Mio MiVue 508 - camera video auto Full HD

Mio
 
Cod produs: 125014227
Mio MiVue 508 - camera video auto Full HD
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
MIO MiVue 508 este o camera video DVR compacta si intuitiva, proiectata pentru a filma evenimentele ce se petrec in trafic sau calatoriile pe drumuri spectaculoase.

MIO MiVue 508 filmeaza Full HD encodat H.264, pentru un raport optim intre detaliu si dimensiunea fisierului. Imaginile se stocheaza pe card microSDHC de pana la 32GB.Obiectiv cu luminozitate f/2.0
Mio MiVue 538 are un obiectiv f/2.0 capabil sa primeasca mai multa lumina. Veti obtine filmari mai luminoase si mai clare, chiar si in conditii de lumina slaba.
Filmare Full HD 1080p
Mio MiVue 508 este un veritabil martor ocular pentru tot ce se intampla pe drum. Camera cu unghi larg de 140 grade inregistreaza clipuri video 1080p encodate H.264, pentru a surprinde detalii fine la o dimensiune rezonabila a fisierului.
Mod de inregistrare eveniment
Inregistreaza momentele critice cu modul Event Recording Mode. Atunci cand sistemul G-Ssensor detecteaza un eveniment de schimbari bruste in miscare, Mio MiVue 508 salveaza instantaneu un fisier protejat pentru analize ulterioare.
G-Sensor
Atunci cand senzorul accelerometru detecteaza o miscare brusca, Mio MiVue 508 va salva si bloca inregistrarea evenimentului pentru a se proteja de stergere accidentala sau suprascriere. Cele 3 axe ale senzorului inregistreaza fortele G, care arata directia si forta de impact a accidentelor.
Mod Foto
Comutarea la modul de fotografie pentru a colecta probe foto cu Mio Mivue 508 este foarte simpla. Cu baterie incorporata, il puteti scoate din masina pentru a obtine o fotografie de prim-plan ca o dovada pentru daune in caz de accident.
 
Specificatii:
EcranTip EcranLCD
Diagonala (inch)2.4"
Rezolutie filmare1920 x 1080
MemorieTip cardmicroSD, max. 32GB
ConectivitateUSBminiUSB
Functii SpecialeFilmareFull HD
AlteleDimensiuni65 x 65.2 x 35.8mm


-#Camere Video Actiune#Mio#Mio MiVue 508 - camera video auto Full HD#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto