Nikon Coolpix AW120 negru - RS125011078 Resigilat

Nikon
 
Cod produs: RS125011078
Nikon Coolpix AW120 negru - RS125011078
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Produs testat. Are 2 zgarieturi fine pe display.


Detalii produs:

Nikon Coolpix AW120 este un aparat foto compact subacvatic conceput sa reziste pana la adancimi de 18 m. Constructia rezistenta este dublata de o paleta de functii utile, care il recomanda tuturor amatorilor de aventura.

• Rezolutie 16 Mpx
• Senzor: CMOS 1/2.3"
• Obiectiv: 24-120mm (echiv. 35mm)
• Display OLED 3.0"
• Capacitate rafala: 7 fps
• Video: Full HD
• ISO: Auto, 125 - 6400
• Memorie: SD, SDHC, SDXC
• Conectivitate Wi-Fi


Conceput pentru un stil de viaţă activ

Când ajungeţi la extreme, aparatul foto nu se lasă mai prejos, fiind rezistent la apă, la adâncimi de până la 18 m, rezistent la şoc prin cădere de la maximum 2 m şi rezistent la îngheţ, până la -10 °C.

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 5x

Obiectivul luminos de 24 mm (f/2.8), cu zoom optic de 5x (24-120 mm), asigură o acoperire foarte largă şi este ideal pentru peisaje de noapte sau scene subacvatice.

Tehnologie Wi-Fi încorporată

Partajaţi imediat experienţele trăite, cu ajutorul funcţiei Wi-Fi încorporate, care vă permite să transferaţi imaginile prin intermediul dispozitivului inteligent¹ – care poate fi utilizat şi ca telecomandă.

Senzor CMOS cu 16 MP, iluminat din spate

Datorită unui senzor de imagine sensibil, obţineţi performanţe deosebite şi imagini clare, cu zgomot redus, chiar şi atunci când fotografiaţi în condiţii de lumină scăzută.

Ecran OLED de 7,5 cm/3 inci, 921.000 puncte

Afişajul mare vă oferă niveluri superioare de luminozitate şi de vizibilitate, pentru a putea fotografia şi reda clar, chiar şi în mediul subacvatic sau în lumina directă a soarelui.

Sisteme GPS şi GLONASS încorporate

Înregistraţi locaţia exactă a unei imagini (longitudine şi latitudine) sub forma unei „geoetichete”, prin intermediul sistemului de poziţionare globală (GPS), susţinut de sistemele de sateliţi pentru navigaţie globală (GNSS).

Alte functii:

Filme Full HD: unele aventuri merită să fie captate în dinamica lor, aşadar, când consideraţi că este necesar, filmaţi la 1080/60i utilizând zoomul optic şi focalizarea automată. Realizaţi filme care pot reda mişcarea încetinit sau accelerat, cu viteze de la 15 până la 240 fps.


Sistem hibrid de reducere a vibraţiilor (VR) pe 5 axe: când sunteţi activ, stabilitatea aparatului foto este vitală – în special pentru cursivitatea filmelor. Cele două sisteme de reducere a vibraţiilor (VR prin deplasarea obiectivului şi VR electronic) lucrează împreună, fiind extrem de eficiente în contracararea tremuratului aparatului foto şi oferindu-vă imagini clare de fiecare dată.


Dynamic Fine Zoom de 10x: obiectivul cu zoom optic de 5x se poate extinde până la 10x datorită funcţiei Dynamic Fine Zoom², fără a compromite rezoluţia, oferindu-vă detalii excepţionale – fiind ideal pentru decupări creative ale imaginilor.


Afişarea hărţilor lumii: hărţile lumii încorporate sunt uşor accesibile, oferind vizualizări mărite, activate prin scuturarea aparatului foto. Trasaţi ruta sau înregistraţi până la 30 de locaţii de fotografiere.

Indicator altitudine şi Afişare rapidă: informaţiile despre altitudine, adâncime, presiunea atmosferică şi presiunea apei se pot afişa pe monitor sau se pot include în imagini. Funcţia de Afişare rapidă oferă confirmarea promptă a datelor esenţiale precum longitudine/altitudine, altitudine/adâncimea apei, presiunea aerului, busola sau data/ora.


Moduri de lumină dedicate: asiguraţi-vă că obţineţi rezultate superioare în orice lumină: modul Peisaj noapte vă permite să captaţi fotografii clare la sensibilităţi ISO scăzute, modul Portret de noapte oferă scene de noapte şi portrete de interior frumos detaliate, iar modul Iluminare din fundal oferă detalii tonale impresionante, în combinaţie cu modul HDR automat.


Fotografiere continuă la viteză ridicată: captaţi fiecare moment al acţiunilor rapide, fotografiind continuu succesiuni de până la 6 cadre, la o cadenţă de 8 fps.


Panoramă simplă 360°/180°: oferiţi peisajelor superbe tratamentul special pe care îl merită, înclinând aparatul foto pe verticală sau rotindu-l panoramic pe orizontală pentru a crea panorame dinamice.

Control acţiune: această funcţie oferă accesul la anumite caracteristici prin intermediul unui buton dedicat, situat pe partea laterală a aparatului foto, astfel încât să îl puteţi manevra uşor chiar şi atunci când fotografiaţi sub apă sau când purtaţi mănuşi. Derulaţi cu uşurinţă hărţile, prin simpla înclinare a aparatului foto.


Încărcare USB rapidă: această facilitate vă permite să menţineţi aparatul foto încărcat şi pregătit pentru acţiune în orice moment. Puteţi chiar să redaţi sau să fotografiaţi în timp ce aparatul foto se încarcă.


Modul Subacvatic: aparatul foto vine în ajutorul dumneavoastră prin reglarea automată a balansului de alb, pentru a capta scenele subacvatice exact aşa cum le vedeţi.


EXPEED C2: sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon oferă funcţionarea la viteză ridicată, performanţa la sensibilităţi înalte şi calitatea optimă a imaginii.


Nikon Image Space: toţi utilizatorii de aparate foto Nikon pot beneficia în mod gratuit de un spaţiu de stocare online de 20 GB în cloud, prin intermediul site-ului Nikon dedicat pentru stocare şi partajare, Nikon Image Space. Aflaţi mai multe la NIKON IMAGE SPACE.-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix AW120 negru - RS125011078#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto