Nikon AF-S Nikkor 28mm F1.4E ED

Nikon
 
Cod produs: 125035936
Nikon AF-S Nikkor 28mm F1.4E ED
 
 
Imagini obtinute cu acest obiectiv
 
 
Compara acest produs cu:
10.999 90 lei
(pretul include TVA 19%)

Doresc asigurare foto de 3 ani pentru furt, avarii accidentale sau tehnice: +1.439 64 lei
Nikon 28mm f1.4 AF-S Nikkor E ED este un obiectiv wide ce ofera o calitate a imaginii exceptionala, ideala pentru peisaje, arhitectura, fotografie de interior si evenimente.

Cu o diafragma maxima f/1.4 si 9 lamele rotunjite, obiectivul va produce o profunzime mare de camp cu un bokeh placut, chiar si in conditii slabe de iluminare.

Corpul obiectivului este solid dar usor, construit din aliaj de magneziu si rezistent la praf si picaturi de apa dar si la mizerie, datorita stratului protector de fluor.

Obiectivul este construit din 14 elemente in 11 grupuri, cu 3 elemente asferice si 2 elemente ED pentru a elimina aberatiile, distorsiunile si aberatiile cromatice. Stratul Nikon Nano Crystal reduce efectele de ghosting si flare.


 

Performanta optica exceptionala


Asteptati-va la imagini clare, de inalta rezolutie, chiar si in situatiile in care subiectul este iluminat din spate. Beneficiati de claritatea de la o margine la alta a imaginii, cu distorsiuni minime.

Doua lentile din sticla ED si trei lentile asferice contribuie la obtinerea unor imagini clare si luminoase. Distorsiunile sunt foarte bine controlate, iar aberatia cromatica axiala si dispersia culorilor sunt minimizate cu eficacitate. Acoperirea cu nanocristale de la Nikon reduce formele dublate si petele luminoase, pentru o claritate mai buna a imaginii, chiar si in situatiile in care subiectul este iluminat din spate sau cand fotografiati scene cu numeroase surse de lumina directa in cadru.

Imagini cu profunzime


Sursele de lumina punctiforme sunt reproduse ca mici puncte rotunde, chiar si la periferia imaginii. Bokeh de exceptie.

Constructia optica a acestui obiectiv asigura un control estetic exceptional. Sursele de lumina punctiforme sunt reproduse cu pete luminoase minime, chiar si atunci cand se fotografiaza la diafragma cu cea mai mare deschidere, de f/1.4. Intensitatea tranzitiilor bokehului se modifica uniform pe masura ce creste distanta de la punctul clar focalizat, avand ca rezultat disparitia contururilor grosiere sau a liniilor duble.

Precizie AF reala


Performanta de focalizare automata ultra-rapida si ultra-silentioasa. Focalizare manuala cursiva si precisa.

Motorul SWM (Silent Wave Motor) de la Nikon asigura focalizarea automata ultra-rapida si ultra-silentioasa, cu posibilitate de preluare manuala a controlului. Obiectivul dispune de un inel de focalizare dedicat pentru focalizarea manuala precisa.

Robust si durabil


Constructie robusta, rezistenta la praf si la picaturi de apa, pentru fotografierea fara probleme in conditii climatice dificile.

Designul rezistent la intemperii impiedica praful si picaturile de apa sa deterioreze obiectivul. Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge efectiv apa, praful si murdaria, fara a compromite calitatea imaginii. Iar constructia compacta si usoara asigura o buna portabilitate.


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Obiective Foto DSLR#Nikon#Nikon AF-S Nikkor 28mm F1.4E ED#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto