Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)

Maha_Powerex
 
Cod produs: 1039599
Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Set 4 acumulatori Maha Imedion Ni-Mh de tip AA (R6) de 2400mAh.

Acumulatorii Imedion isi mentin amperajul pana la 85% din capacitatea maxima timp de 12 luni si au un voltaj stabil pe toata durata folosirii.

Producatorul asigura ca sporirea capacitatii de inmagazinare a energiei electrice nu s-a facut in dauna duratei de viata a elementelor ci prin perfectionarea proceselor de productie.


Acumulatorii Powerex sunt unii dintre cei mai apreciati in lume si mereu s-au situat pe "podium" in toate testele comparative de acumulatori AA, ceea ce se poate observa si din acest cunoscut test, devenit intre timp unul de referinta, de pe Imaging Resource

Tip: Ni-Mh
Voltaj: 1.2V
Amperaj: 2400mAh

• Acumulatorii IMEDION au avantajul ca pot fi folositi de prima data.

• Acumulatorii IMEDION sunt gata incarcati si isi mentin amperajul pana la 85% din capacitatea maxima timp de 12 luni chiar daca nu mai sunt incarcati inainte de folosire.

• Special conceputi pentru utilizarea lor in aparate foto digitale care au nevoie de un voltaj stabil pe toata durata lor chiar daca amperajul scade voltajul se mentine la capacitatea maxima.

• Pot fi incarcati de pana la 1000 de ori.

• Acesti noi acumulatori respecta normele europene RoHS (Restriction of the Use of certain Hazardous Substances in electrical and electronic equipment) si WEEE (European Waste from Electrical and Electronic Equipment).


MHRAAI4


-#Acumulatori AA (R6) / AAA (R3)#Maha_Powerex#Maha Imedion MHRAAI4 - acumulatori AA 2400mAh (set 4 buc)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto