OlympusE-PL7 silver + EZ-M1442EZ silver Pancake RS125014440 Resigilat

Olympus
 
Cod produs: RS125014440
OlympusE-PL7 silver + EZ-M1442EZ silver Pancake RS125014440
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Produs testat. Accesorii cu mici urme de utilizare.


Detalii produs:

Olympus E-PL7 este o bijuterie mirrorless ce pastreaza liniile retro ale seriei Olympus PEN. Aparatul foto mirrorless Olympus E-PL7 introduce un ecran tactil 3.0" cu 1.040.000 de puncte rabatabil pana la 180°, perfect pentru fotografii selfie. Olympus E-PL7 dispune de conectivitate Wi-Fi completa, care permite declansare in stil telecomada de pe un spartphone si distribuirea rapida a fotografiilor pe retelele de socializare.

Senzorul Live MOS de 16 megapixeli in pereche cu procesorul de imagine TruePic VII ofera imagini detaliate chiar si la valori ISO ridicate (ISO maxim 25600), rafala de pana la 8 fps si clipuri Full HD 30p. Olympus E-PL7 are stabilizare de imagine VCM pe 3 axe pe senzor (sensor shift) ce compenseaza pana la 3.5 trepte de expunere.


• Senzor Live MOS 16Mpx
• Procesor de imagine TruePic VII
• Stabilizare de imagine VCM pe 3 axe - in corp
• Ecran tactil 3.0" cu 1.040.000 de puncte rabatabil la 180°
• Focalizare FAST AF cu 81 de puncte
• Filmare Full HD
• Rafala de 8 fps
• Conectivitate Wi-Fi
• Blit FL-LM1 inclus in pachet
• Obiectiv M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake


Design retro Olympus PEN si inovatii de exceptie pentru a tine pasul in era selfie
• Calitate exceptionala a imaginii gratie senzorului Live MOS de 16 megapixeli si procesorului de imagine TruePic VII
• Focalizarea automata rapida si pornire rapida


• Special conceput pentru autoportrete, cu incadrare simpla si setari automate pentru modul selfie

Display-ul rabatabil PEN este tactil, deci este ideal pentru cadrele selfie. Trebuie inclinat in jos sau rotit si E-PL7 intra automat in "modul selfie". Obiectivul EZ creeaza un unghi larg si ecranul LCD devine o oglinda de 3 inci, cu butoane pentru selectarea unei secvente self-timer, e-Portrait doar prin simpla atingere a ecranului.

• Stabilizare de imagine VCM pe 3 axe
Indiferent de cat de usoara este camera, atunci cand este tinuta cu mana suficient de mult timp pentru a capta o secventa, neclaritatea poate pune probleme. Acesta este motivul pentru care Olympus a utilizat tehnologia de stabilizare pe 3 axe. Pe scurt, aceasta contracareaza miscarile de rotatie ale mainii mult mai eficient decat sistemele obisnuite existente pe camere comparabile.

• Live Guide pentru ajustarea in timp real a setarilor manuale

Live Guide permite reglarea intuitiva a setarilor folosind o scala disponibila pe ecranul LCD (fara a fi nevoie de meniul de navigare) si se pot verifica rezultatele in timp real, inainte de a declansa. Live Guide permite ca obtinerea de efecte sofisticate, profesionale, cum ar fi cel bokeh, sa para foarte simple.

• 14 Filtre Art pentru adaugarea unei game largi de efecte creative

Dupa ce ati captat pozele sau ati realizat inregistrarile video, intervin si optiunile creative. Olympus este pionier in editarea imaginilor direct in aparatul foto, iar E-PL7 vine cu un set complet de 14 filtre creative, inclusiv noul Vintage Colour si Partial Colour. Ambele includ setari cu nuantari fine, astfel incat utilizatorii sa poata incerca diverse setari pe care le doresc.

• Partajarea instantanee

Olympus OI.Share este o aplicatie ce se poate descarca gratuit si usor pentru a putea conecta camera foto PEN cu un smartphone prin intermediul WiFi, astfel incat partajarea pozelor pe canalele de social media sa fie intotdeauna la indemana. Pasul unu: trebuie apasata o functie de pe ecranul LCD. Pasul doi: trebuie citit codul QR cu un smartphone. Si gata!

• Posibilitatea de realizare a selfie-urilor de la distanta prin intermediul unui smartphone, cu optiuni care includ fotografierea secventiala si programata

Imaginile pot fi marite sau micsorate fara a atinge camera sau pot fi reglate in timp real setari cheie, cum ar fi diafragma si viteza obturatorului si efectele pot fi previzualizate direct pe ecranul unui smartphone. Folosind de pe telefon un mod de control simplu, se poate selecta un interval in care camera sa realizeze fotografii cu o succesiune rapida pentru o serie cuprinzatoare, pe model jurnalistic. Sau se poate trece pe prim-plan, ajusta intervalul si surprinde diferite ipostaze, la fel ca intr-un stand de fotografie.


-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Olympus#OlympusE-PL7 silver + EZ-M1442EZ silver Pancake RS125014440#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto