Nikon Coolpix L31 negru

Nikon
 
Cod produs: 125016930
Nikon Coolpix L31 negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikon Coolpix L31 este un aparat foto simplu de utilizat, fiabil si accesibil, ce ofera rezultate remarcabile de fiecare data. Zoom-ul optic 5x va asigura ca veti inregistra intotdeauna portrete frumoase cu familia si cu prietenii, iar inregistrarea filmelor HD printr-o atingere va permite sa treceti fara efort de la fotografii la video.

Exprimati-va personalitatea experimentand filtrele si efectele creative pentru rezultate cu adevarat uimitoare. Mai mult, Nikon Coolpix L31 utilizeaza baterii si acumulatori R6 / AA fiind foarte usor de procurat indiferent unde va aflati. Monitorul LCD este luminos si lizibil, facilitand deopotriva cadrarea imaginilor cat si vizualizarea sau navigarea prin meniuri.

Inregistrati cu usurinta momentele speciale din viata dumneavoastra, cu aparatul foto COOLPIX L31!


Simplu de utilizat

Chiar daca este primul dumneavoastra aparat foto, este simplu de operat. Configuratia butoanelor nu este complicata, iar Modul automat facil optimizeaza toate setarile pentru a oferi de fiecare data cadrul perfect.
Senzor de imagine CCD de 16 MP

Avand un senzor de imagine foarte eficient, de 16 megapixeli, veti obtine intotdeauna imagini clare, cu detalii precise, care sunt ideale pentru a fi marite si expuse.
Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 5x

Surprindeti expresii faciale amuzante si apropiati-va de centrul actiunii la evenimente si aniversari, actionand zoomul optic de 5x, care va ajuta sa va adaptati oricarei situatii de fotografiere.
Inregistrare filme HD

Filmele trezesc amintirile la viata ? inregistrati-le in HD (720/30p) prin simpla atingere a unui buton, fiind intotdeauna pregatit cand incepe magia. Nu veti mai rata niciodata momentele memorabile!
Design ergonomic

Cand un aparat foto sta bine in maini, este mai stabil si obtineti fotografii mai clare. Manerul usor de tinut in mana si configuratia clara a butoanelor il fac simplu de operat.


-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix L31 negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto