Nikon Coolpix P610 negru

Nikon
 
Cod produs: 125017288
Nikon Coolpix P610 negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Dati frau liber creativitatii cu aparatul foto COOLPIX P610, cu 16 megapixeli. Dispunand de un zoom optic 60x, extensibil pana la 120x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, acesta va va extinde orizonturile pentru orice situatie de fotografiere, pe timpul noptii sau in natura.

Functiile GPS/GLONASS/QZSS incorporate marcheaza locurile unde fotografiati, in timp ce sistemul optic de reducere a vibratiilor (VR) cu dubla detectie mentine aparatul foto stabil, pentru obtinerea unor detalii clare, chiar si la zoom maxim sau cand realizati filme Full HD printr-o atingere. De asemenea, vizorul electronic si ecranul cu unghi variabil va vor ajuta sa gasiti unghiuri unice. Partajati imagini instantaneu, gratie functiei Wi-Fi si tehnologiei NFC incorporate – prin simpla atingere a aparatului foto de un dispozitiv inteligent.

COOLPIX P610 ofera performante puternice si aduce mai aproape momentele speciale.

• Senzor 16 Mpx
• Zoom optic 60x
• Focala: 24-1440mm (echiv 35mm)
• Ecran LCD TFT de 3.0"
• Filmare Full HD 1080/30p
• Conectivitate Wi-Fi / NFC• Nikon Coolpix P610 a obtinut premiul TIPA 2015 - Cel mai bun aparat foto superzoom.
Obiectiv cu zoom optic 60x

Zoomul optic 60x de inalta performanta, cu sticla Super ED, ofera o acoperire remarcabila de la unghi larg (24 mm) pana la 1440 mm si se poate extinde pana la 120x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom.
Sistem optic de stabilizare a imaginii (VR) 

Bucurati-va de filme cursive si de o telefotografiere sigura cu aparatul foto tinut in mana, gratie algoritmului imbunatatit de reducere a vibratiilor, care contracareaza efectele tremuratului aparatului foto pentru a mentine claritatea imaginilor.
Tehnologii Wi-Fi si NFC incorporate

Partajati instantaneu fotografiile de la aniversari sau din calatorii – oriunde ati merge – utilizand butonul Wi-Fi cu o singura atingere sau atingand aparatul foto compatibil NFC de un dispozitiv inteligent³.
Sisteme GPS/GLONASS/QZSS incorporate

Marcati-va traseul pe imagini – obtineti rapid informatii detaliate despre locatie in timp ce fotografiati, prin intermediul sistemelor internationale de localizare prin satelit, GPS/GLONASS/QZSS.
Senzor de imagine CMOS de 16 MP, iluminat din spate

Imaginile curate si clare sunt usor de obtinut, chiar si in lumina scazuta. Asteptati-va la performante exceptionale si la fotografii clare, cu zgomot redus, de la senzorul de imagine extrem de sensibil.
Filme Full HD

Inregistrati filme HD (1080/60p) extrem de cursive, cu sunet de inalta calitate, gratie microfonului care isi modifica directia de receptie pe masura ce actionati zoomul. Comutati de la fotografiere la filmare printr-o atingere de buton.
-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix P610 negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto