Nisi ND64 "Z" 100mm

Nisi
 
Cod produs: 125014166
Nisi ND64
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Filtrele Neutral Density au cateva caracteristici care ofera posibilitatea de a ajunge la anumite rezultate la care in alte conditii nu s-ar putea ajunge. Este folosit pentru a obtine expuneri cu timp lungi de expunere. De asemenea va da posibilitatea sa lucrati cu diafragma deschisa la maxim, pastrand astfel un camp de profunzime incust. Acest filtru cu densitate neutra nu altereaza culorile sau balansul de alb.

Filtrul ND64 scade cantitatea de lumina cu aproximativ 6 stopuri.


Filtrele Neutral Density au cateva caracteristici care ofera posibilitatea de a ajunge la anumite rezultate la care in alte conditii nu s-ar putea ajunge. Filtrele ND sunt gri reducand cantitatea de lumina. Ele nu au efect asupra balansului de culoare. Ele au urmatoarele utilizari:
• Va dau posibilitatea de a folosi timpi de expunere lungi, sa capteze subiecte in miscare cum ar fi caderile de apa, norii sau masinile;
• Sa micsoreze campul de profunzime prin folosirea unor diafragme deschise, obtinand astfel o buna separare a subiectilor de fundal;
• Sa permita camerelor de filmat si video ( care au timp de expunere fix ) sa filmeze subiecte cum ar fi zapada, nisipul sau alte scene luminoase care ar putea cauza o supraexpunere.


125014166


-#Filtre sistem Cokin#Nisi#Nisi ND64 "Z" 100mm#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto