Nikon Coolpix L840 negru - RS125017287 Resigilat

Nikon
 
Cod produs: RS125017287
Nikon Coolpix L840 negru - RS125017287
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Zgarieturi pe baza aparatului, lipseste setul de baterii


Detalii produs:

Nikon Coolpix L840 este un aparat foto de tip bridge, robust si usor de utilizat, cu performante deosebite. In ciuda dimensiunilor reduse acesta dispune de zoom optic 38X , oferind imagini uimitoare, fara distorsiuni, cu un contrast excelent si culori saturate.

Obiectivul are o putere de magnificare incredibila multumita plajei focale 22,5-855mm (echivalent in format 135) iar sitemul de stabilizare a imaginii va asigura fotografii si filme incredibil de clare, chiar si in conditii de iluminare slaba.


• Senzor: CMOS de 16MP
• Obiectiv: 38X
• Filmare la calitate full HD
• Distanta focala: 22,5-855mm (echivalent in formatul 35mm)
• Monitor LCD de 3" cu 921.000 puncte
• Sensibilitate maxima ISO 6400
• Autofocus rapid si precisObiectiv NIKKOR cu zoom optic 38x

Inregistrati fiecare detaliu de aproape sau de departe, utilizand intervalul incredibil al zoomului optic de 38x – extensibil pana la 76x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom¹ – oferind un interval de acoperire la unghi larg de 22,5-855 mm.
Stabilizare optica de imagine (VR) de inalta performanta 

Veti obtine intotdeauna fotografii superbe si clare si filme cursive, gratie unei functii de reducere a vibratiilor extrem de eficienta, care identifica si compenseaza tremuratul aparatului foto, chiar si la zoom maxim.
Tehnologii Wi-Fi si NFC incorporate

Socializati si partajati instantaneu momentele amuzante cu familia si cu prietenii, utilizand butonul Wi-Fi sau atingand aparatul foto compatibil NFC de dispozitivul dumneavoastra inteligent, telefon sau tableta.
Senzor de imagine CCD de 16 MP, iluminat din spate

Performanta exceptionala este garantata, chiar si cand fotografiati in conditii de lumina scazuta. Senzorul de imagine sensibil va ofera intotdeauna fotografii clare, cu detalii precise.
Ecran rabatabil LCD, de 3" cu 921.000 puncte

Ecranul rabatabil va permite sa alegeti o perspectiva diferita si sa fotografiati dintr-un unghi jos, de la nivelul ochilor unui copil sau dintr-un unghi inalt, de deasupra multimii. Vizibilitatea superba faciliteaza incadrarea imaginilor.
Moduri Luna si Observare pasari

Realizati cu usurinta fotografii minunate ale lunii si imagini uimitoare din viata pasarilor, utilizand Selectorul automat de scene, care stabileste focalizarea simpla si setarile pentru aceste subiecte greu de fotografiat.
Filme Full HD

Aveti posibilitatea sa comutati cu usurinta de la fotografiere la inregistrarea filmelor Full HD (1080/30p) frumoase si cursive, printr-o simpla atingere de buton. Salvati imaginile statice in timpul inregistrarii si editati filmele in timpul redarii, pentru a sterge segmentele nedorite.
-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix L840 negru - RS125017287#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto