Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Mpow 360 Suport universal auto magnetic rotativ

Mipow
 
Cod produs: 125028033
Mpow 360 Suport universal auto magnetic rotativ
 
 
59 90 lei
(pretul include TVA 19%)
anunta

Mpow 360 este un suport auto magnetic universal pentru telefoane mobile, versatil - poate fi pozitionat in orice locatie si sigur - datorita magnetului puternic din neodymium.

Suportul este rotativ, il puteti pozitona in diferite unghiuri, in functie de preferinte.
 

Suport rotativ

Mpow Mpow 360 Rotativ Magnetic este un suport auto universal pentru telefoane mobile, extrem de usor si sigur in utilizare. Construit cu un magnet foarte puternic din neodymium ce sustine orice telefon mobil. Datorita sistemului rotativ, se asigura unghiul perfect de vizualizare a telefonului.

Versatil si usor de utilizat

Suportul universal auto pentru telefoane mobile Mpow Rotativ Magnetic este extrem de usor de folosit, convenabil si sigur. Acest suport auto poate fi plasat oriunde pe bord, asigurand cel mai bun unghi de vizualizare pentru telefonul mobil. Datorita gelului adeziv special, suportul se fixeaza perfect pe bordul masinii. De asemenea, acest suport pote fi plasat in orice alta locatie, birou, etc.

Magnet puternic

Suportul auto universal rotativ Mpow este un dispozitiv cu dimensiuni foarte reduse si are in constructia sa un magnet foarte puternic din neodymium. In pachet se gasesc mai multe placute metalice cu dimensiuni diferite, ele se folosesc in functie de dimensiunea telefonului.


-#Suporturi auto#Mipow#Mpow 360 Suport universal auto magnetic rotativ #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto