Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Micnova KK-S68 set tuburi extensie (inele macro - 12mm, 20mm, 36mm) pentru Sony

Micnova
 
Cod produs: 125013460
- 285 lei
Micnova KK-S68 set tuburi extensie (inele macro - 12mm, 20mm, 36mm) pentru Sony
 
 
reducere : -74%
99 00 lei
(pret de lista: 383,78 lei
pretul include TVA 19% )

Set tuburi extensie (inele macro) Micnova pentru aparate foto reflex Sony. Setul contine 3 inele macro, respectiv de 12mm, 20mm, 36mm.

Tuburile de extensie (inelele macro) sunt proiectate pentru a permite obiectivelor sa focalizeze mai aproape decat distanta lor minima de focalizare din constructie. Prin aceasta apropiere (micsorarea distantei de focalizare) se creaza efectul de marire a subiectul fototgrafiat (subiectul apare ca fiind mai mare atat in vizor, cat si in fotografie/cadru).


 
Aceste tuburi de extensie sunt extrem de folositoare in fotografia MACRO, putand transforma practic orice obiectiv intr-unul macro, la un cost sensibil mai mic, dar mentinand in acelasi timp calitatea optica a obiectivului.

Tuburile de extensie Micnova nu dispun de optica. Se monteaza direct pe camera, pe baioneta, iar la capatul lor se ataseaza obiectivele. Marindu-se astfel distanta dintre obiectiv si planul focal, aparatul este "fortat" sa focalizeze mai aproape decat in mod normal. Cu cat este mai maredimensiunea tubului, cu atat aparatul va focaliza mai aproape.

Setul Miconova contine 3 tuburi de extensie/inele macro, de lungimi diferite, respectiv 12mm, 20mm, 36mm. Aceste 3 tuburi pot fi folosite independent sau combinate.

Inelele de macro Micnova au contacte ce permit functionarea autofocusului si a TTL-ului.


125013460


-#Inele Macro#Micnova#Micnova KK-S68 set tuburi extensie (inele macro - 12mm, 20mm, 36mm) pentru Sony#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto