Nikon D810A body - aparat foto DSLR pentru astrofotografie

Nikon
 
Cod produs: 125017285
Nikon D810A body - aparat foto DSLR pentru astrofotografie
 
 
Nikon D810A este primul aparat foto DSLR Full-Frame dedicat astrofotografiei! Nikon D810A reprezinta o versiune modificata a celebrului Nikon D810 si integreaza un filtru IR (infrarosu) special proiectat pentru a capta culoarea reala a nebuloaselor (lumina Hydrogen Alpha cu lungime de unda de aprox 656nm).

Una dintre functiile speciale pentru astrofotografie este modul manual dedicat expunerilor prelungite - M*, care permite selectarea timpului de expunere in intervalul 4 - 900 sec (15 min). Functia de previzualizare virtuala a expunerii pentru setarile Bulb si Prioritate de timp permite o apreciere corecta a incadrarii si focalizarii. La acestea se adauga si optiunea astro noise reduction pentru fisierele RAW.

• Senzor CMOS 36.3Mpx (fara filtru low pass)
• Filtru IR sensibil la lumina Hydrogen Alpha
• Rezolutie maxima 7360 x 4912 pixeli
• Procesor de imagine EXPEED 4
• Filmare Full HD 60/30/24p (1920 x 1080)
• Iesire HDMI necomprimata
• ISO 200 - 12,800 (Hi-2 51,200)
• Rafala de 5 fps la rezolutie maxima (7 fps in mod DX, cu grip atasat)
• Izolat la umezeala si praf
• Declansator garantat la 200.000 de cadre


 

Astrofotografie la rezolutie ridicata

Nikon D810A este dotat cu senzor CMOS Full-Frame de 36.3Mpx si integreaza un filtru IR (infrarosu) special proiectat pentru a capta culoarea reala a nebuloaselor (lumina Hydrogen Alpha cu lungime de unda de aprox 656nm).

Filtru infrarosu optimizat

Fotografiati culorile fantastice ale nebuloaselor si constelatiilor fara filtre externe. Nikon D810A integreaza un filtru IR (infrarosu) special proiectat pentru a capta culoarea reala a nebuloaselor (lumina Hydrogen Alpha cu lungime de unda de aprox 656nm). Nikon D810A capteaza de patru ori mai multa lumina Hydrogen Alpha, in comparatie cu D810.

Cerul in detalii fine

Exploatati la maxim cei 36,3 megapixeli efectivi, pentru a surprinde cerul in cele mai fine detalii. Senzorul CMOS in format FX produce imagini spectaculoase, cu un contrast ridicat si interval dinamic extins.

  


   

Mod M* cu expunere lunga

Pe langa setarile Bulb si Prioritate de timp, Nikon D810A include un mod manual dedicat expunerilor prelungite. Modul M* a fost special proiectat pentru astrofotografie si permite selectarea timpului de expunere in intervalul 4 - 900 sec (15 min).

Obturator electronic cu perdea frontala

Activati obturatorul electronic cu perdea frontala pentru a minimiza vibratiile interne cauzate de mecanismele obturatorului manual. Reduceti asfel riscul aparitiei oricarei neclaritati in timpul expunerilor prelungite.

  

Alege valoarea ISO optima

Nikon D810A dispune de un intervalul ISO standard de 200 - 12800, care poate fi exxtins pana la ISO 51200 (echivalent). Functia de reducere a zgomotului de imagine direct din aparat va permite sa obtineti imagini curate, cu detalii bine conturate, la sensibilitati ISO ridicate.

Fotografiere continua

Fotografiati secvente nelimitate de fotografii timp de expunere de 4 secunde sau mai lung. Nikon D810A va permite sa fotografiati continuu (JPEG de inalta calitate) pana se termina bateria sau pana se umple cardul de memorie.

Alte functii si optiuni pentru astrofotografie:

Vizualizare in timp real: mariti imaginea vizualizata in timp real pana la 23x si ajustati cu precizie focalizarea. De asemenea, o previzualizare virtuala a expunerii pentru modurile bulb si prioritate de timp contribuie la imbunatatirea focalizarii si a incadrarii.

Orizont virtual luminat cu rosu:
o linie virtuala a orizontului, luminata cu rosu, va permite sa verificati alinierea atunci cand fotografiati prin vizor.

Alimentara suplimentara: accesoriile optionale de la Nikon va permit sa fotografiati mai mult timp. Gripul MB-D12 functioneaza perfect cu aparatul foto si va permite sa inregistrati pana la 10.660 de imagini statice daca este complet incarcat. Ordinea de utilizare a acumulatorilor se poate selecta in aparatul foto. Pentru a extinde si mai mult durata fotografierii, utilizati adaptorul la reteaua electrica EH-5b cu conectorul de alimentare EP-5B (optionale).




-#Aparate Foto DSLR#Nikon#Nikon D810A body - aparat foto DSLR pentru astrofotografie#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto