Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Nikon Coolpix P7700 negru

Nikon
 
Cod produs: 1051933
Nikon Coolpix P7700 negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii produs:

Duceti creativitatea pe noi culmi cu aparatul foto COOLPIX P7700.

Obiectivul NIKKOR luminos de 7,1x cu diafragma rapida f/2.0 – 4.0 permite imagini vii in lumina scazuta si estomparea frumoasa a fundalului cand doriti sa scoateti subiectul in evidenta. Senzorul CMOS de largi dimensiuni, retroiluminat, asigura rezultate superioare la sensibilitate ridicata.

Puteti surprinde perspective unice cu monitorul cu unghi variabil, puteti crea scurtaturi catre setarile preferate si puteti fotografia in format RAW. Cand doriti sa controlati calitatea luminii, Sistemul creativ de iluminare Nikon ofera o gama larga de dispozitive Speedlight compatibile care va permite exact acest lucru.


• Obiectiv luminos: surprindeti imagini clare, in culori bogate, gratie obiectivului versatil NIKKOR cu zoom optic 7,1x cu distanta focala extinsa 28 – 200 mm si diafragma luminoasa f/2.0 – 4.0.
• Senzor CMOS mare, de 1/1,7 inci, 12 MP: senzorul de imagine extrem de sensibil lucreaza impreuna cu obiectivul NIKKOR luminos pentru a asigura imagini clare, detaliate in orice lumina.
• Monitor cu unghi variabil: fotografiati din orice unghi cu monitorul de 7,5 cm (3.0 inci), cu 921.000 puncte, cu unghi larg de vizualizare si strat anti-reflexie. Va ofera o reproducere 100% a culorilor RGB si nivel ridicat de contrast.

• Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera calitate a imaginii si inregistrare film imbunatatite si asigura performanta extraordinara la sensibilitate ridicata, cu zgomot redus chiar si la valori ISO ridicate.
• Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: controlati setari precum diafragma si ISO in modul Film personalizat. Zoom-ul optic este disponibil in timpul filmarii si aparatul foto dispune de o intrare pentru microfon extern.
• VR mecanic: Sistemul avansat de reducere a vibratiilor de la Nikon reduce in timp real efectele miscarii aparatului foto, permitand utilizarea unor viteze ale declansatorului cu patru trepte mai lente.

• Sensibilitate ISO ridicata (se poate extinde pana la echivalent 6400): reduce riscul unor imagini incetosate atunci cand sunt fotografiati subiecti in miscare rapida sau in conditii de iluminare precara. ISO se poate seta manual de la 80 la echivalent 6400, utilizand setarea Hi1.
• Raspuns rapid pentru flux de lucru fara cusur si fotografiere fara griji. Comutati rapid intre functii si bucurati-va de un timp de pornire aproape instantaneu, viteza AF impresionanta si intarziere minima a eliberarii declansatorului.
• Tehnologia Nikon avansata in domeniul obiectivelor ofera precizie extraordinara, rezolutie clara si contrast ridicat. Doua elemente de sticla ED minimizeaza aberatiile cromatice, un filtru cu densitate neutra permite un control mai bun asupra expunerii si diafragma rotunjita cu sapte lamele permite estomparea frumoasa a fundalului.

• Control total: modurile de expunere PSAM permit un control creativ sporit. Trei moduri utilizator va permit sa accesati instantaneu setarile preferate. Doua butoane functionale personalizabile va permit sa evitati accesarea meniului prin setarea unor scurtaturi catre setarile preferate.
• Selectoare de comanda frontal si posterior: ofera acces facil la setarile cheie ale aparatului foto si utilizare manuala lina.
• Fotografiere in format RAW: imaginile pot fi realizate si salvate in format NRW la calitate ridicata, chiar si atunci cand folositi aparatul foto in functii precum fotografiere continua sau Picture Control.

• Picture Control: preluati controlul culorii in filmele si fotografiile dumneavoastra. Ajustati intensitatea culorii sau nivelul de focalizare inainte de a fotografia, in toate cele patru moduri de expunere (P/S/A/M). Doua setari picture control personalizate va permit sa evitati accesarea meniului prin setarea unor scurtaturi catre setarile preferate.
• Fotografiere continua flexibila la viteza ridicata: selectati dintre trei viteze diferite pentru continuu, dintre 8 fps (pana la aprox. 6 cadre), 4 fps (pana la aprox. 6 cadre) si 1 fps (pana la aprox. 30 de cadre).
• Efecte si filtre: realizati fotografii si filme cu efecte speciale sau aplicati un filtru imaginilor deja realizate. Efectele includ Pictura, care face ca imaginile sa arata ca si cum ar fi pictate. Filtrele includ Color selectiv, care va permite sa realizati o versiune monocroma a unei fotografii si apoi sa adaugati o pata de culoare in zona in care doriti.

• Lumina potrivita: echipat cu un blit incorporat cu ridicare cu functie de comanda si compatibil cu Sistemul creativ de iluminare Nikon, puteti utiliza mai multe unitati blit fara fir pentru a accentua subiectul, folosindu-va de umbre si lumini.
• Transfer fara fir: compatibil cu carduri Eye-Fi X2 (sau versiune ulterioara) sau cu adaptorul Wi-Fi disponibil separat Nikon WU-1a, pentru transmitere directa catre telefoane inteligente si mai departe catre servicii de cloud sau retele sociale.
• Accesorii compatibile: obtineti mai multe de la fotografiile dumneavoastra cu accesoriile Nikon, inclusiv unitati Speedlight, telecomanda ML-L3 pentru eliberarea de la distanta a declansatorului, filtrele de 40,5 mm, cablul pentru declansare la distanta MC-DC2 si dispozitivul GPS GP-1.

VNA180E1


-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix P7700 negru #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto