MIO MiVue 538

Mio
 
Cod produs: 125014226
MIO MiVue 538
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
MIO MiVue 538 este o camera auto ce ofera performante excelente, fiind totodata compacta si usor de utilizat. Este gandita pentru a filma deopotriva evenimentele ce se petrec in trafic, precum si drumetiile in natura sau calatoriile pe drumuri spectaculoase.

Camera va ofera filmari foarte detaliate, la calitate Full HD, iar receptorul GPS extrem de sensibili înregistreaza automat informatiile precum viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si pozitia.

Camera dispune de monitor LCD de 2.4' ce va furnizeaza imagini luminoase si clare. Trebuie doar sa fixati camera in directia doriti si priviti pe ecran incadrarea inainte de a porni la drum.


GPS Tracking
Urmariti pozitia dumneavoastra, oriunde ati merge. Receptorul GPS extrem de sensibil inregistreaza automat informatiile dvs. de conducere in filmare, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si pozitia. Afiseaza locatia pe Google Maps ™ atunci cand  se reda video.
Obiectiv cu luminozitate F/1.8
MiVue 538 are un obiectiv F1.8, asa ca primeste sa mai multa lumina. Acest lucru duce la filmari mai luminoase si mai clare, chiar si in conditii de lumina slaba.
Filmare Full HD 1080p
Martor ocular pentru a captura tot ce se intampla pe drum. Camera cu unghi larg de 130 grade inregistreaza clipuri video HD 1080p cu cea mai recenta tehnologie H.264 pentru a captura detalii la o dimensiune mai mica a fisierului.
Modul de inregistrare eveniment
Inregistreaza momentele critice cu modul Event Recording Mode. Atunci cand sistemul G-Ssensor detecteaza un eveniment de schimbari bruste in miscare, MiVue salveaza instantaneu un fisiere protejat pentru analize ulterioare.
G-Sensor
Atunci cand G-Sensor detecteaza miscare brusca, MiVue va salva si bloca inregistrarea evenimentului pentru a se proteja de a fi sterse / suprascris. Cele 3 axe ale senzorului inregistreaza fortele G , care arata directia si forta de impact a accidentelor.
Mod de parcare
Cu cea mai recenta tehnologie de detectare a miscarii, MiVue poate activa in mod automat si a inregistra videoclipuri cand o miscare este detectata in apropiere de partea din fata a vehiculului. Aceasta ajuta dovezi colecta chiar si atunci cand nu sunt in masina.
Modul Foto
Comutarea la modul de fotografie pentru a colecta probe foto cu Mio Mivue. Cu baterie incorporata, il puteti scoate din masina pentru a obtine o fotografie de prim-plan ca o dovada pentru daune in caz de accident.
 
Specificatii:
EcranTip EcranLCD
Diagonala (inch)2.4"
Rezolutie filmare1920 x 1080
MemorieTip cardmicroSD
ConectivitateUSBminiUSB
Functii SpecialeFilmareFull HD
AlteleDimensiuni64.6 x 65.1 x 36.5 mm


-#Camere Video Actiune#Mio#MIO MiVue 538#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto