Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Nikon 1 AW1 Kit 11-27.5mm f/3.5-5.6 - argintiu

Nikon
 
Cod produs: 125026400
Nikon 1 AW1 Kit 11-27.5mm  f/3.5-5.6 - argintiu
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikon 1 AW1 este primul aparat foto mirrorless subacvatic ce promite sa surprinda aventura la adancimi de pana la 15 metri.

Atat aparatul cat si obiectivele special proiectate pentru acest model au fost proiectate sa reziste la socuri, sa functioneze la temperaturi de pana la -10 °C si sa reziste la cazaturi de la maxim 2 metri, fara nici un compromis in privinta calitati imaginii si a vitezei de raspuns, caracteristice aparatelor din seria Nikon 1.

Pasionatii de aventura in conditii extreme vor aprecia claritatea fotografiilor si filmelor, indiferent de conditiile de iluminare, si vor fi impresionati de focalizarea rapida si precisa a sistemului AF hibrid si de flexibilitatea intregului sistem Nikon 1 AW.


• Senzor CX CMOS de 14,2 Mpx
• ISO maxim 6400
• AF hibrid
• Rafala de 60 fps (fara AF) sau 15 fps cu FPS
• Rezistent la apa (pana la 15 m)
• Rezistent la soc (de la maxim 2 m)
• Rezistent la inghet (pana la -10 °C)
• Complet rezistent la praf


Surprinde aventura cu Nikon 1 AW1

Nikon 1 AW1 este pregatit sa va insoteasca in orice aventura, pe partia de schi, pe creasta muntelui, la surfing sau la scufundari. Inginerii Nikon au proiectat un aparat rezistent la apa pana la adancimi de 15 m, rezistent la soc (de la o inaltime de maxim 2 m), rezistent la inghet (pana la -10 °C) si rezistent la praf!
Eleganta si performanta

Seria Nikon 1 AW1 este caracterizata de eleganta si discretie, in comparatie cu celelalte modele subacvatice existente pe piata. Corpul adaposteste functii si performante de top, pentru o plaja larga de situatii de fotografiere, insa liniile exterioare ale acestui model pastreaza stilul elegant al seriei 1 J. Ziua pe partie si seara la Opera, Nikon 1 AW1 va insoteste deopotriva.

Obiective 1 NIKKOR AW


Obiectivele 1 NIKKOR AW 11–27.5mm f/3.5–5.6 si 1 NIKKOR AW 10mm f/2.8 sunt rezistente la apa, socuri, inghet si praf, pentru a oferi maximul de flexibilitate si de calitate a imaginii pentru acest sistem.
Viteza pe masura intensitatii actiunii

Surprindeti subiecte rapide la rezolutie maxima cu o viteza de pana la 15 cadre pe secunda (fps) sau focalizati pe un singur punct si fotografiati cu o viteza de pana la 60 fps.
Claritate si detaliu

Senzorul CMOS 13,2 mm x 8,8 mm (format Nikon CX) surprinde amintirile in culoare si detaliu. Rezolutia de 14 megapixeli se preteaza pentru printuri de dimensiuni mari, pana la A3+, care vor pune in valoare nivelul de detaliu si profunzimea culorilor acestui senzor.
Focalizare impecabila

Sistemul avansat de focalizare automata hibrida al Nikon 1 focalizeaza atat de rapid incat puteti surprinde actiunea fara nicio intarziere. Surprindeti imagini si filme cu focalizare precisa de fiecare data, chiar si in lumina scazuta. Sistemul de AF hibrid combina detectia de faza si detectia de contrast pentru focalizare rapida si precisa in orice situatie.

Fotografii de atmosfera


Senzorul CMOS in format CX ofera o rezolutie de 14,2 megapixeli si intervalul ISO ajunge pana la 6400, pentru detalii spectaculoase in lumina scazuta, care redau atmosfera scenei fotografiate.

Control intuitiv


Nikon 1 AW1 ofera noua dimensiune a utilizarii simple si ergonomice, chiar si atunci cand manusi. Pur si simplu mentineti apasat butonul pentru controlul actiunii, apoi inclinati aparatul foto pentru a ajusta setarile sau pentru a vizualiza imaginile inregistrare.
Specificatii cheie aparat foto mirrorless subacvatic Nikon 1 AW1

Urmăriţi aventurile: compatibilitatea cu GPS şi GLONASS înseamnă că puteţi înregistra locaţia exactă în informaţiile despre imagine (EXIF).

Împărtăşire instantanee: trimiteţi imaginile direct din aparatul foto către telefonul inteligent sau tabletă***** utilizând adaptorul de conexiune fără fir pentru dispozitive mobile Wu-1b. Împărtăşiţi cu uşurinţă aventurile sau previzualizaţi imaginile pe un ecran mai mare. (*****Compatibil cu dispozitive inteligente care utilizează Android™ OS şi iOS. Înainte de utilizare, trebuie să instalaţi Wireless Mobile Adapter Utility, care se poate descărca gratuit din Google Play™ şi iTunes®.)

Filme magice: păstraţi ce e mai bun din ambele lumi şi surprindeţi imagini la rezoluţie completă (format 3:2) în timp ce filmaţi Full HD. Apăsaţi pur şi simplu butonul de declanşare pentru a realiza fotografia; înregistrarea filmului nu este afectată.

Pe unde sunteţi? Urmăriţi altitudinea sau adâncimea sub apă cu funcţia duală altimetru/indicator adâncime. Verificaţi poziţia cu busola electronică şi utilizaţi orizontul virtual pentru a evita imaginile cu linii înclinate.

Mod Film avansat: selectaţi modul Film avansat şi puteţi modifica manual, fără efort, setările de expunere pentru a seta timpul de expunere şi diafragma înainte sau în timpul înregistrării. Sau filmaţi cu o dimensiune mai mică a cadrului şi puteţi obţine efecte dramatice în filme cu redare extremă cu încetinitorul.

Instantaneu în mişcare: arătaţi mai mult dintr-un moment şi aduceţi la viaţă imaginile statice printr-un simplu clic. Aparatul foto creează  o „imagine vie” uşor de împărtăşit, care surprinde un moment din timp ca un film cu încetinitorul care se încheie cu o fotografie la rezoluţie ridicată.

EXPEED 3A: următoarea generaţie a sistemului dual de procesare de la Nikon procesează datele la o viteză incredibilă, pentru performanţă de neegalat în orice situaţie. Gestionează cu uşurinţă sarcinile intense pentru procesorul aparatului foto, cum ar fi fotografierea continuă la viteză ridicată şi înregistrarea simultană de filme şi fotografii.

Captură moment optim: obţineţi întotdeauna cea mai bună imagine. Vizualizare lentă realizează continuu până la 20 de cadre şi le afişează simultan pe ecranul LCD cu redare încetinită, astfel că puteţi selecta exact momentul pe care doriţi să îl păstraţi. Selectare inteligentă fotografie realizează până la 20 de imagini la rezoluţie ridicată şi le recomandă pe cele mai bune cinci.

Control imagine în timp real: modalitatea rapidă şi facilă de a îmbunătăţi fotografiile înainte de a le înregistra. Ajustaţi instinctiv setările pentru a îngheţa acţiunea, pentru a modifica iluminarea sau pentru a estompa fundalurile; puteţi previzualiza efectele modificărilor în timp real pe monitorul LCD.

Mod creativ: aplicaţi filtre şi efecte imaginilor statice înainte de a fotografia şi accesaţi modurile PSAM pentru control total. Pentru fotografii subacvatice artistice, încercaţi noile setări de fotografiere subacvatică şi reproduceţi culorile din ocean, lac sau piscină în toată frumuseţea lor naturală.

Fotografiere facilă în exterior: spaţiul suplimentar dintre butoanele de control facilitează utilizarea când purtaţi mănuşi. Mânerul antialunecare asigură o prindere ferme, iar modul Afişaj de exterior face ca meniurile aparatului foto să apară mai clar şi mai uşor de citit când fotografiaţi în lumina puternică a soarelui sau în apa tulbure.

Stil în exterior: panoul frontal din oţel inoxidabil adaugă un plus de stil. Etanşarea din cauciuc în punctele importante şi garnitura inelară din jurul monturii pentru obiectiv de pe aparatul foto protejează sistemul de aparat foto de apă şi praf. Capacele pentru acumulator şi compartimentul USB/HDMI cu dispozitive duble de închidere reduc riscul de deschidere accidentală.

Bliţ cu ridicare rezistent la apă: Rezistent la apă până la 15 m, bliţul încorporat compact iluminează detaliile subiectelor de care vă puteţi apropia, cum ar fi coralii. Pe uscat, luminează subiectele la o distanţă de până la 6 m de aparatul foto.

Sistem extensibil: vă doriţi varietate? Există o grămadă modalităţi de a obţine totul de la aparatul foto Nikon 1. Două obiective 1 NIKKOR AW dedicate, rezistente la apă şi şoc sunt la fel de arătoase şi robuste ca şi aparatul foto. Pentru şi mai multe posibilităţi, gama completă de obiective 1 NIKKOR este compatibilă cu Nikon 1 AW1 şi puteţi utiliza un obiectiv NIKKOR DSLR în combinaţie cu adaptorul de montură FT1.

Se lanseaza Nikon 1 AW1

Rezistent la apa (pana la 15 m), rezistent la soc (de la inaltimi de pana la 2 m), rezistent la inghet (pana la -10 °C) si complet rezistent la praf, Nikon 1 AW1 continua sa performeze, indiferent de scenariul fotografic. Lansat impreuna cu doua obiective foto 1 NIKKOR AW rezistente la apa/soc/inghet, acest sistem de aparat foto surprinde cea mai buna parte a actiunii in orice mediu si nici nu va arata stingher la un eveniment elegant in oras.

Citeste Tot
Clipuri de prezentare aparat foto mirrorless subacvatic Nikon 1 AW1


-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Nikon#Nikon 1 AW1 Kit 11-27.5mm f/3.5-5.6 - argintiu#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto