Nikon WU-1B - adaptor Wireless pentru Nikon D600/D610

Nikon
 
Cod produs: 1052443
Nikon WU-1B - adaptor Wireless pentru Nikon D600/D610
 
 
334 90 lei
(pretul include TVA 19%)

Adaptorul fara fir pentru dispozitive mobile WU-1b este un atasament USB care va permite sa realizati o conexiune fara fir intre anumite aparate foto Nikon SLR digitale si un dispozitiv inteligent mobil* care utilizeaza Android™ sau iOS. Puteti utiliza adaptorul pentru a transfera fotografii si filme direct catre un telefon inteligent sau o tableta sau pentru a controla aparatul foto de la distanta prin intermediul dispozitivului inteligent.** 
Compatibilitate: Nikon 1 S1, Nikon 1 J3, Nikon 1 V2 si Nikon D600, D610
• Indiferent de locul in care va aflati, adaptorul va permite sa transferati imagini fara dureri de cap: nu este necesar sa conectati adaptorul la un hotspot Wi-Fi extern, iar dispozitivul este alimentat de la aparatul foto. Fie ca doriti sa transmiteti fotografii si filme catre dispozitivul inteligent pentru a le impartasi sau sa transferati imagini pentru a elibera spatiu pe cardul de memorie al aparatului foto, puteti face aceste lucruri cu usurinta.

• De asemenea, adaptorul va permite sa controlati aparatul foto SLR de la distanta**. Astfel, acesta devine un accesoriu inteligent pe care il puteti pastra la indemana pentru a realiza un autoportret sau pentru a previzualiza imaginile pe ecranul mai mare al tabletei, inainte de a fotografia.

• Adaptor compact conexiune fara fir pentru dispozitive mobile cu functie de conectare Wi-Fi incorporata. Permite realizarea unei conexiuni directe intre un aparat foto Nikon si un telefon inteligent sau o tableta*.
• Alimentat prin intermediul aparatului foto: nu este nevoie de baterii.

• Transfer facil: fotografiile si filmele la calitate ridicata pot fi transferate direct din aparatul foto catre un dispozitiv inteligent, facilitand impartasirea lor prin intermediul retelelor sociale, incarcarea pe site-uri de impartasire si stocare sau transmiterea prin e-mail.
• Control de la distanta al aparatului foto**: puteti utiliza dispozitivul WU-1b pentru a controla aparatul foto cu ajutorul dispozitivului inteligent. Perfect pentru autoportrete si fotografii de grup.
Previzualizati sau compuneti imagini pe dispozitivul inteligent: utilizati telefonul inteligent sau tableta pentru a previzualiza imaginile cand fotografiati de la distanta sau bucurati-va de avantajele ecranului mai mare al tabletei pentru a compune cadre mai elaborate.

• Copiere de siguranta facila: eliberati spatiu pe cardul de memorie al aparatului foto transferand fotografiile si filmele pe dispozitivul inteligent.
• Compatibilitate: in prezent, WU-1b este compatibil cu iOS 6 si Android OS 2.3 sau versiune ulterioara pentru telefoane inteligente si Android OS 3.0 sau versiune ulterioara pentru tablete.
• Software: Wireless Mobile Adapter Utility este disponibil pentru descarcare gratuit pe dispozitivul dumneavoastra inteligent.
• Actualizari firmware facile: firmware-urile pot fi actualizate cu usurinta prin intermediul dispozitivului inteligent.

• Compatibilitate: Nikon 1 S1, Nikon 1 J3, Nikon 1 V2 , Nikon 1 AW1, Nikon D600 si D610.

 
* Compatibil cu dispozitive inteligente iOS si Android. Aceasta functie necesita o aplicatie dedicata care se poate descarca gratuit din Google Play™ si iTunes Store®. 

** Prin atasarea adaptorului fara fir optional WU-1b la aparatul foto, puteti controla aparatul foto de la distanta cu ajutorul dispozitivului inteligent conectat la o retea LAN*. Puteti elibera declansatorul, selecta un punct de focalizare sau fotografia in modul Durata.


VWA102BU


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Telecomenzi / Declansatoare#Nikon#Nikon WU-1B - adaptor Wireless pentru Nikon D600/D610#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto