MIO MiVue 608 - Camera Auto DVR

Mio
 
Cod produs: 125029056
MIO MiVue 608 - Camera Auto DVR
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Dovada in caz de accident – camerele video auto Mio au capacitatea de a inregistra fiecare calatorie, inclusiv captarea momentului unui accident; astfel poate furniza dovezile inregistrate inainte, in timpul si dupa accident. Cu noul dispozitiv elegant si usor MiVue 608 veti avea mereu dovada evenimentelor din timpul calatoriei. Pentru confortul dumneavoastra, camera de bord va incepe sa inregistreze atunci cand porniti masina.

Camera Full HD de 1080 pixeli inregistreaza traseul dumneavoastra, avand rolul de martor personal in timpul calatoriei. Astfel, in cazul unui accident veti avea mereu inregistrarea evenimentelor. Si datorita celui de-al doilea slot pentru card SD, aveti chiar si o copie de rezerva a inregistrarii.


Martorul dumneavoastra personal la drum.

Cu noul dispozitiv elegant si usor MiVue 608 veti avea mereu dovada evenimentelor din timpul calatoriei. Pentru confortul dumneavoastra, camera de bord va incepe sa inregistreze atunci cand porniti masina. Camera Full HD de 1080 pixeli inregistreaza traseul dumneavoastra, avand rolul de martor personal in timpul calatoriei. Astfel, in cazul unui accident veti avea mereu inregistrarea evenimentelor. Si datorita celui de-al doilea slot pentru card SD, aveti chiar si o copie de rezerva a inregistrarii.


Bineinteles, puteti folosi camera de bord pur si simplu atunci cand conduceti printr-un peisaj frumos, memorabil, pentru a putea impartasi mai apoi experientele cu prietenii si familia. Iar cu aplicatia intuitiva pentru desktop MiVue Manager, puteti partaja inregistrarile si pe Facebook si YouTube.
Noua MiVue 608 este solutia ideala pentru toti cei care vor sa se simta in siguranta cu o camera de bord ca martor personal in timpul calatoriei.

De ce sa folositi o camera video auto?
Dovada in caz de accident – camerele video auto Mio au capacitatea de a inregistra fiecare calatorie, inclusiv captarea momentului unui accident; astfel poate furniza dovezile inregistrate inainte, in timpul si dupa accident.

Protejati-va de cereri frauduloase - dovada inregistrata de camera video auto poate fi folosita pentru a ajuta la rezolvarea unei actiuni in caz de pretentii dupa accident, "opreste cererea de bani pentru accident" si va protejeaza in raporturile cu companiile de asigurari.
Inregistrare Full HD 1080p la 30 cadre pe secunda
Camera inregistreaza la calitate Full HD cu cea mai recenta tehnologie H.264 pentru videoclipuri de inalta calitate, la o dimensiune a fisierului mai mica.
Unghi larg de vizualizare

Obiectivul cu unghi larg de 150 de grade pentru a surprinde fiecare detaliu in momentele critice.

Modul Fotografiere
O baterie incorporata va permite scoaterea dispozitivului din autovehicul si pregatirea unei documentatii fotografice in cazul unui accident sau altui eveniment rutier.
G-Sensor cu 3 axe
Inregistreaza directia si forta, inclusiv in timpul impactului, a intoarcerilor si a  acceleratiei.
MiVue Manager

Interfata intuitiva va permite sa parcurgeti clipurile video inregistrate dispunand de control asupra vitezei. Inregistreaza directiile dvs. de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiza post-accident. Imbinati clipurile video inregistrate si partajati-le pe site-uri media de socializare, precum YouTube si  Facebook.

Specificatii tehnice
Ecran 2.7 inci
Rezolutie filmare Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Mediu de stocare Card MicroSD
Unghi de filmare 150 grade
Compresie video H.264
Port USB Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 90.2 x 49 x 35.2
Altele G-sensor 3 axe, Mod foto


-#Camere Video Actiune#Mio#MIO MiVue 608 - Camera Auto DVR#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto