Mpow Antelope - Casti sport wireless, Bluetooth 4.1

Mipow
 
Cod produs: 125028040
Mpow Antelope - Casti sport wireless, Bluetooth 4.1
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Mpow este o companie cu sediul in Santa Clara, S.U.A., recunoscuta global pentru calitatea ireprosabila a produselor sale. Aceste casti dispun de tehnologie Bluetooth 4.1 si de tehnologie CVC 6.0 Noise Reduction pentru calitate excelenta a convorbirilor telefonice in orice conditii.

Dispune de design structural Sweatproof, transpiratia nu afecteaza castile datorita materialelor folosite, iar bateria de lunga durata permite utilizarea continua timp de pana la 8 ore.


Concentreaza-te asupra sportului
Castile wireless bluetooth Mpow Antelope Sport sunt fabricate din materiale usoare si rezistente, facandu-le astfel confortabil de purtat. Cablul este fabricat din titaniu iar castile intra-auriculare se potrivesc perfect in ureche.

Asculta muzica si gaseste-ti propriul ritm
Tehnologia Bluetooth 4.1 care este incorporata in castile wireless Bluetooth Mpow Antelope reduce substantial consumul de energie elecrica, asigura o conexiune mult mai stabila si imbunatateste calitatea sunetului. De asemenea, zgomotul de fond este redus la maximum datorita utilizarii tehnologiei CVC 6.0.

Comoditatea Wireless
Renunta la castile audio cu fir si incearca noile casti wireless Bluetooth Mpow Antelope Sport. Sunt foarte convenabile in utilizare, indiferent ca esti la sala de sport, in trafic, la birou sau alergi in parc.

Forma dinamica Antelope
Aspectul sportiv al castilor wireless Bluetooth Mpow Antelope Sport este desenat in special pentru iubitorii de miscare. Acestia sunt captivati de culoarea metalica neagra si atentia maxim acordata detaliior in procesul de fabricatie.

• Timp de asteptare: pana la 175 ore
• Timp de vorbire: pana la 8 ore
• Raza de actiune: pana la 9.15 metri


MBH30


-#Casti si boxe#Mipow#Mpow Antelope - Casti sport wireless, Bluetooth 4.1#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto