Lexar Professional Workflow - SSD Portabil 512GB

Lexar
 
Cod produs: 125032012
Lexar Professional Workflow - SSD Portabil 512GB
 
 
Indiferent daca este personal, de divertisment sau de afaceri, fisierele tale sunt importante. Iti poti stoca si accesa fisierele oriunde cu SSD-ul portabil de la Lexar.

Acest SSD compact iti ofera viteze mari de scriere si citire, are o capacitate de 512GB si, mai mult, becurile LED de pe fata dispozitivului te vor anunta mereu cat spatiu mai ai liber.


 

Salveaza timp cu performanta de mare viteza

Scurteaza dramatic timpii de transfer cu viteze de citire de pana la 450MB/s si viteze de scriere de pana la 245MB/s, de aproxiamtiv 6 ori mai rapid fata de traditionalele hard-uri externe. Iti poti muta sau accesa fisierele (foto, video HD) usor si rapid.

Stocheaza si acceseaza fisiere mari

Nu ai acces la cloud? Ai fisiere mari? Cu SSD-ul portabil, vei fi mereu doar la conexiune USB departare de fisierele tale. Cu capacitatea mare de 512GB, vei avea mereu spatiul necesar pentru informatiile tale. Fie ca vrei sa vizionezi filme cand calatoresti, sa transferi poze intre calculatoare sau sa iti stochezi muzica, SSD-ul te va ajuta.

Verifica capacitatea cu o privire

Nu va trebui sa te intrebi cat spatiu mai ai liber. Luminile LED de pe fata dispozitivului te vor anunta mereu de disponibilitatea spatiului de pe SSD.

Design elegant, de durata

Iti poti arata bunul gust in materie de tehnologie cu acest dispozitiv premium. Are un design compact si elegant, dar rezistent la socuri si vibratii.

Alege formatul de care ai nevoie

Iti poti formata SSD-ul portabil in NTFS, FAT32 sau exFAT in functie de fisierele de care ai nevoie. Asta iti va permite sa stochezi sau transferi fisiere mai mari de 4GB, indiferent cat de mare sunt fisierele de car ai nevoie.-#Solid-State Drive (SSD)#Lexar#Lexar Professional Workflow - SSD Portabil 512GB #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto