Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Nitecore UM20 - Incarcator

Nitecore
 
Cod produs: 125033146
Nitecore UM20 - Incarcator
 
 
84 91 lei
(pretul include TVA 19%)

Disponibil si resigilat

Este disponibil 1 produs resigilat incepand de la 6490lei
(include TVA)


Incarcatoarele Nitecore sunt certificate RoHS, CE, FCC si CEC, au un microprocesor integrat ce detecteaza tipul de acumulator, selecteaza automat tipul de incarcare (CC, CV) si voltajul pentru o incarcare cat mai rapida. Fiecare slot este controlat individual, putand incarca simultan mai multe tipuri de acumulatori, eliminand astfel nevoia de a detine mai multe incarcatoare dedicate, dar si un dispozitiv extern (ex: telefon).

Incarcatorul UM20 de la Nitecore este un incarcator pentru acumulatori alimentat prin USB, inteligent, cu un microprocesor care controleaza individual cele 2 sloturi, putand incarca simultan mai multe tipuri de acumulatori si un alt dispozitiv (ex: telefon). Identifica automat si este compatibil cu majoritatea acumulatorilor de pe piata care folosesc tehnologia Li-Ion, fiind optimizat pentru tehnologia IMR. 
Un incarcator inteligent, acesta detecteaza automat nivelul de incarcare din acumulator si asigura un control perfect al timpului, voltajului si modul ideal (CC, CV) pentru a asigura o incarcare completa intr-un timp cat mai scurt. Incarcatorul Nitecore UM20 este un dispozitiv versatil, acesta permitand transferul datelor intre un dispozitiv de stocare (ex: telefon) conectat la acesta si un laptop.

Componentele fabricate din cupru, un material cu o conductivitate ridicata si displayul LCD integrat, asigura in cazul incarcatorului UM20 de la Nitecore indicarea in timp real a statusului incarcarii pentru fiecare acumulator in parte cu o eroare de maxim 1% si ii protejeaza in cazul in care sunt introdusi incorect (protectie pentru polaritate inversata – oprirea incarcarii instantaneu) avertizand prin aparitia pe ecran a mesajului “EE”. Atunci cand acumulatorul este incarcat complet, pe afisaj apare mesajul “100%”.

Nitecore UM20 este capabil sa reactiveze acumulatorii Li-Ion supradescarcati, acesta reusind sa ii testeze automat si sa activeze acumulatorul pregatindu-l pentru procesul de incarcare.

• Voltaj de intrare: Micro USB DC 5V
• Voltaj de iesire: 4.2V ±1% / 5V
• Curent de iesire: 1000mA / 500mA
• Acumulatori compatibili: 18650, 18490, 18350, 17670, 17500, 16340(RCR123), 14500, 10440
• Tehnologie acumulatori compatibili: Li-Ion, IMR
• Material: ABS durabil, ignifug
• Greutate: 77.2 grame
• Inaltime: 35 mm
• Latime: 56 mm

UM20.NT


-#Incarcatoare Acumulatori AA (R6) / AAA (R3)#Nitecore#Nitecore UM20 - Incarcator #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto