Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR

Nikon
 
Cod produs: 1038944
Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR
 
 
Imagini obtinute cu acest obiectiv
 
 
<b>AF-Silent Wave Motor</b> - obiectiv cu motor integrat pentru autofocalizare rapida si silentioasa, fiind perfect compatibil cu aparatele Nikon D60, D3200, D5200 etc. <b>DX</b> - obiectiv conceput special pentru a fi folosit impreuna cu aparatele foto Nikon dSLR cu senzor crop. <b>Extra-low Dispersion</b> - obiectiv dotat cu element(e) ED ce reduc aberatiile cromatice la raport mare de marire <b>Gelded</b> - obiectivul nu dispune de un inel de diafragma, astfel valoarea diafragmei este intotdeauna selectata de pe corpul aparatului foto <b>Vibration Reduction</b> - mecanism de stabilizare a imaginii ce va ajuta sa obtineti imagini clare si nemiscate in conditii de iluminare slaba.
Detalii produs:

Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR este un teleobiectiv foto cu zoom destinat aparatelor foto cu senzor crop DX, ce combina perfect performanta cu calitatea imaginii.

Lungimea focala pe care o ofera si caracteristicile sale il fac perfect pentru uz general, de la portret sau fotografie de sport pana evenimente sau wilde life.

In plus, acest obiectiv este dotat cu stabilizator optic de imagine de la Nikon (VR II), sistem ce va permite folosirea lui chiar si in conditii de iluminare slaba, facand posibila fotografierea folosind timpi de expunere de pana la 4 ori mai lungi decat in mod normal.


 

Un punct de vedere de la distanta


Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm VR este un teleobiectiv cu zoom foarte compact. Dispune de elemente din sticla ED (Dispersie foarte scazuta) si un element HRI (indice mare de refractie) ce asigura performanta optica exceptionala.

Performanta avansata


Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm VR continua traditia de avansare a tehnologiei de imagine. In plus fata de stabilizatorul optic de imagine VR II, acesta incorporeaza multe din tehnologiile de ultima generatie: Motorul Silent Wave Motor (SWM) pentru o autofocalizare precisa, rapida si ultra-silentioasa; Super Integrated Coating (SIC) pentru performanta imbunatatita in conditii de iluminare scazuta si reducere la maxim la ghosting-ului si al flare-ului.

Acesta dispune de montura pentru etansare impotriva intemperiilor ce protejeaza obiectivul de praf sau apa.
Stabilizator optic de imagine Nikon VR II (Vibration Reduction)

Nikon VR (Vibration Reduction) este un stabilizator optic de imagine ce compenseaza tremurul cu pana la 3 trepte, oferind imagini clare atunci cand fotografiati sau filmati din mana sau in conditii de iluminare scazuta.
Specificatii cheie teleobiectiv cu zoom Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR

• Un obiectiv DX cu zoom puternic 5,5x cu capacitate super-telefoto.

• Distanta focala flexibila 55 – 300 mm (echivalent 35 mm: 82,5 – 450 mm).

• A doua generatie a sistemului de stabilizare cu reducere a vibratiilor (VR II). Va permite sa utilizati un timp de expunere cu pana la 3 trepte mai lung.

• Doua elemente din sticla ED (Dispersie foarte scazuta) si un element HRI (indice mare de refractie) asigura performanta optica exceptionala.

• Motor silentios SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida si silentioasa.

• Montura pentru etansare impotriva intemperiilor protejeaza obiectivul de praf sau apa.

Teste cu noul AF-S DX NIKKOR 55-300 mm 1:4,5-5,6G ED VR II

Viteza de focalizare şi precizia acesteia se încadrează în standard. Trebuie să recunosc totuşi, nu este un obiectiv pentru acţiuni „extreme”, cum ar fi curse automobilistice, evenimente aeronautice la care participa avioane de mare viteză sau evenimente sportive în sală (acest din urmă exemplu mai ales datorită luminozităţii scăzute a obiectivului, care influenţează şi focalizarea), unde rapiditatea şi luminozitatea sunt esenţiale. Unii l-ar putea considera lent, alţii suficient de rapid. Acest lucru depinde şi de percepţia fiecăruia. Eu personal am fost mulţumit, deşi un pic de viteză în plus nu m-ar fi deranjat.

Citeste Tot
Clipuri sample pentru obectivul foto Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR-#Obiective Foto DSLR#Nikon#Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto