Nikon Coolpix S33 - galben

Nikon
 
Cod produs: 125017292
Nikon Coolpix S33 - galben
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikon Coolpix S33 este un aparat foto menit sa tina pasul cu dumneavoastra in orice conditii, imortalizandu-va toate aventurile, chiar si atunci cand sunteti in apa. Aparatul foto COOLPIX S33, cu 13 megapixeli, extrem de rezistent si simplu de utilizat, poate face fata oricaror incidente neprevazute: este rezistent la socuri prin cadere de la 1,5 m, rezistent la frig, pana la -10 °C si rezistent la praf.

Puteti face scufundari pana la adancimea de 10 m sau utilizati functia „Incadrare fata sub apa”, pentru a detecta fetele fara sa intrati in apa! Inregistrati filme cu familia in Full HD, prin simpla atingere a unui buton si apropiati-va de centrul actiunii cu obiectivul cu zoom optic de 3x, care se poate extinde pana la 6x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom. Meniurile pentru adulti si pentru copii faciliteaza operarea aparatului foto pentru toata lumea, iar modurile de scena si o selectie de corpuri colorate fac din fotografiere o activitate distractiva.

Adaugati un plus de savoare vietii cu aparatul foto COOLPIX S33, pregatit pentru orice!


Rezistent si fiabil

Luati-l cu dumneavoastra oriunde: este rezistent la praf, etans pana la 10 m adancime, rezistent la frig, pana la -10 °C si rezistent la socuri prin cadere de la 1,5 m. Fiti aventuros, cu un aparat foto care poate face fata tuturor loviturilor.
Senzor CMOS de 13 MP

Cu un senzor care utilizeaza la maximum numarul mare de megapixeli, fotografiile clare, cu detalii precise sunt garantate, fiind ideale pentru mariri pe care sa le inramati sau sa le transformati in postere
Meniuri pentru adulti si pentru copii

„Meniul varietate” trece in mod implicit la un meniu simplu, pentru copii si poate fi comutat usor la un meniu pentru adulti. Nu este nevoie sa cumparati un aparat foto special pentru copii – acesta este pentru toata familia!
Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 3x

Apropiati-va pentru a inregistra un zambet sau o expresie faciala amuzanta cu obiectivul cu unghi larg si zoom optic 3x, extensibil pana la 6x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom¹, sau inregistrati actiunea de la distanta.
Filme Full HD

Filmati distractia oriunde ati merge, obtinand inregistrari cursive Full HD (1080/30p) si sunet stereo. Incepeti sa filmati in orice moment, utilizand un buton dedicat pentru inregistrarea filmelor.
Incadrare fata sub apa

Realizati portrete subacvatice fara sa intrati in apa! Tehnologia de incadrare a fetelor detecteaza automat fetele si actioneaza obturatorul, permitandu-va sa realizati rapid portrete subacvatice fara sa va udati.


-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix S33 - galben#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto