Leica T Body - negru

Leica
 
Cod produs: 125015120
Leica T Body - negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Leica T este un aparat foto mirrorless ce integreaza tehnologie de ultima generatie si performante deosebite intr-un corp cu un design minimalist si elegant, ce este deopotriva robust si ergonomic.

Corpul aparatului Leica T este foarte compact si robust, fiind realizat dintr-un singur bloc de aliaj de aluminiu ultra-rezistent.

Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil de mari dimensiunice permite navigarea si accesarea rapida a diferitelor functii.

Senzorul CMOS de 16 Megapixeli ofera imagini pline de detalii, ce pot fi imprimate pe hartie de format mare (A3+) sau decupate pentru a obtine compozitia dorita. Acest senzor asigura o sensibilitate ISO maxima de 12500 va asigura imagini excelente, bogate in detalii, cu culori saturate, indiferent de conditiile de iluminare.

• Memorie interna 16GB
• Senzor APS-C CMOS 16Mpx
• Ecran LCD tactil de 3.7"
• ISO 125-12500
• Filmare Full HD 1080p cu AF continuu


Leica T este un aparat foto novator, robust, usor de utilizat si foarte compact, ce se adreseaza deopotriva fotografilor amatori exigenti si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.

Imagini umimitoare in oricefel de conditii
Senzorul CMOS de 16 megapixeli format APS-C, alaturi de procesorul de imagine va ofera un intervalul sensibiliatate ISO 125-12500, permitandu-va sa captati imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si cand lumina este foarte slaba.

Monitor mare si luminos
Leica T dipune de un ecran tactil de mari dimensiuni 3,7" si 1,300,000 cu multiple tratamente anitreflex ce permite incadrarea usoara, navigarea facila prin meniuri si redarea clara a imaginilor si filmelor.

Robustete si eleganta
Leica T dispune de un corp realizat dintr-un singur bloc de aliaj de dur aluminiu ultra-rezistent, coferindu-i astfel o rezistenta sporita si reducand dimensiunile.

Filmare la calitate full HD
Leica T va permite sa realizati filme incredibile la calitate full HD, cu 30 fps si sunet stereo. un conector HDMI permite redarea fara pierderi pe un televizor HD compatibil.

Fotografiere in rafala cu pana la 5 fps
Fotografiati cu pana la 5 cadre pe secunda cu functia de fotografiere continua si alegeti cea mai buna imagine. Este functia ideala pentru fotoreporteri cat si pentru fotografii ce imortalizeaza scene foarte dinamice.

Conectivitate WIFI
Va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri.

18180


-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Leica#Leica T Body - negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto