Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Nikon D7100 Kit 18-140mm VR

Nikon
 
Cod produs: 125017037
Nikon D7100 Kit 18-140mm VR
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikon D7100 este un DSLR incredibil de usor dar extrem de robust si dotat cu o multime de functii, asigura performanta superioara in format DX, pentru a duce fotografia la un alt nivel.

Deoarece nu utilizeaza un filtru optic low-pass (OLPF), D7100 foloseste la maxim senzorul CMOS in format DX, cu 24,1 megapixeli pentru a surprinde cu claritate chiar si cele mai fine texturi, in imagini clare, la rezolutie ridicata.

Sistemul AF cu 51 de puncte de focalizare surprinde rapid si extrem de precis imaginile, la nivel profesionist. Rezistent la cadere, apa si praf, cu capace superior si posterior din aliaj de magneziu, acest aparat foto D-SLR cu specificatii de top fotografiaza continuu la 6 fps, asigura un efect telefotografic suplimentar cu functia de decupare 1,3x si interval de sensibilitate ISO 100 – 6400, asigurand imagini superbe in medii cu iluminare scazuta sau cu actiune rapida.

Fotografiati prin vizor sau cu vizualizare in timp real, aplicati efecte speciale in timp real pentru imagini statice si filme Full HD si trimiteti imaginile fara fir catre dispozitivul dumneavoastra inteligent pentru impartasire in retelele sociale; D7100 va ofera control exceptional, indiferent unde mergeti, indiferent ce faceti.
Senzor de imagine CMOS, format DX, cu rezolutie de 24,1 megapixeli, fara OLFP (filtru optic low-pass)


Pentru claritate foarte mare a imaginii, chiar si la cele mai fine detalii.

Sistem autofocus de nivel profesional

Aparatul foto dSLR Nikon D7100 utilizeaza 51 de puncte de focalizare, dintre care 15 sunt in cruce, pentru autofocalizare extrem de rapida si precisa.

Fotografiere in rafala cu 6 cadre pe secunda

Pentru a surprinde intotdeauna cadrele ideale cu actiune rapida. Aparatul foto dSLR Nikon D7100 poate obtine pana la 6 fps.


Functie de crop 1,3x, ce extinde posibilitatile formatului DX

Cu efect suplimentar de telefotografie, viteza mai ridicata (pana la 7 fps) si acoperire foarte larga de autofocus.


Conexiune wireless*

Compatibil cu adaptorul wireless pentru dispozitive mobile WU-1a (achizitionabil separat).

* Compatibil cu dispozitive inteligente iOS™ şi Android™. Această funcţie necesită o aplicaţie dedicată, Wireless Mobile Utility, care se poate descărca gratuit din Google Play™ şi Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.


Procesor de imagine EXPEED 3


Asigura viteze ridicate a operatiunilor, reproducerea intensa a culorilor, a tonurilor si a nuantelor, plus reducere semnificativa a zgomotului de imagine.

Senzor de masurare RGB cu 2016 pixeli si recunoastere a scenei


Presupune o masurare foarte precisa pentru expuneri exacte; optimizeaza expunerea automata (AE), focalizarea automata (AF) si balansul de alb automat (AWB) pentru acuratete extraordinara.

Filmare D-Movie Full HD


Aparatul foto dSLR Nikon D7100 inregistreaza clipuri video Full HD 1080p, cu rate de pana la 60i/50i si 30p/25p/24p, pentru o inregistrare uniforma a filmului.
Nikon AF-S DX 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR 

Este un obiectiv destinat aparatelor foto Nikon format DX, oferindu-va o versatilitate extraordinara, pentru o serie variata de contexte de fotografiere. Este un ideal pentru calatorie, instantanee si fotoreportaj si portrete, fapt ce-l recomanda deopotriva fotografilor de evenimente cat si fotografilor amatori.
Functii aparat foto dSLR Nikon D7100
Senzor de imagine CMOS in format DX, cu 24,1 megapixeli, fara filtru optic low-pass (OLPF): pentru claritate extrema a imaginii, chiar si la cele mai fine detalii.

Procesor EXPEED 3: asigura viteza ridicata a operatiunilor, reproducere intensa a culorilor si reducere imbunatatita a zgomotului.

Sensibilitate ISO 100 – 6400: ce se poate extinde pana la 25.600: pentru performanta exceptionala in lumina scazuta.

Sistem AF rapid si precis: utilizeaza 51 de puncte de focalizare, din care 15 sunt tip cruce, pentru focalizare automata rapida si precisa.

Fotografiere continua la 6 fps: pentru a surprinde intotdeauna cadrele rapide.
Functie de decupare suplimentara 1,3x, ce extinde posibilitatile formatului DX: mareste distanta focala a obiectivelor si permite o cadenta mai mare in rafala (pana la 7 fps) si acoperire AF extra larga, la o rezolutie de 15.4 Mpx.

• Sistem de masurare a expunerii cu senzor RGB si 2016 pixeli: masoara extrem de corect pentru expunere exacta, care optimizeaza expunerea automata (AE), focalizarea automata (AF) si balansul de alb automat (AWB) pentru acuratete extraordinara.

Filmare la calitate Full HD: va permite sa inregistrati cele mai frumoase momente in filme bogate in detalii, cu o calitate excelenta 1080p pana la 60i/50i si 30p/25p/24p, pentru inregistrare lina.

Vizor cu performanta ridicata: cu acoperire a cadrului de aprox. 100% si marire 0,94x.

Monitor LCD de inalta intensitate: 8 cm/3,2 inci, cu 1.229.000 puncte si unghi larg de vizualizare.
Portabil si convenabil: functii puternice incluse intr-un corp compact, care cantareste doar 675 g.

Corp foarte robust si usor: dispune de panouri din aliaj de magneziu: etansat impotriva prafului, umezelii si rezistent la soc.

Slot dublu pentru cardurile de memorie SD: pentru inregistrare a surplusului sau a copiilor de siguranta sau pentru a stoca separat imaginile RAW si JPEG.

Functii pentru utilizare accesibila: buton „i” imbunatatit si balans de alb punctual pentru setarea rapida si precisa a balansului cand fotografiati cu vizualizare in timp real.

Active D-Lighting (ADL): retine detalii in evidentieri si umbre pentru imagini bine balansate.
High Dynamic Range (HDR): combina doua imagini realizate la o singura declansare pentru a crea o fotografie detaliata cu o scena cu contrast ridicat.

Mod Efecte: permite aplicarea efectelor speciale selectat la imagini statice si filme, in timpul inregistrarii cu vizualizare in timp real.

Conectivitate WIFI : compatibil cu adaptorul fara fir pentru dispozitive mobile WU-1a.

Obiective NIKKOR: utilizand obiectivele renumite NIKKOR, va puteti bucura la maxim de avantajele oferite de cei 24,1 megapixeli si de modul de decupare 1,3x pentru a crea imagini exceptionale, beneficiind de portabilitatea obiectivelor DX.

Utilizare la distanta: preluati controlul fotografierii fara fir cu transmitatorul-receptorul fara fir WR-R10 si transmitatorul fara fir WR-T10 sau avansati, controland setarile aparatului foto cu WR-1.
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR Nikon D7100

-#Aparate Foto DSLR#Nikon#Nikon D7100 Kit 18-140mm VR#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto