Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Ochiul Fotografului - Michael Freeman

F64 - Carti & Reviste
 
Cod produs: 1044577
Ochiul Fotografului - Michael Freeman
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
In prima carte a cursului, prima lectie se numeste “Ochiul fotografului”. Autorul explica cum ingredientul lipsa din reteta unei fotografii extraordinare este capacitatea de a vedea lucruri extraordinare intr-un mod extraordinar…o chestie destul de complexa si greu de explicat, pe care el o numeste “the photographer’s eye”, de unde si titlul lectiei. Multor fotografi le lipseste capacitatea asta.


Designul este cel mai important factor in obtinerea unei fotografii reusite. Capacitatea de a intui potentialul unei scene si de a organiza apoi toate elementele grafice intr-o compozitie captivanta, de efect, reprezinta una dintre retetele de succes in cadrul artei fotografice.

Fotografia digitala a introdus o noua dimensiune a designului – atat datorita feedbackului care se realizeaza la momentul surprinderii cadrului, cat si a posibilitatilor de editare in etapa de postproductie, in scopul imbunatatirii imaginii.

Acest aspect a influentat profund felul in care lucreaza astazi fotografii profesionisti. Autorul demonstreaza insa cum oricine isi poate dezvolta abilitatea de a descoperi si de a surprinde imagini digitale deosebite, explicand cum si de ce anumite cadre sunt reusite, iar altele, nu.

Continand imagini si scheme edificatoare, cartea exploreaza toate abordarile traditionale ale compozitiei si designului, dar prezinta si tehnici digitale mai moderne, precum stitching si HDRI, menite sa extinda posibilitatile cadrului fara a compromite viziunea fotografului.

ISBN-139786066003445
Anul aparitiei2011
EdituraLitera
Dimensiuni (LxIxG)23.5 x 25.8 x
Tip copertaBrosata
Nr. pagini192

1044577


-#Reviste / Carti Foto#F64 - Carti & Reviste#Ochiul Fotografului - Michael Freeman#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto