Nikon Coolpix P330 - negru

Nikon
 
Cod produs: 125004193
Nikon Coolpix P330 - negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikon Coolpix P330este un aparat foto inovator, robust, usor de utilizat si foarte compact, ce se adreseaza deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu, dar doresc sa obtina imagini de o calitate excelenta.

Obiectivul are o diafragma maxima f/1.8 asigurand imagini incredibil de clare, iar senzorul CMOS de 1/1,7 inci cu retroiluminare, extrem de sensibil, produce rezultate superbe si in conditii de luminozitate slaba. A doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor la nivelul obiectivului de la Nikon asigura rezultate extraordinar de clare si imagini stabile pe ecranul LCD mare cu rezolutie inalta.

Exprimati-va la maxim latura creativa prin intermediul modului manual si accesati instantaneu setarile preferate prin intermediul butonului pentru functii. Cand doriti sa inregistrati filme, Full HD se afla la o singura atingere distanta gratie butonului dedicat de inregistrare film.

• Obiectiv Nikkor cu o diafragma maxima f/1.8
• Obiectiv cu zoom 4.2x ( 24 – 120 mm echivalent in format 135)
• Senzor de imagine CMOS de 12 megapixeli cu retroiluminare
• Filmare la rezolutie Full HD (1080p)
• Conectivitate WIFI
• Modul GPS incorporat
• Moduri de expunere manuale (P/S/A/M)


Senzor CMOS cu 12 MP si iluminare din spate (1/1,7 inci): fiecare pixel primeste mai multa lumina, iar acest senzor de imagine mare, cu sensibilitate ridicata lucreaza impreuna cu procesorul EXPEED C2 pentru a asigura cadre clare in orice lumina.

Obiectiv NIKKOR luminos cu zoom optic 5x (24–120 mm): cu diafragma luminoasa f/1.8 si unghi larg, sticla HRI si diafragma cu 7 lamele pentru a obtine o estompare naturala a fundalului si filtru ND pentru a extinde controlul expunerii.

Sistem novator de stabilizare a imaginii (VR): cea de-a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor VRde la Nikon reduce in timp real efectele miscarii aparatului foto, permitand utilizarea unor timpi de expunere mai lungi cu pana la trei nivele. Cu mod Activ nou pentru realizarea de fotografii clare, chiar si din vehicule in miscare.

Compatibil Wi-Fi: folositi functia Wi-Fi pentru a va transfera imaginile si filmele pe dispozitivul inteligent* prin intermediul unei chei hardware Wi-Fi optionale (WU-1a).

Inregistrare film Full HD (1080/60i): un buton dedicat de inregistrare video faciliteaza inceperea filmarii in format Full HD la 50, 30 sau 25 fps si puteti continua sa realizati fotografii in timp ce filmati.

Procesare de date RAW (NRW): accepta imagini comprimate de tip RAW (format NRW), permitandu-va sa procesati si sa ajustati imagini nealterate direct pe aparatul foto.

Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 de puncte: indiferent daca fotografiati in lumina solara puternica sau in conditii de luminozitate scazuta, ecranul LCD de dimensiuni mari cu strat anti-reflexie ofera un contrast mare pentru claritate sporita.

Sistem incorporat de pozitionare pe glob (GPS): inregistrati locatia exacta (latitudine si longitudine) a imaginilor sub forma de „eticheta geografica”, analizati informatii PDI (punct de interes) in modul redare sau utilizati sistemul GPS pentru a va inregistra traseul in scopul analizei ulterioare a acestuia (cu ajutorul computerului).

Sensibilitate ISO ridicata (100-3.200) (se poate extinde manual pana la 12.800 cu ajutorul setarii Ridicata 2): permite timpi de expunere mai lungi pentru imagini detaliate cu zgomot minim atunci cand fotografiati subiecti in miscare rapida sau obiecte in conditii de luminozitate scazuta.

Caracteristici avansate pentru filme, inclusiv formatul iFrame: utilizati zoom-ul optic si functia de focalizare automata cand inregistrati si realizati filme cu redare incetinita sau accelerata la viteze de pana la 120 fps. Conectati aparatul direct la un televizor HD cu ajutorul conectorului HDMI incorporat.

Buton pentru functii care poate fi personalizat (Fn): evitati accesarea meniului si setati o comanda rapida pentru setarea preferata.

Mod macro: va permite sa focalizati pe subiecte aflate foarte aproape (practic de la o distanta de doar 3 cm) pentru a surprinde cele mai mici detalii.

Mod automat HDR: surprindeti imagini cu un nivel impresionant al detaliilor tonale in orice situatie atunci cand fotografiati in modul HDR. Aparatul foto combina doua cadre realizate cu doua expuneri diferite la aceeasi eliberare a declansatorului pentru a crea o imagine cu un interval dinamic larg si gradatii de culori bogate.

Panorama simpla 360°/180°: panoramati vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

Mod de fotografiere 3D: creati o imagine 3D a oricarui subiect static, pe care o puteti reda pe televizoare sau computere compatibile 3D. Aparatul foto combina doua fotografii realizate din doua pozitii diferite; cea de-a doua fotografie este realizata automat atunci cand aparatul foto detecteaza ca va aflati in pozitia corecta.

Moduri de expunere manuala (P/S/A/M) si un mod pentru utilizator: pentru a restabili instantaneu setarile preferate pentru aparatul foto.

Fotografiere continua la viteza ridicata: puteti realiza pana la 10 fotografii la rezolutie maxima la 10 fps sau pana la 30 de fotografii la rezolutie maxima la 1 fps.

Focalizare automata (AF) rapida si precisa: cand doriti sa surprindeti subiecte complexe, puteti fotografia in modul de focalizare manuala cu un sistem de focalizare automata cu 99 de puncte, pentru rezultate cu o claritate extraordinara.

AF cu urmarire subiect: surprindeti cadre clare cu subiecte care nu pot sau nu vor sa stea nemiscate. Functia AF cu urmarire subiect mentine focalizarea aparatului foto pe un subiect selectat, chiar daca acesta se misca.

Meniu retusare: imbunatatiti imaginile pe loc, cu o gama larga de efecte filtru. Printre exemple se numara optiuni precum Color selectiv, care converteste imaginea intr-una monocroma si apoi adauga o pata de culoare intr-o zona aleasa de dumneavoastra, in timp ce Filtrul stea adauga efect de stele obiectelor luminoase.

20 moduri scena: optimizeaza automat setarile aparatului foto pentru stiluri, efecte si locatii fotografice populare. Obtineti imagini extraordinare doar selectand modul care se potriveste cu situatia.

EXPEED C2: Sistemul rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon asigura o functionare incredibil de rapida, functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitati ridicate si o calitate maxima a imaginii.

VNA240E1


-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix P330 - negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto