Nikon D7000 body

Nikon
 
Cod produs: 1039166
Nikon D7000 body
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii produs:

Nikon D7000 este un aparat foto DSLR ce va raspunde atat exigentelor fotografilor amatori cat si celor profesionisti. Acest aparat foto ofera un senzor CMOS format APS-C de 16 megapixeli si un sistem de focalizare extrem de rapid ce permit captarea unor detalii impresionante la o viteza de 6fps si un nivel scazut de zgomot la sensibilitati mari (pana la ISO 12800).

• Senzor CMOS 16.2 Mpx
• Filmare full HD 1080p HD
• Sensibilitate ISO 100-6400 (plus H1 si H2 echivalent cu ISO 12,800/25,600)
• Sistem de autofocus cu 39 de puncte
• Senzor cu 2016 pixeli pentru masurarea expunerii
• Slot dublu de carduri SD
• Monitor LCD de 3.0" si 921k puncte
• Full-time AF in Live View/movie modes
• Pana la 6 fps in fotografiere continua
• Intervalometru incorporatDetalii incredibile cu senzorul CMOS de 16.2 megapixeli

Dacă
doriți să printati fotografii de mari dimensiuni sau sa decupați strâns într-o imagine, Nikon D7000 oferă rezoluția de care aveți nevoie. Aparatul este echipat cu un senzor de imagine CMOS de 16,2 megapixeli efectivi, optim proiectat pentru a aduna cat mai multă informatie prin intermediul obiectivelor NIKKOR.
 
Cuplat cu un sistem de conversie A/D in 14-bit (sau 12-bit selectabil), D7000 produce imagini uimitoare, care sunt mai bogate în ton și în detaliu decât era posibil în aparatele format DX precedente.

O noua era in captura video


D7000
este echipat pentru a vă ajuta să creați capodopere cinematografice impresionante la o rezolutie 1080p Full HD și
funcții de editare film pentru a putea captura scene excepționale și de calitate. În plus față de filmari cursive, camera poate compensa pentru distorsiuni și alte probleme de degradare a imaginilor.

În afară de un microfon mono integrat, D7000 încorporează o mufă de microfon extern pentru opțiunile de înregistrare sunet stereo de înaltă calitate.
Incredibil de rapid

Spune
adio la oportunități ratate. D7000 încorporează un nou mecanism de ridicare a oglinzii pentru a efectua mișcările extrem de rapid și precis, oferindu-vă aproximativ 0.052 secunde întârziere la declansare și aproximativ 0.13 secunde timp de pornire. Mai mult, puteți fotografia continuu la aproximativ 6 cadre pe secundă, atât in 14-biti cat și 12-biti conversie A/D pentru fotografiere RAW.
Fotografii clare in orice lumina

ISO
100 - 6400 a devenit acum standard cu D7000, permițându-vă să surprindeti o gamă mai largă de situații de iluminare: de la soare stralucitor si aer liber la seri și interioare slab iluminate.
Sensibilitatea ISO se poate extinde pana la 25.600 folosind setarea Hi2.
 
D7000 oferă imagini clare, cu zgomot de culoare minimizat. Calitate si performanță la valori ISO mari, Nikon D7000 poate îmbunătăți, de asemenea si captura de film, permițându-vă sa capturati starea de spirit a unei scene folosind doar lumina disponibilă.

Control precis


Nikon D7000 dispune de un senzor de masurare RGB de 2016 pixeli ce asigura o masurare extrem de corecta pentru expunere exacta si ofera informatii precise sistemului de recunoastere a scenei, care optimizeaza expunerea, focalizarea si balansul de alb imediat inainte de eliberarea declansatorului pentru imagini clar definite.


Focalizare automata panoramica in 39 de puncte

Sistem de focalizare automata extrem de clar, cu 39 de puncte
, cu 9 senzori de tip incrucisat in centru. Ofera focalizare rapida si precisa in intregul cadru. Patru moduri zona AF, inclusiv AF cu urmarire 3D asigura rezultate clare chiar daca subiectul dumneavoastra nu este centrat, se misca repede sau este complet imprevizibil.Calitate a imaginii si viteza imbunatatite

Motor EXPEED 2 de procesare a imaginii:
optimizeaza tehnologiile aparatului foto pentru performanta superioara si calitate maxima a imaginii, cu consum minim de energie.


Design durabil


Nikon D7000 dispune de o carcasa cu partea superioara și inferioara durabile, dar usoare, din aliaj de magneziu, si de imbinari etansate impotriva actiunilor de mediu pentru a proteja aparatul foto de praf si umezeala. Acoperire a vizorului de 100% cu marire de aprox. 0,94x pentru compozitie precisa.

Ecran mare, culori superbe

Monitorul LCD mare, de inalta rezolutie, de 7,5 cm (3 inci) cu 920.000 puncte
, cu sticla intarita permite vizualizarea facila a informatiilor esentiale oferite de aparatul foto si asigura vizualizarea si editarea placuta a fotografiilor si filmelor dumneavoastra.

Clipuri de prezentare aparat foto dSLR cu filmare Full HD Nikon D7000-#Aparate Foto DSLR#Nikon#Nikon D7000 body#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto