Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Nikon D800E

Nikon
 
Cod produs: 125014408
Nikon D800E
 
 
Modelul Nikon D800E este o editie speciala a D800, proiectata special pentru cei in cautarea definitiei absolute, cu filtru low-pass optic caruia i-au fost eliminate proprietatile anticrenelare.

Senzorul full frame (format FX), de 36,3 megapixeli si sistemul de focalizare automata de top asigura niveluri de profunzime si detalii fara precedent in fotografiile dumneavoastra. Functia de filmare Full HD D-movie va ofera toata flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a emite fisiere video de calitate.

• Senzor CMOS format FX (full frame) de 36,3 megapixeli
• Sensibilitate ISO 100 - 6400 (cu extindere 50 - 25600)
• Fotografiere in rafala cu 4 fps in modul FX (full frame) si 5 fps in modul DX (crop)
• Filmare Full HD D-movie cu zona multipla - 1080p la 30p / 25p / 24p
• Sistem de autofocalizare in 51 de puncte Multi-CAM3500DX
• Procesor de imagine EXPEED 3
• Ecran LCD 3.2 inci (8 cm) cu 921.000 puncte
• Masurarea expunerii prin Matrix 3D III
• Acoperire 100% a vizorului
• Mod fotografiere silentioasa
• Declansator foarte rezistent - 200.000 declansari
• Suport card CF si SD
• Speedlight i-TTL incorporat
• Corp durabil din aliaj de magneziu


 
Calitate uimitoare a imaginii

Indiferent tipul de fotografie pe care-l abordata, fie fotografie de nunta, comerciala sau peisaj, Nikon D800E cu senzor full frame (FX) de 36,3 megapixeli este aparatul foto dSLR de care aveti nevoie. Ofera o gama mare de tonuri si o claritate exceptionala, ofera precizie, adancime si textura imaginilor dumneavoastra fara a sacrifica detaliile.
Explorati oportunitatile creativitatii cu valorile ISO cuprinse intre 100 si 6400, ce ofera posibilitatea fotografierii in conditii de iluminare scazuta, fara rezultate miscate sau neclare.
Dispune de un filtru low-pass optic caruia i-au fost eliminate proprietatile anticrenelare.

Experienta cinematografica completa


Nikon D800E este potrivit realizatorilor de film, profesionistilor multimedia si fotografilor de eveniment - filmati Full HD 1080p la 30, 25 sau 24p, sau 720p la 60 sau 50p in format AVC. Lasa frau liber imaginatiei folosind modul manual, controland diafragma, valorile ISO, autofocalizarea si timpul de expunere.
Autofocalizare extrem de precisa, in 51 de puncte

Precizia autofocalizarii este extrem de importanta pentru a obtine imagini clare la o astfel de rezolutie, de 36,6 megapixeli.
Sistemul improvizat de autofocalizare in 51 de puncte, cu 15 in cruce, modurile de autofocalizare versatile si detectia superba chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare ajuta livrarea focalizarii instantanee a punctului focalizat.
Puteti fotografia in rafala cu 4 cadre pe secunda, cu 5 cadre pe secunda folosind modul DX crop sau cu 6 cadre pe secunda (cu ajutorul grip-ului achizitionabil separat MB-D12).


Fotografiere flexibila, design ergonomic, flux de lucru imbunatatit


Lucrul cu Nikon D800E este o adevarata placere. Corpul egonomic construit permite fotografierea in conditii dificile, indiferent ca fotografiati sau filmati, avand la dispozitie butoane dedicate pentru pornire inregistrare, live view, balans de alb si controlul imaginii.
Aliajul de magneziu este etanseizat si tine la distanta umezeala si praful.

Procesor de imagine EXPEED 3


Procesorul de imagine Nikon EXPEED 3 extinde si asigura o reproducere fidela a imaginii, cu zgomot de imagine redus chiar si atunci cand sunt folosite valori mari ale ISO-ului.

Imagini detaliate pe ecranul LCD


Ecranul LCD extrem de clar de 3,2 inch, cu 921.000 puncte, ajusteaza automat luminozitatea in functie de mediul in care va aflati. Puteti mari imaginea de 46x pentru a vizualiza punctul de focus - ideal pentru fotografiile la rezolutie mare.

HDR (High Dynamic Range)


Creati o singura cu detalii in zonele luminoasa si in cele de umbra, cu mai putin zgomot si gradatii mai mari ale culorilor. Combinati 2 expuneri cu pana 3 trepte EV.

Controlul imaginii prin butonul dedicat


Butonul dedicat de control al imaginii pune la dispozitie sase optiuni predefinit: Vivid, Monochrome, Neutral, Standard, Landscape, Potrait pentru fotografii si filme, in timp ce noua setari customizabile ofera control asupra culorilor.
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR cu filmare Full HD Nikon D800E


-#Aparate Foto DSLR#Nikon#Nikon D800E#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto