Yellow Store – primul magazin exclusiv Nikon din Romania in parteneriat cu F64

28.08.2009
Gama Nikon, disponibila la test
 
Dragi fotografi, dragi apropiati ai magazinului F64Studio, si in special dragi nikonisti: avem o veste buna pentru voi! Din 28 august s-a deschis un magazin exclusiv Nikon la indemana tuturor, intr-un mare centru comercial: Baneasa Shopping City.
Noua locatie se numeste Yellow Store, subliniind dedicarea catre produsele ce poarta sigla Nikon. Acest magazin este un efort comun Nikon si F64Studio ce isi propune sa devina centru de referinta pentru fotografi: puteti gasi in rafturi orice model din gama Nikon, de la aparatele compacte la cele mai sofisticate dSLR-uri si obiective, plus optica sportiva si de precizie reprezentata prin binocluri, lunete si telemetre Nikon.  F64Studio contribuie nu doar la administrarea stocului de magazin, ci aduce si experienta unui serviciu de calitate in ceea ce priveste consultanta oferita de personalul expert; in plus va mai sunt puse la dispozitie si accesorii esentiale cum ar fi trepiede, carduri de memorie si genti pentru aparatele foto Nikon. Fotografii vor mai avea ocazia sa-si tipareasca imaginile sau sa creeze albume pe hartie prin aparatul pus la dispozitie de CEWE, unul din cei mai mari procesatori foto din lume.
 
Yellow Store, magazinul cu dotare completa de la Nikon
 
La deschiderea oficiala au participat numerosi invitati, atat pasionati ai brand-ului cat si personal din filiala europeana Nikon. Membrii comunitatii nikonisti.ro au avut ocazia sa se intretina, printre altii, cu: Radu Nikulescu, brand manager Nikon Romania, care a subliniat avantajele sistemului Nikon; Richard Leigh, chief new business development – imaging department, o prezenta mereu joviala; Toru Iwaoka, presedintele Nikon Europe BV, care s-a aratat incantat de puternica apreciere a românilor fata de produsele Nikon dupa numai doi ani de prezenta cu suport oficial pe piata noastra; Camil Perian, director general SKIN (unic distribuitor autorizat Nikon in România), si Marian Alecsiu, director general F64Studio, adica omul pe care-l gasiti mereu zambitor cand treceti pragul showroom-ului F64. Ceremonia de deschidere a fost inregistrata si de televiziuni, iar prezentatorul de serviciu este un utilizator de Nikon, nimeni altul decat Andi Moisescu.
 
Inaugurarea magazinului: Toru Iwaoka se pregateste sa taie panglica, flancat de Camil Perian si Marian Alecsiu
 
Yellow Store marcheaza un punct important in agenda Nikon, fiind pe plan mondial al treilea magazin exclusiv, si al doilea magazin european dupa cel din Londra. Fiind situat in apropierea a doua aeroporturi internationale, noul magazin va fi gazda pentru toti utilizatorii de Nikon din tarile sud-est si central europene, acestia avand totdeauna la indemana gama completa de produse.
 
Membri ai comunitatii nikonisti.ro si multi alti entuziasti Nikon
 
F64Studio si Nikon va asteapta in zona Star Atrium (etajul 1) din centrul comercial Baneasa Shopping City, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti in imediata vecinatate a aeroportului Aurel Vlaicu, langa magazinul Ikea.

Toru Iwaoka, Camil Perian si Richard Leigh la deschiderea Yellow Store

Asteptam comentariile si impresiile dumneavoastra, dupa ce vizitati noua locatie Yellow Store!

Va asteptam in noul magazin!
5 Comentarii
de sters de sters
Bravo F64
Calin Florin
Felicitari!!! sa speram ca si preturile vor concura cu Europa si Asia. "Oferta" de acum nu este foarte atragatoare (70-300 f/4.5-5.6 VR) doar ca momentan nu putem spune in Romania "dincolo era mai ieftin"
alex ciornei
JOS PALARIA PENTRU ECHIPA F64!
Dorina Margarit
Zagura: << Poate ne spuneti si cum se ajunge acolo? >> Pentru a ajunge la complexul Baneasa Shopping City (care gazduieste Yellow Store) puteti merge cu masina pana in parcarea IKEA, sau puteti lua autobuzele 131, 301 sau 335 care va vor lasa in apropierea aeroportului Baneasa. Cei care vin din provincie (cu masina) pot ajunge la intrarea dinspre DN1, eventual ocolind pe centura Bucurestiului, iar zona comerciala se afla chiar inainte de aeroportul Baneasa. Echipa F64
Nicolae Zagura
Poate ne spuneti si cum se ajunge acolo?
Pagina  1
Adauga comentariu
Numele si prenume Email   
Comentariu
Cod de verificare:
Adresa de e-mail va ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro