Mophie Powerstation Plus XL - Baterie Externa 12000mAh, Gri

Mophie
 
Cod produs: 125030894
Mophie Powerstation Plus XL - Baterie Externa 12000mAh, Gri
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Bateria externa Mophie Powerstation Plus XL combina designul elegant cu portabilitatea crescuta si iti permite sa incarci simultan doua dispozitive.

Cu un cablu inteligent incorporat, bateria este capabila sa incarce atat dispozitivele cu port Micro USB cat si cele cu port Lightning. Un al doilea port USB iti permite sa incarci doua dispozitive in acelasi timp. Aceasta are o capacitate de 12.000mAh si ofera putere suplimentara pentru smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri si alte dispozitive care dispun de port micro USB sau Lightning.Mophie Plus XL are o tehnologie inteligenta de incarcare, care ofera intodeauna dispozitivului conectat, o cantitate perfecta de energie pentru o incarcare sigura si eficienta. Produsele Mophie trec prin teste riguroase. Fiecare baterie este testata de trei ori pentru a asigura o performanta de top si operare in conditii de siguranta.

Noul Powerstation Plus XL are designul mai slim decat generatiile anterioare si ascunde un cablu de alimentare, care elimina necesitatea unor cabluri suplimentare. Produsele Mophie sunt recunoscute pentru stil si proiectate pentru performanta.

Specificatii:

• Dimensiuni: 79.4 x 154.8 x 16.8 mm
• Greutate: 275 g
• Capacitate: 12,000mAh

142071


-#Acumulatori externi#Mophie#Mophie Powerstation Plus XL - Baterie Externa 12000mAh, Gri#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto