Nikon D3200 kit 18-55mm VR II AF-s DX

Nikon
 
Cod produs: 125013324
Nikon D3200 kit 18-55mm VR II AF-s DX
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikon D3200 este un aparat foto dSLR echipat cu un senzor de imagine CMOS de 24,2 megapixeli, foarte compact, cu numeroase dotari si functii.

Cu sistemul puternic de procesare a imaginii EXPEED 3 de la Nikon, acest aparat foto dSLR asigura fotografii extraordinare si filme D-movie Full HD 1080p.

Modul Ghid este companionul mereu disponibil, explicandu-va cum sa obtineti cele mai bune rezultate in doar cativa pasi.

• Ecran LCD de 3"
• Filmare Full HD 1920 x 1080, 30p (progresiv)
• Live View cu AF bazat pe detectia contrastului
• Curatare automata a senzorului
• 11 puncte de focus cu functie 3D Tracking
• Sensibilitate ISO 100-6400 (extins 12800)
• Fotografiere in rafala cu 4fps
• Procesor de imagine EXPEED 3
• O multitudine de scene presetate, functie de detectie a fetei si multe alte dotari care il fac o alegere perfecta pentru un fotograf care doreste doar ce este mai bun.
• Obiectiv kit Nikon AF-S Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6 VR II cu stabilizator optic de imagine
Utilizare usoara multumita modului Ghid


Modul Ghid de la Nikon va arata exact cum sa realizati fotografii si filme extraordinare. Daca sunteti la inceput de drum in ceea ce priveste fotografia cu aparat foto dSLR, atunci modul Ghid va fi cel mai bun companion de drum.


Senzor CMOS cu rezolutie 24,2 megapixeli, format DX

Surprindeţi imagini foarte clare si detaliate cu senzorul CMOS de 24,2 megapixeli. Rezultatele imprimate la dimensiuni mari arata extraordinar si puteti crop-ui imaginile fara pierderea detaliilor.


Experienta cinematografica

Obtineti cele mai bune filme pe care doriti sa le impartasiti cu D-movie. Senzorul de imagine de mari dimensiuni al aparatului foto dSLR Nikon D3200 impreuna cu sensibilitatea ISO ridicata, va permit filmarea Full HD 1080p chiar si in conditii de iluminare scazuta.


Autofocalizare in 11 puncte

Bucurati-va de autofocalizarea rapida si precisa cu acoperire pe intregul cadru. Chiar daca subiectul nu este centrat, se misca rapid sau este complet imprevizibil.


Procesor de imagine EXPEED 3


Sistemul rapid si eficient de procesare a imaginii de la Nikon ofera raspuns la viteza ridicata si imagini incredibil de clare, cu o reproducere excelenta a nuantelor si culorilor si ofera filmari fara zgomot.


Recunoasterea scenei


Aparatul foto dSLR Nikon D3200 va poate ajuta sa surprindeti cele mai bune fotografii, la o calitate de top. Sistemul de recunoastere a scenei de la Nikon analizeaza cu pedanterie scena pe care o fotografiati si va ajusta focalizarea, expunerea si balansul de alb pentru a obtine cele mai reusite fotografii.
Meniu retusare foto

Fotografiile pot fi imbunatatite direct din aparatul foto folosind o gama variata de instrumente si efecte. Instrumentele de retusare includ Redimensionare, Retusare rapida si Indreptare. Efectele includ Culoare selectiva, Schita color si Efect de miniaturizare, cu ajutorul caruia subiectele aflate la distanta arata precum modele reduse la scala.
Obiectiv foto Nikon AF-S Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6 VR II

Fiti pregatit sa realizati fotografii exceptionale. Obtineti imagini clare cu usurinta, folosind obiectivul foto Nikon AF-S Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6 VR II cu stabilizator optic de imagine. Ofera imagini cu culori vii, contrast frapant si detalii clare.
Functii aparat foto dSLR Nikon D3200

• Sunteti la inceput in ceea ce priveste fotografia D-SLR?
Modul Ghid utilizeaza imagini de exemplificare si instructiuni clare pentru a va arata cum sa realizati imagini extraordinare in cativa pasi simpli.

• Senzor CMOS de 24,2 MP in format DX:
surprindeti imagini clare, detaliate cu senzorul CMOS de 24,2 megapixeli. Rezultatele imprimate la dimensiuni mari arata extraordinar si puteti decupa imaginile fara a pierde din detalii.

• Experienta cinematica:
realizati filme pe care sa doriti sa le impartasiti cu D-movie. Cu senzorul de imagine de mari dimensiuni de care dispune aparatul foto si interval ISO ridicat, puteti inregistra filme clare Full HD (1080p) in lumina scazuta.

• ISO ridicat (100–6400):
realizati imagini in lumina scazuta sau cadre clare cu subiecti in miscare. Dispune de o setare ISO automat, iar valoarea ISO poate fi extinsa pana la 12.800.

• Sistem de focalizare automata extrem de clara cu 11 puncte:
bucurati-va de focalizare automata rapida si precisa cu acoperire in intregul cadru, indiferent daca subiectul nu este centrat, se misca rapid sau complet imprevizibil.

• Adaptor fara fir pentru dispozitive mobile:
utilizati adaptorul optional WU-1a pentru a transmite imaginile de la D3200 direct catre un telefon inteligent sau o tableta sau controlati aparatul foto de la distanta cu ajutorul dispozitivul inteligent (Pentru utilizarea acestei functii este nevoie de adaptorul mobil fara fir WU-1a, compatibil in prezent doar cu dispozitivele care ruleaza Android).

• EXPEED 3:
sistemul rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon ofera functionare incredibil de rapida, imagini incredibil de clare cu reproducere excelenta a culorii si inregistrare imbunatatita a filmelor.

• Sistem de recunoastere a scenei:
lasati aparatul foto D3200 sa va ajute sa surprindeti imagini la calitate superioara. Sistemul de recunoastere a scenei de la Nikon va analiza cu meticulozitate scena pe care o fotografiati si va ajusta focalizarea, expunerea si balansul de alb pentru rezultate optime.

• Fotografiere continua la 4 fps:
inregistrati actiunea la o viteza rapida de patru cadre pe secunda si surprindeti momentele sau expresiile trecatoare in momentul potrivit.

• Meniu retusare foto:
imbunatatiti fotografiile in aparatul foto cu o serie de instrumente si efecte. Instrumentele de retusare includ Redimensionare, Retusare rapida si indreptare. Efectele includ Culoare selectiva, Schita color si Efect miniaturizare, cu ajutorul caruia subiectii aflati la distanta arata ca modele reduse la scala.

• Active D-Lighting:
surprindeti mai multe detalii in conditii de iluminare cu un contrast ridicat. Active D-Lighting de la Nikon surprinde automat detalii in evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.

• Focalizare automata inteligenta pentru filme:
bucurati-va de functionare neintrerupta a focalizarii automate (AF) cand inregistrati D-movie. AF servo permanent (AF-F) si AF urmarire subiect mentin punctul de focalizare cand fotografiati subiecti in miscare. AF prioritate fata este ideal pentru filmarea evenimentelor, atunci cand doriti sa va relaxati si sa lasati aparatul foto sa focalizeze pe fete.

• Optiuni extinse de filmare:
puteti inregistra file Full HD (1080p) la 30p, 25p si 24p, iar aparatul foto este compatibil cu microfonul stereo Nikon ME-1. Functiile de editare incorporate in aparatul foto va permit sa stabiliti punctul de inceput si de final al filmului. O iesire mini HDMI permite redarea pe un televizor HD.

• Obiective NIKKOR:
bucurati-va de gama legendara de obiective NIKKOR pentru a surprinde imagini in culori intense, contrast puternic si detalii clare sau pentru a experimenta detalii cinematice. Utilizati obiective fixe luminoase pentru portrete extraordinare, obiective micro pentru prim-planuri la dimensiune reala sau obiective telefotografice pentru subiecti la distanta.

• O incantare:
este o bucurie sa fotografiati cu D3200, gratie corpului usor si ergonomiei superioare. Priza ferma asigura prinderea confortabila a aparatului foto. Butoanele dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real sau D-Movie, faciliteaza utilizarea.
Pareri Nikon D3200

Incepem cu o verificare a exteriorului, si imediat observam ca nu exista diferente majore intre acest model si cele anterioare; in afara de manerul restilizat, butonul video si cei 2 senzori de infrarosu pentru declansarea wireless.
Butonul video a fost mutat aproape de butonul de declansare, pentru un acces simplu la functia de filmare, iar functiile de declansare in rafala sau cu temporizator au fost mutate langa ecran.
Un lucru este cert: cei care au mai folosit seriile D3000/D5000, dar si seriile anterioare entry level se vor simti “ca acasa” alaturi de acest aparat,  si vor descoperi un ecran  imbunatatit cu 921.000 de puncte.

Citeste Tot
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR cu filmare Full HD Nikon D3200
-#Aparate Foto DSLR#Nikon#Nikon D3200 kit 18-55mm VR II AF-s DX#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto