Lumina de contur detaseaza subiectul de fundal si ii da un contur, de aici si termenul in engleza de „kicker lights”. Poate fi pozitionata pe par, pe umeri sau pe alta parte a modelului pe care o vrem separata de fundal
Lumina de modelare este intalnita la blituri sub forma unui bec ce are ca scop iluminarea subiectului pentru a testa in timp real efectul sursei de lumina sau a putea verifica in timp real cum cad umbrele.
Lumina de apus, numita si golden hour, este lumina preferata a multor fotografi, datorita nuantelor sale de auriu, portocaliu sau rosu. Este lumina perfecta pentru a face o poza spectaculoasa, dramatica
Lumina difuza se obtine cu o sursa de lumina cat mai mare in raport cu subiectul si are drept scop atenuarea umbrelor si micsorarea contrastului.

Lomography Fisheye One Green

Lomography
 
Cod produs: 1047655
Lomography Fisheye One Green
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Prima camera fisheye compacta din lume este acum imbracata intr-o nuanta izbitoare de verde! Fisheye One Green este echipata cu aceleasi caracteristici ca si originalul - perspectiva de 170 grade, flash incorporat si comoditatea filmului de 35mm. In orice directie ai explora, aceasta camera este gata sa fie insotitorul tau de nadejde.

• Unghi de cuprindere: 170º
• Blit incorporat
• Capac cu curea de mana

• Tip film: ingust 35mm
• Alimentare blit: 1 x baterie R6 (AA)

1047655
-#Aparate Foto Film#Lomography#Lomography Fisheye One Green#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania
Aparate foto, camere video si accesorii foto