Olympus reportofon DM-901 RS125011825 Resigilat

Olympus
 
Cod produs: RS125011825
Olympus reportofon DM-901 RS125011825
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Expus in magazin, testat, urme minime utilizare.


Detalii produs:

Compact, usor de utilizat Olympus DM-901 este un reportofon cu adeverat revolutionar, menit sa va ajute sa capturati un sunet clar in orice conditii.

Acest reportofon dispune de o concxiune WI-FiI, comenzile acestuia putand fi accesate cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete PC.


Trei formate audio care se potrivesc nevoilor dumneavoastra.
Inregistrarea si redarea accepta 3 tipuri diferite de format. Formatul PCM liniar are o rata de esantionare de 48 kHz, depasind chiar si audio la calitate CD. MP3 garanteaza versatilitate extrema, si WMA imbina calitatea inalta cu fisierele de mici dimensiuni.

Optimizare a fiecarei inregistrari.
Prin reglarea nivelului de inregistrare pentru a se potrivi cu volumul sursei audio, puteti obtine inregistrari de inalta calitate, care folosesc la maximum gama dinamica.


Micorfon cu zoom ce adapteaza la mediul
Cele mai noi tehnologii de coltrol al calitatii directionarii ingusteaza unghiul microfonului si, crescand nivelul de inregistrare, permite concentrarea pe sursa de sunet pe care doriti sa o inregistrati. Puterea de inregistrare in medii zgomotoase sau inregistrarile de la distanta sunt astfel potentate.

Mai putin zgomot. Mai mult sunet.
Functia Noise Cancel asigura calitatea de redare prin reducerea zgomotului puternic, nedorit de fond si continuu, cum ar fi cel din birourile aglomerate sau salile zgomotoase de intalnire.

Sunetele de care este nevoie.
Inregistrarile se pot transcrie rapid si eficient. Voice playback extrage portiunile de voce si, in mod automat, sare peste partile fara voci.

Intensifica si clarifica.
Functia Voice Balancer creste intensitatea vocilor joase in timp ce pastreaza vocile mai inalte sub un anumit nivel, asigurandu-se ca redarea este clara si consecventa. Deoarece Voice Filter functioneaza simultan pentru a elimina gama de frecvente mai mici si mai mari, vocile sunt chiar imbunatatite.

Reportofonul va va ghida.
Reportofonul poate fi utilizat fara ca macar sa fie privit. Functia Voice Guidance de indrumare vocala citeste meniul pentru utilizator.

Setari optimizate pentru rezultate clare.

Securizati inregistrarile prin alegerea scenei in care doriti sa inregistrati. Reportofonul stabileste instantaneu parametrii optimi de inregistrare. Pentru a face o trecere in situatii care necesita un raspuns rapid si mai usor, DM-901 are un buton dedicat pentru acest scop.

Clar. Colorat. Inteligent.
Interfata cu ecran color, functionarea intuitiva, si insemnele grafice, ofera o vizibilitate mai buna, o exploatare mai usoara si utilizare imbunatatita.


-#Recordere audio / Reportofoane#Olympus#Olympus reportofon DM-901 RS125011825#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto