Olympus TG-2 rosu - aparat foto subacvatic, tough, rezistent la inghet si cazaturi

Olympus
 
Cod produs: 125003999
Olympus TG-2 rosu - aparat foto subacvatic, tough, rezistent la inghet si cazaturi
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Indiferent daca mergeti in vacanta la ski, faceti rafting, catarare sau scufundari, aparatul foto compact Olympus TG-2 este companionul de incredere, ce va imortaliza cele mai frumoase aventuri.

Olympus TG-2: subacvatic, rezistent la socuri, inghet, cazaturi - practic indestructibil. Si este un partener de incredere intr-o multime de alte moduri: va puteti baza pe calitatea incredibila a imaginii pentru toate fotografiile si filmele Full HD.

Tehnologiile iHS alatura senzorul CMOS BSI de 12-megapixeli si procesorul de imagine True Pic VI pentru a oferi mai multa putere si caracteristici imbunatatite. Un astfel de exemplu este inregistrarea de mare viteza cu 240cps care va permite sa redati actiuni rapide in slow-motion, observand toate detaliile pe care nu le puteti vedea in mod normal.

• Subacvatic, rezistent la socuri, inghet, cazaturi
• Senzor 12 Mpx 1/2.3 BSI CMOS
• Procesor de imagine TruePic VI IHS
• Zoom optic 4x, obiectiv 25-100mm (echivalent 35mm)
• Diafragma luminoasa f/2
• Stabilizator de imagine dual
• Ecran OLED 3.0" 610K
• Filmare Full HD 1080p
• Sensibilitate ISO 100-6400
• GPS si busola digitala


Fotografii impecabile in conditii de iluminare scazuta

Cu obiectivul dotat cu diafragma foarte luminoasa f/2, aparatul te va ajuta la lasarea intunericului, oferindu-ti rezultate cu claritate extraordinara. De altfel, te invita sa te joci cu profunzimea campului, diafragma f/2 oferind un DOF exceptional (separarea subiectului de fundal).

Procesor de imagine TruePic VI

Procesorul de imagine face parte din tehnologiile iHS consacrate unei calitati ridicate a imaginii per ansamblu. Acesta nu ofera doar capacitati de procesare a imaginii la rezolutie mare, ci si mentine reproducerea culorilor la un nivel ridicat. Acesta ofera si un control crescut asupra culorilor in cazul unor culori anume, precum verde-smarald si galben. Viteza de procesare a imaginii creste si ea, odata cu vitezele de pornire si fotografiere.

Senzor CMOS retroiluminat


Cu ajutorul senzorului CMOS retroiluminat, obtii o calitate incontestabila a imaginii si mai putin zgomot de imagine pentru detalii clare, mai ales in conditii de iluminare scazuta.
Nu rata niciun cadru, indiferent de conditii
Aparatul nu este doar extrem de solid, datorita corpului metalic si sistemului de amortizare a socurilor, ci el surprinde si imagini de o calitate extraordinara. Iar acest lucru se intampla multumita tehnologiei iHS, care valorifica puterea senzorului CMOS BSI de 12 megapixeli si procesorului de imagine TruePic VI.

Compatibilitate carduri FashAir


Descarca-ti imaginile rapid si usor direct din aparat folosind un card FlashAir si aplicatia OI.Share. Fotografiile pot fi editate direct in aplicatie, adaugandu-se filtre artistice, apoi le poti partaja pe retele de socializare, Setarile FlashAir pot fi controlate din meniul special integrat in aparat.

Compatibilitate carduri Eye-Fi


Card Eye-Fi iti permite incarcarea automata a imaginilor prin WiFi. Fiind compatibil cu aparatul, cardul poate fi activat si dezactivat dupa preferinte direct din meniul de setari. Daca ai prins momentul potrivit, poti partaja fotografii si filme din aparat direct cu alte dispozitive.
Fotografie macro - Zoom Super Macro
Zoomul Super Macro surprinde si cele mai mici aspecte ale vietii, precum si plusul de precizie si claritate oferit de zoomul optic si de super-rezolutie! Apropie-te pana la 1 cm fata de subiect si foloseste distanta focala de 200 mm pentru un rezultat cu factor de marire 14.
Mod Hand-Held Starlight cu blit

Modul contracareaza zgomotul imaginii si tremurul mainilor pentru a oferi imagini cu un dynamic range foarte bun, combinand mai multe imagini la diferite setari de expunere.
Blitul este de asemenea activat pentru modul Efect stea portabil, iar imaginile pot fi combinate din diverse fotografii de fundal si imaginea de prim-plan poate fi surprinsa cu blitul - astfel, poti surprinde si prim-planul si fundalul perfect, asigurand o iluminare optima in prim-plan cand subiectul nu este un peisaj.

Zoom cu super-rezolutie


Zoomul super-rezolutie extind digitan intervalul zoomului optic, spre deosebire de zoomurile clasice digitale, care afecteaza considerabil rezolutia. El poate creste un zoom optic de 12.5x la 25x fara pierderi evidente a calitatii imaginii.

Ecran 3 inci


Ecranul aparatului este ideal pentru incadrare, vizualizare si partajare usoara a filmarilor Full HD si a fotografiilor. Ecranul dispune de o rezolutie de 61.000 de puncte si tehnologie OLED.

Detectia fetei


Tehnologia de detectie a fetei reconoaste subiectele principale. Acestea sunt focalizare, iar expunerea este reglata optim pentru a oferi o amintire de nedescris. Tehnologia de detectie a fetei poate recunoaste pana la 8 figuri, atat in fotografii, cat si in filmari.
Suprinde totul!
Tehnologia iHS suprinde totul fotografiind in rafala de mare viteza, cu pana la 60 de cadre pe secunda. Poti filma la viteza mare 120 cadre pe secunda (rezolutie 640x480) sau 240 cadre pe secunda (rezoltuie 320x240) cu redare slow motion.

Autofocalizare cu urmarire


Sistemul urmareste automat subiectul aflat in miscare si il mentine focalizat continuu pentru a va oferi imagini clare. Subiectul memorat poate iesi din cadru, iar apoi, cand a revenit, urmarirea automata este reluata.
Mod Beauty Make-Up

Observa efectele faciale ale persoanelor din fotografii inainte sa declansezi. Dispu de 18 efecte diferite, printre care: tus de ochi, ruj, stralucire ochi, ridicarea obrajilor si soft focus. Intr-o imagine pot avea efecte faciale pana la 3 figuri diferite.
Mod HDR

Suprinde mai multe imagini cu acelasi peisaj, cu diferite setari de expunere. Acestea se combina automat si rezulta o imagine clara, cu expunere perfecta.
Accesorizeaza-ti camera
Camera TOUGH permite specializarea in acele domenii ale fotografiei care te intereseaza cel mai mult, cu o gama de accesorii compatibile si usoare, ce pot fi cuplate rapid - convertorul de lentila tele si surprinzatorul convertor de lentila fisheye.

Stabilizator de imagine multiplu pentru filme si fotografii


Stabilizarea multipla a imaginii pentru filme este un sistem care contracareaza eficient neclaritatile - chiar si cand mergi si filmezi simultan, si chiar si in cazul subiectelor lente, al cadrelor lungi si al panoramarilor.

Control TAP


TAP permite controlul camerei prin batai usoare pe carcasa si permite derularea imaginii prin inclinarea corpului - functia perfecta atunci cand porti manusi.

iAUTO


iAuto recunoaste si mai multe scene si aplica automat setarile corecte pentru a obtine o fotografie optima, simplificand realizarea unor fotografii si filmari cu aspect profesionist prin simpla atingere a unui buton, chiar si sub apa.
Primul meu review: Olympus TG2

Câteva funcţii ale aparatului Olympus TG2

- rezistă cu brio în orice condiţii de umiditate, nisip, sub apă, căldură, ploaie (îl folosesc pe o insulă tropicală de 1 an de zile , practic e nelipsit datorită mărimii din geanta mea de plajă). Dacă îl foloseşti în apă sărată e bine să îl clăteşti şi să îl laşi în apă dulce 15 min să nu se erodeze garniturile din cauciuc şi apropo de acestea, sunt duble pentru siguranţă maximă.
- niciodată să nu îl folosiţi numai în modul auto, doar dacă sunteţi foarte grăbiţi
- pe lumină slabă un trepied micuţ este de mare folos

Citeste Tot
Clipuri de prezentare aparat foto compact Olympus TG-2 subacvatic, rezistent la inghet si cazaturi-#Aparate Foto Compacte#Olympus#Olympus TG-2 rosu - aparat foto subacvatic, tough, rezistent la inghet si cazaturi#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto