inainte de incarcarea fotografiilor in editorul online.

11. Dati click pe butonul Salvati, din meniul din partea dreapta a editorului. Cand iesi din editor, salvam in mod automat toate modificarile pe care le-ai facut.
Ulterior poti accesa proiectul urmand pasii:

F. accesati pagina fotocartii din site ( print.f64.ro/fotocarte.html )
G. dati click pe Creeaza Fotocartea
H. veti fi redirectionat in pagina de logare - aici va logati in contul dumneavoastra de client F64
I. dupa ce va logati veti fi redirectionat inapoi in pagina fotocartii
J. din pagina fotocartii accesati sectiunea Fotocartile mele ( este un buton deasupra bannerului mare cu mamica si copilul care rasfoiesc o fotocarte )


Pentru detalii suplimentare privind Printingul F64 ne poti contacta la adresa printing@f64studio.ro

Poti citi de asemenea si Termenii si conditiile programului de Printing F64 aici.
Suport   Termeni si conditii   | Aventurile lui Pixelatu' la F64   | Formular de retur   | Avantaje si beneficii Client F64   | Program Fidelizare Clienti   | Cum cumpar   | Livrare   | Program Afiliere F64   | Upgrade echipament foto F64   | Puncte de fidelitate   | Wishlist F64   | Conditii consignatie   | Service si garantii   | Securitate   | Condica de sugestii si reclamatii   | Dictionar Fotografic   | Cuponul cadou   | Politica returnare   | TAX Free   | Epayment   | Finantare in Rate   | F64 Bulletproof Asigurare Aparate Foto   | Inchiriere si finantare prin Grenke   | Despre Cookie-uri   | Inchiriere echipament foto   | Printing F64


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro