Nikon Coolpix AW100 negru

Nikon
 
Cod produs: 1043383
Nikon Coolpix AW100 negru
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii produs:

Construit pentru a surprinde actiunea pe uscat sau in apa, COOLPIX AW100 este gata pentru aventura cand sunteti si dumneavoastra.

Rezistent la apa, la soc si la inghet, este aparatul foto perfect pentru cei activi - fie ca este iarna, primavara, vara sau toamna.
Sistemul GPS incorporat, busola electronica si harta lumii inseamna ca puteti atribui geo-etichete imaginilor dumneavoastra, va puteti orienta in locuri noi si puteti urmari traseul cand sunteti in miscare.

Senzorul CMOS de 16 megapixeli extrem de sensibil si modurile dedicate pentru situatii cu lumina scazuta se combina pentru a asigura rezultate extraordinare in lumina puternica a soarelui, in timpul noptii sau in adancurile marii.

COOLPIX AW100 - gata pentru activitati in aer liber.

• Rezistent la apa, soc si inghet
• Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate
• Control actiune va permite sa utilizati aparatul foto cu o mana
• Sistem incorporat de pozitionare globala (GPS), busola electronica si harta lumii


• Constructie robusta: rezistent la apa, soc si inghet. Rezistent la apa la adancimi de 10 m, rezistent la soc generat de caderea de la o inaltime de pana la 1,5 m si rezistent la inghet la temperaturi de pana la -10°C.
• Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate: mareste cantitatea de lumina pe care o primeste fiecare pixel, imbunatateste sensibilitatea si reduce zgomotul pentru performanta extraordinara in orice lumina.
• Obiectivul NIKKOR cu unghi larg si zoom de 5x va ofera o precizie exceptionala si o rezolutie clara (format echivalent 35 mm: 28-140 mm).
• Monitor LCD mare de 7,5 cm (3 inci), cu 460.000 de puncte: ofera reproducerea culorilor vii si contrast clar. Dispune de tehnologia inovatoare Afisaj Clear Color de la Nikon care minimizeaza reflexiile, chiar si sub apa sau in lumina puternica a soarelui.
• Sistem incorporat de pozitionare globala (GPS) si busola electronica: inregistreaza cu exactitate locul (latitudine si longitudine) in care a fost realizata o fotografie sub forma unor geo-etichete in cadrul datelor de imagine (EXIF). Puteti inregistra ruta atunci cand nu fotografiati sau puteti utiliza busola pentru a verifica locatia pe monitorul LCD.
• Afisaj harta lumii*: un instrument util de referinta, il puteti utiliza pentru a vedea unde ati realizat imaginile sau pentru a vizualiza rutele salvate in jurnalele GPS.
• Tehnologia anti-incetosare contracareaza automat imaginile incetosate in patru moduri diferite. VR hibrid (reducerea vibratiilor prin deplasarea obiectivului si reducere electronica a vibratiilor) reduce efectul miscarii aparatului foto. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200) reduce riscul unor imagini incetosate in cazul subiectilor aflati in miscare rapida sau in conditii de iluminare scazuta. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat fotografia cea mai clara dintr-o serie de 10 imagini consecutive.
• Moduri de lumina dedicate: asigura rezultate superbe in orice lumina, chiar si fara trepied. Modul cu iluminare din fundal cu HDR automat asigura detalii tonale impresionante in orice situatie. Modul Portret de noapte asigura scene de noapte si portrete de interior cu detalii frumoase. Modul Peisaj de noapte va permite sa realizati imagini clare la ISO scazut.
• Fotografiere continua la viteza ridicata - surprindeti actiunea la viteza ridicata de 9,5 fps.
• Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: un buton dedicat pentru film faciliteaza inceperea inregistrarii actiunii. zoomul optic si functia de focalizare automata raman disponibile in timpul inregistrarii si puteti surprinde imagini in timpul filmarii. Dispune de o optiune de inregistrare film incetinita sau accelerata utilizand viteze de la 15 la 240 fps. Aparatul foto dispune de un conector incorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.
• Panorama facila 360°/180°: va permite sa panoramati vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice. Pur si simplu apasati declansatorul si miscati aparatul foto in fata dumneavoastra pentru imagini extraordinare cu peisaje vaste sau lumi subacvatice pline de culoare.
• Control actiune faciliteaza utilizarea aparatului foto sub apa sau cand purtati manusi. Se activeaza cu ajutorul unui buton dedicat aflat in partea laterala a aparatului foto.
• Design subtire: dispune de un corp compact de 22,8 mm pentru portabilitate superioara.
• Mod subacvatic: ajusteaza automat balansul de alb al aparatului foto pentru a surprinde scene subacvatice exact asa cum le vedeti.
• Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.

VMA891E1


-#Aparate Foto Compacte#Nikon#Nikon Coolpix AW100 negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto