MySlave RF-807 Declansator wireless pt Sony Alpha RS10106349-1 Resigilat

SMDV
 
Cod produs: RS10106349-1
MySlave RF-807 Declansator wireless pt Sony Alpha RS10106349-1
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Produs expus, prezinta urme minime de utilizare


Detalii produs:

Pentru situatii in care doriti ca declansarea obturatorului sa se faca fara a atinge aparatul (timpi lungi de expunere), sau de la o oarecare distanta fata de aparat, acest set va ofera posiblitatea de a declansa aparatul foto atat prin cablu cat si comandat prin radio.

RF-807 este prevazut cu conector dedicat si poate fi folosit cu aparatele din gama Sony Alpha.


RF- N3 / Semnalul transmis permite declansarea aparatelor foto in interiorul cladirilor, afara, chiar si dupa colturi sau prin ziduri si poate fi selectat pe unul din cele 16 canale diferite pt a evita interferenta cu alte transmitere. Pentru a receptiona semnalul nu este necesar ca receptorul sa fie in linie directa cu transmiterul.

Receptorul se monteaza pe patina de blitz (sau se poate atasa lateral) in timp ce cablul aferent este conectat la camera foto digitala.
Transmiterul are un comutator de pornit/oprit si un buton de declansare cu 2 trepte ( 1 = focalizare si 2 = declansare).

Acest dispozitiv poate fi folosit si ca declansator cu cablu: apasati butonul mare la jumatate pentru a focaliza, apoi apasati pana la capat pentru a efectua declansarea. Pentru declansarea bulb (B), receiverul nu dispune de sistem de blocare a butonului de declansare, dar puteti tine apasat butonul atata timp cat doriti sa dureze expunerea.
Pe spatele receiverului cat si al transmiterului se afla 4 comutatoare pentru frecventa, cu ajutorul carora se poate selecta unul din cele 16 canale de lucru.
In cazul in care aveti nevoie de patina blitzului pentru a monta un blitz sau alte accesorii, kit-ul este prevazut cu un suport de patina de blitz tip universal care se poate atasa pe orice suprafata neteda prevazut cu dublu adeziv.

Montarea receptorului pe camera este o operatiune extrem de simpla: se insereaza bateria in receptor, se monteaza pe patina de blitz de pe camera
(sau se ataseaza pe patina autoadeziva), se conecteaza cablul ce face legatura intre receptor si camera si se apasa butonul in dreptul caruia se afla semnul POWER
(butonul mic). Un led albastru va lumina intermitent, semn ca functioneaza si poate recepta semnalul. In momentul in care este apasat butonul de declansare de pe
transmiter, pe receptor se va aprinde un led rosu (confirmare de primire semnal). Transmiterul functioneaza cu o baterie de tip 23A/12V, in timp ce receptorul este alimentat de o baterie de tip CR2 3V (bateriile sunt incluse in pachet) - receptorul poate functiona si fara baterie in cazul in care il folositi ca si declansator prin cablu, receiverul fiind alimentat direct din camera prin cablul de legatura.


-#Telecomenzi / Declansatoare#SMDV#MySlave RF-807 Declansator wireless pt Sony Alpha RS10106349-1#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto