Lieqi LQ-008 - set 4in1 lentile conversie pentru smartphone - negru

Standard
 
Cod produs: 125017031
Lieqi LQ-008 - set 4in1 lentile conversie pentru smartphone - negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Lieqi LQ-008 este un kit de lentile de conversie ce se ataseaza pe tableta sau smartphone-ul dumneavoastra cu ajutorul unei cleme.

Clema este dotata cu filet, astfel puteti inlocui lentilele, dotate la randul lor cu filet, ori de cate ori este necesar.

Lentilele joaca un rol important in imagine, unghiurile de cuprindere disponibile oferind posibilitatea exprimarii indiferent de situatie.

Kit-ul de lentile de conversie vine in completarea caracteristicilor smartphone-ului si extind posibilitatile creative, oferindu-va un obiectiv macro + grandangular, un fisheye (ochi de peste), si un polarizor.


• Culoare: negru


• Compatibil cu majoritatea modelelor de smartphone si tablete


• Obiectivul macro va ofera posibilitatea fotografierii subiectelor de la o distanta mai mica decat va permite aparatul foto standard din smartphone. Este util in cazul fotografierii florilor, a insectelor, sau a altor detalii care, in mod normal, nu pot fi obtinute cu obiectivul clasic.


• Obiectivul fisheye (ochi de peste) este un obiectiv super grandangular ce poate capta imagini de ansamblu de la o distanta mica. Spre exempu, sunteti intr-o camera de apartament, in timpul unei petreceri, si vreti sa fotografiati diferite momente importante, insa distanta fata de subiecte este mica, iar fotografia va fi neclara. Atasati obiectivul fisheye si toata camera va fi captata intr-un singur cadru, nefiind necesara un panoramare. De altfel, va forma o imagine circulara, cu perspective schimbate, foarte interesante. Ofera o gama variata de posibilitati creative, producand distorsiuni vizuale puternice.


• Obiectivul polarizor (polarizare a imaginii) este extrem de util atunci cand fotografiati de la suprafata apei si doriti eliminarea reflexiilor aparute. Polarizarea elimina reflexiile nedorite de pe suprafete nemetalice, precum apa, plastic, vopsea, geam etc.


• Obiectivul wide (grandangular) va permite sa va apropiati mai mult de subiect. Ofera posibilitatea fotografierii unui grup de persoane de la o distanta mica, fara a fi necesara taierea picioarelor sau a anumitor detalii. De altfel, este potrivit pentru fotografii interioare, unde spatiile sunt destul de restranse pentru a incadra cu obiectivul standard al smartphone-ului.

• Cu ajutorul acestui set de lentile de conversie puteti folosi telefonul mobil in foarte multe situatii, pentru a obtine imagini de calitate fara compromisuri.

125017031


-#Obiective atasabile#Standard#Lieqi LQ-008 - set 4in1 lentile conversie pentru smartphone - negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto